Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Çinli Chopperlarda hangisini önerirsiniz?

Katılımcı sayısı
94. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Mondial 250MCT

16 17.02%
  • Kanuni Caracal 200

7 7.45%
  • Ramzey 250 Chopper

5 5.32%
  • Jinlun 250

9 9.57%
  • Salcano SM250

0 0%
  • Bisan Roadstar 250

15 15.96%
  • Keeway Supershadow250

42 44.68%
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Çinli Chopper'larda hangisini önerirsiniz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
    Regal alamıyorsan ya Keeway yada Bisan al derim. İkisi de Lifan motor kullanıyor. Lifan da Yamaha Virago motorunu taklit ediyor. V motor olmaları titreşimlerini aza indiriyor. Önceliğin Keeway Supershadow olsun. (Hem Macar hem de Bisan'a kıyasla daha şık bence) Kolay gelsin.

Not: Sahibinden.com'da ikinci el az binilmiş (temiz) Regal'ler de bulunmakta. İkinci ellere karşı fazla ön yargılı olma bence.
    [B][/B]Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    Alıntı izmirli_ua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence de regal. neden seceneklerde regal yok
    Regal bunların yanında Çok lüks kaçar ya

Alıntı Kumsal41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 lik xintian istermisin motorun linkini vereyim sana temiz bi motor dur...
    http://www.sahibinden.com/5000_km_te...XQQdisplayitem
    Jınluna Cok Benziyo

Bide Monero var (V) motor Bisan gibi
    http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
    Barbaros İLKBAHAR
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
    :queen:RüzGaRı Hisset :queen:

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    250 alıcaksan çift silindir al derim bisan yanlıslıkla süpershadowu işaterledim onun teknik bilgilerinden haberim yok ama ne olursa olsun V motor favori
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Regal'in sırf su soğutma yüzünden kaliteli olduğuna inanıyorsanız bence yanlış.V' hava soğutmalı diğer Çinliler bence daha mantıklı.Keeway bunların içindeki en tanınmışı ve Efsane motor garantisine sahip.Bence ikinci elde az kullanılmış bir makina bulunursa alınır.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    bisan hariç diyer seçenekler. servislerini ben beyenmedim.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    ben mondial mct kullandım yiğenimde var geçen iki ay bende kaldı keçelerini patlattım sökede fabrikası var ama izmirde parçası yok yap hesabını. manyak tireşim var insanın böbrekleri çalışıyor. motor olarak rampalarda felan dehşet gidio. kalkışta yanlarsın bile amaaa çift silindir yan yana olması kötü en ufak ayarsızlıkta çatır patır gidiyor. alacaksan v motor olmalı. yan yana silindirler beraber hareket edio ikisi aynı anda yukarı ve aşağıya birinin bujisinde ateşleme eksik olsa al sana problem.2006 model yiğenimde ki 2 defa motor yapıldı yanlış hatırlamıyorsam krank ın ordan rulman dan dı sanırım tam bilmiorm ordan patlatınca içerde ne var ne yoksa dağıtmıştı. yiğenimde kitlenne motor nedeniyle düşmüştü. başka kullanıcılarda olamış olabilir bunlar bizim yaşadığımız sıkıntılar.+ larıda var yok değil ön lastik ince arka kalın olması çok dengeli oluyor. hemde tel jant her zaman ayarlanabilior ki arka jantı eğmen pek de kolay değil amortisörleri çok ii. birde bir kaç diğer model izlenimlerim var 150 lik çok görüyorum servislerde o kasaya o motor olmuyor genelde vites dişlisini kırıyor felan. kullanıcıları pek memnun değiller.ben snein yerinde olsam izmirde halı mobilyacılarda pionner marka var 200cc tek silindir. hem yakıtı az hemde dengeli oluyor. eniştemde de ondan var sıfır aldı önde sis farları dörtlüsü benzin akü devir göstergeleri felan var mct de hız kadranı birde benzin biterken kırmızı uyarı lambası var başkada gösterge namına bişi yok . ne kadar benzin aldım ne kadar kaldı yok öle bişi bunlar hep bir maliyet.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    keeway de arka takoz sorunu var kım ne derse desın lastıklerı 8 çizerek gidiyo kaç tane arkadasıma rastladım serwislerde ayrıca keeway macar malı falan degıl çinden geliyor kötü yanıda lifan motor garantisi altında degil lifan motoru sadece bisan la beraber geldi ve onda var zaten super shadowun motor gobegıne bak lıfan yazmaz bisanda yazar tek tabi senın gonlun hangısınden gecerse onu seç yuregının goturdugu yere gıt ) regal de hem pahalı hem titreşimli su sogutma olması avantaj gıbı gorunsede o tıtresım bıtırır adamı

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    Alıntı mertyagci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Regali seçeneklere bilerek koymadım çünkü tartışmasız herkes regal diyecek ki öylede bu sefer bu diğer motorlar eleştirlmeyecek.Benimde regaller çok hoşuma gidiyor ama o kadar param yok.Parasızlığın gözü kör olsun lanet olsun.
    seçenekler arasında regal yok diye seçmicekmisin?bence senin regalin fiyatından bile haberin yok.o seçenekler arasına koyduğun motorların fiyatına bidaha bak ve regalle kıyasla arada fark yokkiii

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Kafana GÖre Seç Birini İkinci El Düşünmüyorsun nede olsa Sıfır Al Tadına bak ama ben ikinci el almanı öneririm şahsen
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    mct250 siyah,kawasaki zzr 1100
    ben 2 kere mondial aldım. 2 mondialim 25 binde ve türkiyeyi gezdi bu motor.Hiç bir sorun yaşamadım ufak tefek sorunlar dışında benim tercihim her zaman mondialdir. Her iki motorumda da ciddi hiç bir sorun olmadı. ne motor bitti nede bir yarinde arıza verdi bu yaz gene trkiyenin sahil şeridini gezecez. Eminimki bütün motorların kullanıcıları kendi motorlarını anlatacaklardır ama motorun dayanıklılığı yaptığı kilometre ve bakımıyla biraz da olsa alakalıdır en önemliside uzun yoldaki sonuçlarıdır. Mondial aldığın zaman ve motoruna bakmasını bildiğinde (yağını zamanında değiştiğinde, rodajını doğru yaptığında eline alet edevat alıp ilgilendiğinde...) sorun vermeyecektir ve uzun süre kullanacaksındır. Ben çok uzun araştırma yaptım ve kararımı mondila yanında kullandım çokta doğru karar verdiğimi 22 bin ilk motorumda 25 bin 2. motorumda yaşayarak gördüm parça ucuz servis bol eğer parça bulamıyorum diyen varsa ben inanmam internetten online alıp 3-4 gün içinde motoruna takabilrisin her parçanı. genede karar senin ama her modelin uzun yol yapmış kullanıcılarının fikirlerini dinlemelisin bence motor en çok uzun yolda kendini belli eder şehir içinde sürekli dur kalk yapan çinli bir motor kullanıcısı sadece kullanımdan kaynaklanan krang sorununu elektrik problemini buji yakmasını söyelebilir sana ama oda motoru kullanmasını bildikten sonra sana sorun çıkarmaz sonuçta çin malı alıyoruz japon değil yada alman değil. seçimde zevkte senin işallh biraz olsun katkım olmuştur sana . Şimdiden uzun ,keyifli ve kazasız sürüşler dileğimle.
    Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    Alıntı mertyagci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sıfır almayı istiyorum çünkü herkes motorunu benim gibi kullanmıyor.İnşllah ne demek istediğimi bu kadar kısa cümleyle anlatabilmişimdir.
    araştır ve 2007 falan regal raptor al.

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    chopper motosiklet için böyl şöyle bir benzetmeyi kullanmayı uygun buluyorum.doğu-arap-türk mutfağının vazgeçilmez yemeği tahmin edeceğiniz gibi kebaptır.aranızda kebap soğansız olmaz diyenler varsa,işte o kişiller için derim ki chopper V motorsuz olmaz.bu yüzden sıralıları bir kenara ayırırsak V'ler iyidir,şıktır,lifanı bir yıldır kullanıyorum ve mutluyum,diğerlerini bilemem..lifanım satılık bu arada.kmsi 8000 civarı..lifanla ilgili deneyimlerini lütfen kullanlara sorun,kulaktan bilgi sahibi olanlardan değil..gerçek bilgi deneyden gelir ilkin.bu batı felsefesinin temel düsturudur zira.
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

rizakara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı MCT 250
    Keeway Supershadow250 in servis ve parça durumu nasıldır ?

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Kardeşim bende çinliler ile başladım
    V motor olanlar var bunlar tabiki diğerlerinden daha iyi,Bİsan, keeway, ledow,monero v.s hepsi aynı hangisini alırsan al farketmez.bunlara paran yeterse V motor dışında alma bence Bİrde paran ksıtlı ise sıfır yerine 2-3000 km de olan ikinci el al sıfırı ile arasında büyük fark var,
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı Faustxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 2 kere mondial aldım. 2 mondialim 25 binde ve türkiyeyi gezdi bu motor.Hiç bir sorun yaşamadım ufak tefek sorunlar dışında benim tercihim her zaman mondialdir. Her iki motorumda da ciddi hiç bir sorun olmadı. ne motor bitti nede bir yarinde arıza verdi bu yaz gene trkiyenin sahil şeridini gezecez. Eminimki bütün motorların kullanıcıları kendi motorlarını anlatacaklardır ama motorun dayanıklılığı yaptığı kilometre ve bakımıyla biraz da olsa alakalıdır en önemliside uzun yoldaki sonuçlarıdır. Mondial aldığın zaman ve motoruna bakmasını bildiğinde (yağını zamanında değiştiğinde, rodajını doğru yaptığında eline alet edevat alıp ilgilendiğinde...) sorun vermeyecektir ve uzun süre kullanacaksındır. Ben çok uzun araştırma yaptım ve kararımı mondila yanında kullandım çokta doğru karar verdiğimi 22 bin ilk motorumda 25 bin 2. motorumda yaşayarak gördüm parça ucuz servis bol eğer parça bulamıyorum diyen varsa ben inanmam internetten online alıp 3-4 gün içinde motoruna takabilrisin her parçanı. genede karar senin ama her modelin uzun yol yapmış kullanıcılarının fikirlerini dinlemelisin bence motor en çok uzun yolda kendini belli eder şehir içinde sürekli dur kalk yapan çinli bir motor kullanıcısı sadece kullanımdan kaynaklanan krang sorununu elektrik problemini buji yakmasını söyelebilir sana ama oda motoru kullanmasını bildikten sonra sana sorun çıkarmaz sonuçta çin malı alıyoruz japon değil yada alman değil. seçimde zevkte senin işallh biraz olsun katkım olmuştur sana . Şimdiden uzun ,keyifli ve kazasız sürüşler dileğimle.
    nazilli izmir arası 2 saat izmir de mct parçası yok
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı matpcy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Regal Raptor Kesinlikle
    REGAL RAPTOR

SimurG_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan Roadstar
    kronik arızalardan yoksun...görüntüsü r.raptor kadar olmasada.. 0 vibrasyonu,ataklığı ve kanıtlanmış dengesiyle performansı çok daha iyi...birkaç parça değişikilğide yapıldı:raptor gidonu taktım çok şık durdu...gözükmeyen arka sinyaller daha büyüğü ile değiştirildi, koruma demiri takıldı, yağı 600 km de castrol ile değiştirildi.bakımlı....
    http://www.sahibinden.com/regal_rapt...XQQdisplayitem

yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
    büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...

Gözleri en çekik olanını ;)

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Arkadaşımızın sunduğu seçeneklere göre cevap verecek olursak; "Bisan Roadstar"
    Bisan, arkasına aldığı Lifan teknoloji ve kalitesiyle dikkat çekiyor.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı celikay_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözleri en çekik olanını ;)

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)