al virago üstüne tanımam,ne uğraşacaksın çinle minle 2 milyar daha ver motora bin
al virago üstüne tanımam,ne uğraşacaksın çinle minle 2 milyar daha ver motora bin
yamaha virago ne kadar ki? 250cc var mı?
var tabiki modeline göre 5 ila 6 arası değişir
ama daha yeni öğrenirken o güzelim yamaha'yı yerlerden toplmamak da var. siyahına baktım da, çok hoş gerçekten.
bende almadan önce aynen senin gibi düşünüyordum ve hatta bayağı bir stres oldum, uzun yıllardır motora özellikle de cruisera binen bir arkadaşım var,yani uzun yıllar dediğim belki 16-17 yıllık motorcu,baktı ben sürekli stres içindeyim ya düşersem parçası pahalı aman ne olur ne hale gelir gibi bir ruh halinde olan bana dediki"sakın bu konuyu birdaha aklından bile geçirme motoru aldın ve biniyorsun düşmek diye birşeyi aklından dahi geçirme asla düşmeyeceksin"gerçekten çok doğruydu aslında ,özellikle motora yeni başlıyorsan böyle bir düşüncen oluyor ama bunu yapma herzaman dikkatli ol bin git düşmek yok bunu aklına getirme dikkatli ol yeter...
master yoda gibi oldu: "do it or not, but do not try"
tabi o paraya 6-7 yıllık bir 250'lik virago alabilirsin
bende var 2000 model yani 6 yıllık nerdeyse arkadaşımda da jinlun var 2005 model o daha fazla sorun yaşıyor bu kadar basit hee bu arada onuda kullanıyorum diğer arkadaşlarımın jinlun,kanuni gibi çin malı motorları var onlarıda inceliyorum,,yani ben burda birşeyler yazarken hep şuna dikkat ediyorum,tecrübe sahibi olmalı ki bilgi sahibi olunsun..Raptor_SS adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinize verdiğiniz tavsiyeler için teşekkürler. Benim için çok faydalı oldu lakin araba almak için doğru zaman olarak hep Kasım - Aralık ayı söylenir, motorsiklet içinde böyle bir period var mı ?
ccbbdd : "bende var 2000 model yani 6 yıllık nerdeyse arkadaşımda da jinlun var 2005 model o daha fazla sorun yaşıyor bu kadar basit hee bu arada onuda kullanıyorum diğer arkadaşlarımın jinlun,kanuni gibi çin malı motorları var onlarıda inceliyorum,,yani ben burda birşeyler yazarken hep şuna dikkat ediyorum,tecrübe sahibi olmalı ki bilgi sahibi olunsun.."
Valla arkadaşım bende de Raptor var ve aynen senin gibi düşünüyorum ne tesadüf O motorlar benimkinden daha fazla sorun yaratıyor bende onları inceledim Üstelik benimki 2005 model ve sadece 4 milyar
1999 model Vigaro nun performans testleri
http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=4524
yani 4 milyara aldığın motorun viragodan iyi olduğunu söylüyosun doğrudur ne diyeyim
virago'dan dememiş, jinlun'dan demiş (yanlış anlamadıysam eğer). virago'nun yurtdışı satış fiyatı 3500 USD.
şimdi bu sözden ne anlaşılır,jinlunun 2005 modeli de 4 milyar,demekki jinlundan bahsetmiyor anlaşılır geriye de virago kalıyor arkadaşın konuşmaları göktürk kitabeleri gibi şifreli ama olsun çözüyoruz bak,2 kişi farklı farklı anlamışızRaptor_SS adlı üyeden alıntı
valla kardeşim bikez daha oku istersen öle yazı yaz ne yazdığımı anlamamışsın
sen 6 yıllık virago çin mallarından daha az sorun çıkartıyo dedin
bende Regalde onlardan daha az çıkartıyor dedim (çin mallarından)
ama beminkinin vigaroda 2-3 milyar daha ucuz ve yeni olduğunu belirtmek için 2005 model ve 4 milyar dedim
umarım açıklamam yeterli olmuştur tabi herkesin kendi terciği ben yamaha ile Dadyw i kıyaslamıyorum 2005 model raptorla 6 yıllık vigaroyu kıyaslıyorum (aradaki 2-3 milyar farkıda düşünerek )
ee sonuç ne peki,2000 yıllık viragoyla 2005 raptoru kıyasladığında??raptor dahamı iyi çıkıyor 2-3 milyar fark yok seninki 4 öbürü 5.5 yani 1.5 milyar fark var ve ben iddia ediyorumki senin motorunda dahil bir çin motoru 5 yıllık bir viragodan daha fazla sorun çıkartır
Keeway ile Regal Raptor arasinda dusun . Digerlerini bosver. Kanuniye o kadar para vermeye razi isen Regal Raptor al. Ama dis gorunuste Keeway cok daha ii. Regal de devir saati , benzin gostergesi, alarm , yan cantalar gibi ozellikler yok. Bunlari eklemek te ayri bir masraf. Yeni Baslayacagin icin bence ucuz ve tum teknik ozellikleri olan bir motor al ve ii ce isin her seyi ogren . Bende Keeway 150 superlight var ve ben cok memnunum . Keewayin fiyati 2750 ama Regal in ki ise 4000 ytl . Bence 1250 ytl yi cebinde tut ve o para ile kendine tam korumali bir tecizat al. Hem binerken gonlun rahat olur , dusdugunde saglam kalirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)