arkadaşlar lütfen yardım
Piaggio > X9 500 bindim sürüşü yol tutuşu çok rahat geldi bana,ama majestiğe hiç binmedim,onu bilmiyorum fakat pıaggo rahat motor
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
her ikiside güzel motosiklet ama! ben mejesty 400 derim
kimse yokmu ya
ferhat yamaha tutuluyomu
piaggıo kulanan biri olarak
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Merhaba arkadaşlar,
majesty 400 almak istiyorum kullananlar ve Majesty 400 hakkında fikri yada tavsiye olanlar yazabilirse sevinirim.
Teşekkürler
başlıkta piaggio da yazıyorduda :(
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
benjee kesinliklee Yamaha Majesty 400 ;)
ıkısıde süper makına ama ben ıtalyan derım kendıme almak istesem şahsi fikrim o paraları vermem o makınalara başka tarzlara yönelırım .tabı zevk meselesi
yeni kasa majesty derim.. Piaggio cok güzel makine ama yedek parça fiyatları biraz pahalı maalesef.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Piaggio biraz daha yüksektir oturuşu, majesy de daha alçak oturuş var.
İkiside güzel motordur ama benim piaggio'dan ağzım yandığı için majesty derim.
Yamahayı yabana atmayın ama mümkünse test edip karar verin..
En çok tutulan olarak sorarsanız tabiki burgman400, kendi motorumu övücem ya
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Piaggio güzel makine ama Türkiye'de hem parçaları pahalı hemde servisleri...
Yamaha Majesty çok güzel ve almak istediğim bir motor. Bence tercihini yamaha'dan yana kullan.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Kesinlikle İtalyan derim,motosiklet İtalyan işidir hele'ki scooter tartışılmaz bile sana tavsiyem Aprilia 500 bin kullan bakalım başka makinelere benziyormu,direksiyon amortisörüne kadar ne ararsan var yer uçağı deli alet al 25 sene bin sonra torunlarına miras bırakırsın.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
TOP SPEED : İcimden dedimki bu topici görünce mutlaka seninde yorumun vardır italya damgasını vurmussundur Her scooter konusunda seninle hemfikir olduğumuz üzere ayrıca uzun kmler nexus kullanmıs biri olarak (ki motorları aynıdır x9 ile) kesinlikle x9 tavsiye ediyorum, işcilik ve kalitesi detaylarda saklı olan bi motor ve görüntü olarakda majesty den daha oturaklı. Majesty ancak burgman ve silverwing ile rakip olabilir, işin icinde x9 nexus malaguti varsa diğerleri rakip olamaz.
Sağol Tanımsız kardeşim haksızmıyım ben konuşunca konuştu diyorlar,ne alakası var diğerleriyle diyorlar çokkkkk alakası var bikere scooter'ın atası İtalya bu bir ikincisi inanılmaz sağlam aletler bunu hissediyorsun motoru Piaggio olan motosiklete atlarım abicim adamlar işin piri olmuşlar aldığıma milyonlarca defa şükürler olsun kral kral koçum benim kontak kapatmadan 100 lerce km yol yap banamısın demez durdunmu kızar haa vericen gazı onu istiyor haytaaaaa
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)