Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Cruiser tavsiyenize ihtiyacım var

Motovento
    REKLAM ALANI
    x-ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaslar, bende hepiniz gibi içinde yillardir motorsiklete karsi tek tarafli aski olan fakat ancak simdi askima yanit alabilecek olgunluga gelen biriyim . Lakin motorsiklete yeni baslayacagimdan dolayi deneyim kazanmadan iyi bir makineye fazla para vermek istemiyorum.
    250 cc lerin baslangic icin yeterli oldugunu dusunerek bana fazla mekanik problem yaratmayacak (en azindan garanti suresi kapsaminda) uygun bir makine ariyorum. Bu sürec icerisinde kanuni tiger 250, mondial 250 mct , jinlun 250 arasinda tercih yapmaya calisiyorum. Forumlarda okudugum kadariyla herkes jinlun 250 ile bir sekilde mekanik problem yasamis.
    Her turlu tavsiyenizi veya varsa yeni model önerinizi bekliyorum. Simdiden hepinize cok tesekkur ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    azen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin.

CoSMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım sana verebileceğim en iyi tavsiye sözünü ettiğin 3 motorsiklet modeli hakkında açılmış topic ler .... kullananların bizzat bilgilendirici tonlarca mesajını okuman eminim ki o zaman kafanda şekillenir bişiler iyi günler dilerim
    aşk biter yol bitmez

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    x-ray, ilk olarak hoşgeldin tanışma bölümüne bişr başlık açarsan üyeler seni daha iyi tanıyacaktır ayrıca başlık yer olarak moto sohbet bölümünde daha ii olacak bu yüzden oraya taşıyorum
    sorduğun motorlarla ilgili çok kapsamlı bilgiler içeren başlıklar var eğer okursan çok bilgileneceksin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

x-ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar, cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için öncelikle teşekkürler. İlgili başlıkları daha önceden okudum. Hakikaten benim için çok faydalı oldu. Kararsız kaldığım nokta Tiger 250 ile Mondial 250 mct... Aralarında 1 milyar mondial lehine bir fark var fakat kanunin de parça ve servis avantajı var gibi geliyor... Bu konuda deneyimli arkadaşların tavsiyeleri bekliyorum...

lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    mondial bu konuda kendini geliştiri gibi ama sonuçta kanuni yılların markası ama ben bunu değiştircem diyorsan bari daha az zararet derim ve mondial al derim sonuçte oda 2 yıl garantili.

keeway superlight
    150 cc
    2.500 ytl civarı
    cruiser alacak olsam kesin bunu alırdım
    başlangıç için

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    ben keeeway alacağım :D

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    x-ray , az önce batım beldeyamanın sitesine göremedim orda ama bi xzs 250 yani dragstar 250 vardı çok güzel bi motordu, onuda bi araştır istersen.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW
    aynı durumdayım seninle dostum. ve ben kesin bir karar verdim bu konuda. önce denildiği gibi forumları oku bence de, faydasını göreceksin. ben hepsini ezberledim diyebilirim ve kafamda şeksiz şüphesiz bir tek isim var şu an.. regal-raptor dadwy

Motosikleti
    er5
    Git en500 al yada virago al chooper motorsikletle raceler yada nakedlar gibi değildir 250cclik chooper 150 kilo 500cclik ise 200 kilo 50 kiloluk farkı hissetmezsin bile oturuş pozisyonundan dolayı ve motorun denge dinamiklerinden git 500 lük birşey al gazı çevirdinmi fırlamaz 250 cc den çok da farklı birşey olmaz zaten hız için almadıgın açık zevk için alıyorsun bu belli.paranı boşa harcama sonra 500 lük için para vericen satma alma derdi hiç gerek yok paşa gibi 500 al daha büyüğünü sakın alma çok benzin parası harcarsın babamda fatboy harley davidson var su gibi içiyor benzini benim arabadan daha fazla yakıyor kullanmaya korkuyorum yamaha sıfır virago getirse bir dakka durmam alırım.Sende benim gibi yap.

Raptor_SS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an yok
    Arkadaşım Bende o markaları motor almadan önce baya araştırdım (İsimden belli olduğu gibi ben Regal Raptor aldım) Tiger haricindekileri tavsiye etmem çok problem çıkarıyorlar (Keway fazla çıkarmıyor ama 150 cc ) ama Tiger da tam anlamı ile Cruiser sayılmaz bence

Ben kesinlikle Raptor öneririm hem görüntü çok daha iyi diğerlerinden, hemde daha kaliteli tabi kişisel izlenimim benim bu
    Ayrıca hernekar çok tartışılsada Su soğutmalı olması bence ayrı bir avantaj özellikle yazın trafikte problem yaşamazsın ama çin malı hava soğutmlı motorlar duyduğuma göre ki sadece duyumdur sıcaklarda trafikte aşırı ısınıyorlarmış
    iyi düşünderim

