Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

KANUNİ windy 125 mi ? MONDİAL 125 kt mi

REKLAM ALANI
    mehmet1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öncelikle herkese Merhaba adım mehmet siteye yeni üye oldum ve Motor almayı düşünüyorum Yanlız bu iki motor arasında kararsız kaldım genelde KANUNİ windy 125 Tafsiye ettiler ama ben yinede sizlerin fikrini almak istedim LÜTFEN Bana yardımcı olun Çok kararsızım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yok
    benim arkadaşım mondial 125 kt kullanıyor ve çok memnun
    ve sürmesi çok rahat uzun yol için iyi bi motor

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    İkisinide tavsiye etmem.Bence git 2.el temiz bir Ybr125 al.Yok illa bu ikisinden biri olacak dersen Windy125 derim.

Ya 2 el alabilrim Sıfır alacak gücüm yok ve Yamaha Ybr temizleri 2500 YTL'den aşağı değil kafam çok karıştı sanırım Yamaha Ybr Alacagım.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    dostum bence acele etme ,bende sabrettim 4000 km.de 2200 e ybr buldum bi tane ,o kadar zor değil ,3-4günde haftada bi ilanları takip et, fazla üstüne düşersen bulamazsın,nasibinde varsa o gelir bulur.bu motorların ikiside pek tavsiye edilmiyor,temiz ve uygun fiyatı bir arada olan ybr ve titan tipi düşünmeni öneririm :D
    If you want peace, prepare for war

Hayırlı olsun kardeş inşallah bizede nasip olur.

dumanxtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer*s
    ikisinin arsında seçim yap dersen ben konuni derim
    ama ikiside motoru zorlamaya gelmez ....
    ( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    mondial.................
    akburak.net

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    illada ikisi arasında tercih ne olabilir diye soruosan Kanuni Windy S derim.
    Vibrasyon sıfır denilecek derecede + performans + ataklık + ekonomik ;) haa bu arada ne kadar dogru bilmiorumda ybryi geçio diyolar ve sesi ybrden daha tok diyolar
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Kesinlike Kanuni Windy.Ybr ler kaliteli motorlar ama galiba ilk motorun olcak o kadar para verme derim hem yedek parçası çok pahalı.Bence Kanuni Windy al.

ewet ilkdefa motor sahibi olacagım Yanlız Kanuni'nin hiç piyasası yok ve onunda parçaları pahalı olur şimdi yine benim kafam karışltı
    Mondial 150 kn'den vazgeçtim

Yamaha Ybr.mi KANUNİ windy'mi şimdi bunların arasında kaldım Yokmu Yardımcı olacak başım catlıcak gibi :((((

Motosikleti
    My Kawa..
    Uzun bi aradan sonra (yoğun iş temposu sağolsun) tekrar sizlerle olmak güzel... Şimdi benim anlamadığım bir nokta var bunu lütfen yanlış anlamayın ama, çok dikkatimi çekiyor; Nedense her kim bi kıyaslama yapıp iki motor sorsa hemen işin içine diğer markalar giriyor ve bir anda çamur atma politikası sarıveriyor ortamı... dikkat ettim bu hep böyle oluyor.. Neyse.. Mehmet kardeş, ben sana istiyorsan 8 aylık araştırmalarımı aktarırım.. Benzer durumdayız..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Ewet araya Yamaha girdi ben şimdi ne yaparım ağlasammı

Motosikleti
    My Kawa..
    ağlama... neden ağlayacaksın ki? bu hep böyle olur zaten bak biraz daha bekle honda da girer işin içine modeli de söliim CBF 150 sonra bu iş senin düşündüklerin haricinde sadece CBF 150 ve YBR 125 arasında gider gelir seninde kafan çorba olur kalır...
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı akburak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial.................
    HÖNKKKKK HAYIRDIR ABİ BEAAA NOLUYOOO

en iyisi ben uzaktan bakayım daha bir hoş oluyo :D

Motosikleti
    My Kawa..
    Eğer motor almak istiyorsan önce tarzını belirle.. Scooterlar var birde.. kullanımı daha kolay, ve kısa mesafeler için ideal.. ama scooter istemiyorsan, dediğim gibi tarz meselesi tarzını belirlediysen gerisini getirmen daha kolay olacak...

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    al windy s bak keyfine tabanca gibi alet. Açtıkça açıyor. Devir aralığı gayet fazla, kalkış süper. Max hız 130 larda.Youtube da kanuni windy nin eskisiyle 150 yapan da var. (bana kızanlar olabilir çünkü ben de biliyorum marifet değil yaptıkları ,paylaşmıycam)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    aslında konuyu saptırmanın bi mantıgı yok..ikisi arasında ben kesinlikle kanuni windy s diyorum...bence hem görünüşü farklı hem de farklı yenilikler mevcut...

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HÖNKKKKK HAYIRDIR ABİ BEAAA NOLUYOOO
    heheh mondial
    akburak.net

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)