Arkadaşlar Çinli Chopper'larda hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar Çinli Chopper'larda hangisini önerirsiniz?
Regal Raptor Kesinlikle
Kusura bakmada şıklar arasında regal yok bende regal almak isterdim ama param bunlara yetiyor lütfen bunlar arasında önerebileceğin bişey söyle.
bunların arasından en pahalısını al o zaman...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Bisan Roadstar en sorunsuzu.
Tekirdağ-Çorlu
250 lik xintian istermisin motorun linkini vereyim sana temiz bi motor dur...
http://www.sahibinden.com/5000_km_te...XQQdisplayitem
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
Verdiğin seçeneklerin arasında olmasada Zealsun 159-19 Prince modeli.
Ilgili konu "Motosiklet Modelleri" bölümünde mevcut. En son 228 sayfaydı
Fiyat / Performans oranı en iyi Çinli makinedir (maşallah)
Diğer çinlilerden başlıca farkları; Yağ Soğutmalı, Balansörlü (titreşim önleyici sistem) oluşu, heybetli yapısı ve full aksesuarla birlikte gelmesi.. Ayrıca bu model Amerikada da aynı isimle satılıyor, Avustralyada da.. Yani fason bir makine değil.
Konuyu başından sonuna okumaya çalış, hak vereceksin. Ben satmıştım, ama ondan başka bir makineyle yapamadım ve tekrar aldım aynı modelden. ;)
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
bence de regal. neden seceneklerde regal yok
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Regali seçeneklere bilerek koymadım çünkü tartışmasız herkes regal diyecek ki öylede bu sefer bu diğer motorlar eleştirlmeyecek.Benimde regaller çok hoşuma gidiyor ama o kadar param yok.Parasızlığın gözü kör olsun lanet olsun.
......................................
temiz ve ikinci el olanını
......................................
kaptan
benimde kafamda bunlar dönüyor inş. bu yaza kadar alıcam bişeyler
sana keeway i önerebilirim
herhangi bi tanıdığımının yada binmişliğim yok ama onun konularında gezdikçe onu daha çok sevdim
20
jinlun nasıl sizce
Ben sıfır almayı istiyorum çünkü herkes motorunu benim gibi kullanmıyor.İnşllah ne demek istediğimi bu kadar kısa cümleyle anlatabilmişimdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)