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    Su soğutmalı olması bence ayrı bir avantaj özellikle yazın trafikte problem yaşamazsın ama çin malı hava soğutmlı motorlar duyduğuma göre ki sadece duyumdur sıcaklarda trafikte aşırı ısınıyorlarmış
    iyi düşünderim
    800 cc kawasaki mi alıyosun ki su soğutmalı alıcaksın altı üstü 250 cc 110 120 km yapan motor trafikte ısınıyor bide şişiyor muhabbeti var bunların antifriziylemi uğraşıcam harareti arttı yinesiylemi
    PORSCHE 100 yıldır hava soğutmalı araba yapıyor!!!Anlayacağın su soğutmalı olması + değil servisi belli değil asya motorun getirdiği bi motor tip güzel bi lafım yooook ama o fiyat hayyyyyyaaaaaatttttttaaaaaaaaa etmez
    saygılar
    KEEWAY SUPERLIGHT
    macaristan malı garanti 10 numara vidan kaybolsa servis anında getiriyor.!!!!
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

Motosikleti
    speederbike
    ben şimdi keeway ile regal arasında kaldım :(

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Bir insan bilip bilmeden nasıl servisi bile belli değil der anlamış değilim ya... Regal Raptor hakkındaki topiği bir okuyun lütfen... Bir kişi bile servisten şikayetçi olmuş mu ACABA!

Ağzı olan konuşuyor ya... Parmağı olan da yazıyor...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Regal de vidan midan kaybolmaz watercolours dostum... Bugüne kadar gevşemedi bile... Ama kaybolsada fabrika Denizli de... Serviste aynı gün temin ediliyor... Gerekirse servisteki motordan söküp takıyorlar... ÖÖööööle bazılarının dediği gibi bu makinayı Asya motor falan getirmiyor... Yalan yanlış duyup buralara yazıyorlar...

150 lik motor arıyorsan keeway al...
    250 lik arıyorsan Regal Raptor...

Ufak tefeksen keeway al...
    boylu poslu isen Regal Raptor...

keewaylerin boyları kısa ve oturduğun zaman yerden yüksekte kalıyorsun...
    Regallerin boyları da uzun seleleri de alçak ve yere yakın...

Ufak tefeksen Regal Raptorda kaybolursun ama süper durusun...
    iri isen keeway altında kaybolur...

Bilmem aydınlatabildim mi????

Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

Motosikleti
    speederbike
    GreatWhiteShark diline sağlık. Tam benim düşüncelerimi ve sorularımı dile getirmişsin. anladığım kadarıyla en kaliteli markalar keeway ve regal. ve biri 150cc, diğeri 250cc. ilk başta fiyat avantajı nedeniyle keeway düşündüm ama sonra bütçemi hafifçe zorlayarak regal alabildiğimi farkettim. şu an hızla regal'e kayıyorum. ama bir sorum daha var. sarıkayalar'ın sitesinde regal raptor yellowrock markası altında gözüküyor. yerli üretime mi geçtiler?

Motosikleti
    Honda CB 900 Hornet
    arkadaşlar Raptor alacaksanız benimkini satabilrim 3000 YTL.. Satmak isteyenler bölümünde görebilrsiniz
    [url]www.motorize07.com[/url]

Motosikleti
    Şu an yok
    "watercolours
    sarıkayalar'ın sitesinde regal raptor yellowrock markası altında gözüküyor. yerli üretime mi geçtiler?"

Hayır yerli üretime geçilmedi yellowrock sadece firmanın lisanslı markası
    türkiyede sadece yedek parça üretimi yapılıyor daha doğrusu üretime yeni başlandı Bu arada lütfen Keeway Regal tartışmasına dönmesin
    sana şunu söyleye bilirim yedek parça sorunu çekmezsin ayrıca servisten bugüne kadar hiçbir problem yaşamadık.
    Su soğutma tartışması daha önce dediğim gibi çok yapıldı burda bidaha yapmaya gerek yok ancak şuna değinmeden edemiyeceğim

Senin dediğin Poscheler tarih oldu 911 'in şu anki soğutma sistemi aşağıda

Yeni 911 yüksek performansı düşük tüketim, emisyon ve sesle birleştirmektedir. Bu oldukça çelişkili becerinin anahtarı dört subaplı kapakların, VarioCam Plus sisteminin ve etkin motor soğutmasının bir arada kullanılmasıdır.

Yarış uygulamalarında kapsamlı olarak test edilen çapraz akım sistemimiz motorun altı silindirine de eşit soğutma suyu akımı sağlar. Tüm soğutma suyu kanalları motor bloğunun içinde olduğundan harici hortumlara ihtiyaç kalmaz. Soğutma suyu sıcaktan soğuğa doğru – örneğin egzosttan emmeye – her bir silindir için ayrı akım olarak aktarılır.

Bu arada günümüzde Otomobilleri %99'u Su soğutma ile çalışır

Motosikleti
    Şu an yok

Tartışma çıksın istemiyorum konuya alakasız bişey oldu çünkü sadece bilgilerimiz tazelensin o açıdan

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler