Yamaha YZF R125 neden bu kadar pahalı yamaha isim mi satıyo? yoksa gerçekten honda cbr 125r dan iyimi denilene göre sınıfının en iyisiymiş.?
Yamaha YZF R125 neden bu kadar pahalı yamaha isim mi satıyo? yoksa gerçekten honda cbr 125r dan iyimi denilene göre sınıfının en iyisiymiş.?
Ben nedense hangi motora baksam sınıfının en iyisi oluyor bu mevzuyu çözemedim.
biraz kalite konuşuyor cbr 125 yanında hem bildiğim kadarıyla bu motor 4 süpoblu cbr den bu süpob konusunda üstün olduğu kesin ama o kadar parada o motora verilmez be abi 9 milyar bizim burda adama gülerler valla böyle ufak ve pahalı motor alsam kendi fikrim saygılar
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
O makineye o para asla verilmez şaşırmış bunlar
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
hadi makinaya para verdik yarın grenaj lazım olsa onu nasıl alacaz hadi onu da aldık kime kaç liraya satacaz
tamam makine kalite ama avrupanın 125 ccler için 15 beygir sınırlamasına takılmış ve gitmiyor bu motor
Çooooooook güzel bir motor YZF-R125, görünüş olarak YZF-R6'dan farkı yok, ancak teknik özelliklerine göre fazlasıyla pahalı. Aşağı yukarı aynı paraya Kawasaki Ninja 250 alınabiliyor.
yahu o paraya tamam alınacak bir sürü motosiklet var ama gidipte ilk motorum vermısken 600 luk alayım dıye fazer almam...Gecen gün kızıltoprakta yamaha bayiisine gidip baktım bu motora gerçekten çok kaslı ve güzel duruyor.Suanda fiyatı 8.750 ytl şahsen param olsa hiç düşünmeden gider alırdım bu motoru...ama tabiki bu benim fikrim
para olsa herkez alır tabiki çirkin diyemeyiz ama değmez valla değmez.. ama şuda var parası olana dokunmaz
Grenaja plastiğe o para verilmez yani görüntüye aldanmaktan başka birşey değil e diyeceksinki özellikleri fena değil hiçte öyle değil aslında olması gerektiği gibi.Buna vericek paran varsa ama vitesli bilmiyorsa git 125 lik çinli al 1500 lira iki ay kullan 250 cc ye geç kawasaki ninja 250 olabilir mesala.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
yahu tabiki adamın 50 mılyon doları vardır alır her motordan.ama benım param yok alamıyorum bu motoru ama sadece 9 mılyar butcem olsa bıle motora ben bu motoru alırdım
bence o motora hevesin belli bence sen ikinci elini al bi zevkine var ztn hemen değiştirmek istiyceksin ozman değiştirirsin hem daha az zarar edersin
Aynı fiyata Kawasaki Ninja 250 varken, YZF R125'in yeri ancak fotoğraf kolleksiyonu olabilir.
yamahayı bu tutumundan dolayı ilk defa kınadım,6500 e bırak bari insanlar alsınlar
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
çok pahalı cbr125 görüntü açısından kaybediyor ama yinede fiyat açısından daha iyi görünüyor
boşuna demiorum o parayı gözden çıkardın madem gt fazere bin süremiyom büyük diosanda olsun ne demişler öküzüm büyük olsun çekmesse çekmesin
Kasası nedeniyle pahalı oldugu konusuluyor su sıraLar...
Bence de öLe ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ama güsel görüntüsü var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)