Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Cruiser tavsiyenize ihtiyacım var

Motovento
    REKLAM ALANI
    Raptor_SS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an yok
    Country / Region

Company Name

Line of Business

China

CHONGQING JIANSHE YAMAHA MOTOR CO., LTD. (CJYM)

Chongqing City, Sichuan

Manufacture and marketing of motorcycles.

China

CHONGQING PINGSHAN TK CARBURETOR CO., LTD. (PTK)

Chongqing City, Sichuan

Manufacture and marketing of motorcycle engine carburetors.

China

HAINAN KADAYA BOAT MANUFACTURING CO., LTD.

Haikou City, Hainan

Marketing of outboard motors; manufacture and marketing of FRP boats.

China

JIANGSU LINHAI YAMAHA MOTOR CO., LTD. (LYM)

Taizhou City, Jiangsu

Manufacture and marketing of motorcycles and engines.

China

SICHUAN HUACHUAN YAMAHA MOTOR PARTS MANUFACTURING CO., LTD. (SHY)

Chengdu City, Sichuan

Manufacture and marketing of electrical components for motorcycles.

China

YAMAHA JIANSHE MOTOR SHANGHAI MARKETING CO., LTD. (YMSM)

Shanghai City

Marketing of Yamaha-brand motorcycles made in China, and after-sales service and marketing of parts for those products.

China

YAMAHA MOTOR R&D SHANGHAI CO., LTD. (YMRS)

Shanghai City

Planning and development of motorcycles.

China

YAMAHA MOTOR (SHANGHAI) TRADING CO., LTD. (YMST)

Shanghai City

Marketing of outboard motors, personal watercraft and parts.

China

YAMAHA MOTOR (SUZHOU) CO., LTD. (YMSC)

Suzhou City, Jiangsu

Parts development; outsourcing of production; processing of parts.

China

YAMAHA MOTOR TAIZHOU O.P.E. COMPANY LIMITED

Taizhou City, Jiangsu

Manufacture of multi-purpose engines.

China

ZHUZHOU JIANSHE YAMAHA MOTOR COMPANY LIMITED (ZJYM)

Zhuzhou City, Hunan

Manufacture and marketing of motorcycles.

China

ZHUZHOU NANFANG YAMAHA SHOCK-ABSORBER CO., LTD. (NYS)

Zhuzhou City, Hunan

Manufacture and marketing of motorcycle suspensions.

Gördüğün gibi Yamahanın da çinde üretim yaptığı birçok fabrika var o yüzden ikide bir çin malı deyip durmazsan iyi olur karıştırıyorum direk motorun ismini versen daha iyi olur

Ayrıca evet 2005 Raptor 2000 Vigaro dan daha iyi (fiyat farkını göz önüne alırsak 2. el satış fiyatları 6-7 civarı dostum sen satıyorsan çok ucuza satıyorsun ) ve hiç sorun çıkarmıyor istersen bir forum bölümünde ilgili topiğe bak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    2000 model yamaha virago 250cc 6-7 milyar değil,peki birdaha çin malı demem

ekim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar ben 250 lik bir yamaha chooper hakkında bilgi edinmek istiyorum yardımcı olan olusa sevinirim

ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Alıntı ekim adlı üyeden alıntı
    selam arkadaşlar ben 250 lik bir yamaha chooper hakkında bilgi edinmek istiyorum yardımcı olan olusa sevinirim
    250 lik bir yamaha cruiser dediğin zaman virago yada dragstardan başka seçimin yok,virago türkiyede 2000 yılında bittiğinden en son bulabileceğin model 2000'dir bunun yanı sıra dragstar dersen 2003-4 bulabilirsin parayı bastırırsan ki bu para 2 adet sıfır jinlun veya regal raptor parasıdır ya da 3 adet keeway. tabiki bir jinlun veya diğer çin malı motorlardan bariz bir şekilde işçilik gerekse parça kalitesi olarak ciddi fark göze hemen çarpar,Performansa gelince ben jinlun kullandım hemen onunla kıyaslarsak yamaha virago biraz daha seri olup bunun yanı sıra 100-130km esnekliğide daha iyidir..Fiyata gelince 2000model bir virago temizliğine göre 5700 ile 6500 arası değişmektedir,daha başka ne öğrenmek istiyorsan sor cevaplayayım ha bu arada,yedek parça fiyatıda çin malı motorlara göre biraz daha yüksektir...
    [B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]

mastergenie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Raptor_SS adlı üyeden alıntı
    Ayrıca evet 2005 Raptor 2000 Vigaro dan daha iyi (fiyat farkını göz önüne alırsak 2. el satış fiyatları 6-7 civarı dostum sen satıyorsan çok ucuza satıyorsun ) ve hiç sorun çıkarmıyor istersen bir forum bölümünde ilgili topiğe bak
    Öldüm gülmekten...

x-ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zeda 3000, tavsiyelerin bana gayet mantıklı geldi. Zaten yazılarını Keeway topiğindede okumaktayım. Bu konudaki düşüncelerim seninle aynı paralellikte. Fakat tam kararımı netleştirmişken Keeway 250 cc'lik bir makine piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve şekli şemalide fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla gayet yerinde. Bu konudaki düşüncelerini yazarsan sevinirim.

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    Ben de Mart gibi Keeway almayı düşünüyorum. Çıkacak olan 250liliği almak daha iyi olurdu ama biraz daha pahalı olacağı kesin. Ben de Zeda 3000 gibi düşünüyorum. Tam teçhizat olmadan hayatta binmem motora. Bu da yaklaşık 1 milyar gibi bir para demek. Keeway 150 al, aradaki farkla da teçhizatlarını tamamla daha mantıklı. Şu an benim almayı düşündüğüm montla kask 650 Ytl tutuyo zaten.

Lincoln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha drag star 650
    Bende cruiser almayı planlıyorum, fuarda 250 cc LandCruiser'ın gelip gelmeyeceğini bekleyip Regal Raptor ile kıyaslamak istiyorum ve bu arada yazılanları dikkatle okuyorum. Bir arkadaş gülmekten ölmüş ancak bende 5-6 yıllık virago alacağıma hem teknik hemde "eski motordaki ne idüğü belirsizlik anlamında" garantisi olan yeni motor alırım. Bu arada 5-6 yıllık bir motor Japon bile olsa yeni bir motorun yanında doğal olarak daha döküntü ve dolayısıyla daha kötü duruyor. Çin malı denilerek kötü ve kalitesiz anlamında kategorize ediliyor ancak kullananlar memnunsa Japon malı eski motosikletleri alanlar kendi kendilerini benimki Japon ve daha iyi bu nedenle verdiğim paraya değdi diye teselli ediyor olabilir diye düşünüyorum. Ortada yeni başlayanlar için yeni 250 cc Japon cruiserler olsa (Suzuki hariç) belki kıyaslama daha sağlıklı olacak. Ek parayı vermeye değermi diye düşüneceğim ancak o da söz konusu değil. Eh eğer bu işi seversek bir süre sonra 250 cc yetmeyecek diye herkes yazıyor, o zaman 10 küsüre Suzuki alırsam ve garantisi bile bitmeden satarken 2-3 bin zarar edeceksem bu ne kadar akıllıca bir hareket olur. Onun için gülmekten ölmeden önce bir de bu açıdan değerlendirin lütfen.

VİRAGORİDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO XV 535--SYM GTS 250 VOYAGER
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı
    ben şimdi keeway ile regal arasında kaldım :(
    hiç iki arada kalma ben bir arkadaşın regalini kullandım ve beğendim.535 virago kullanıyorum ben beğendiysem vardır bi hikmeti

fireblade_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım, sen çin malı bi motor(!)la başlarsan bence aşkı yanlış tanırsın yada başlamadan biter!

infrared - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor 250cc Su Soğutmalı [34 GS 0912]-1350km
    Bu konuda aşağıda imzada bulunan topiclere bakabilirsin dostum.
    Detalylı analizler de var anketler de...
    Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
    -----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )

Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Kardeş para sorun değilse git RR al ii makina.. ama para problemse keeway al.. mesela bende para problem ben keeway alacam inşşşş..
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler