KANUNİ windy 125 mi ? MONDİAL 125 kt mi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
benim arkadaşım mondial 125 kt kullanıyor ve çok memnun
ve sürmesi çok rahat uzun yol için iyi bi motor
-
İkisinide tavsiye etmem.Bence git 2.el temiz bir Ybr125 al.Yok illa bu ikisinden biri olacak dersen Windy125 derim.
-
Ya 2 el alabilrim Sıfır alacak gücüm yok ve Yamaha Ybr temizleri 2500 YTL'den aşağı değil kafam çok karıştı sanırım Yamaha Ybr Alacagım.
-
dostum bence acele etme ,bende sabrettim 4000 km.de 2200 e ybr buldum bi tane ,o kadar zor değil ,3-4günde haftada bi ilanları takip et, fazla üstüne düşersen bulamazsın,nasibinde varsa o gelir bulur.bu motorların ikiside pek tavsiye edilmiyor,temiz ve uygun fiyatı bir arada olan ybr ve titan tipi düşünmeni öneririm :D
If you want peace, prepare for war
-
Hayırlı olsun kardeş inşallah bizede nasip olur.
-
ikisinin arsında seçim yap dersen ben konuni derim
ama ikiside motoru zorlamaya gelmez ....
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
-
illada ikisi arasında tercih ne olabilir diye soruosan Kanuni Windy S derim.
Vibrasyon sıfır denilecek derecede + performans + ataklık + ekonomik ;) haa bu arada ne kadar dogru bilmiorumda ybryi geçio diyolar ve sesi ybrden daha tok diyolar
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
-
Kesinlike Kanuni Windy.Ybr ler kaliteli motorlar ama galiba ilk motorun olcak o kadar para verme derim hem yedek parçası çok pahalı.Bence Kanuni Windy al.
-
ewet ilkdefa motor sahibi olacagım Yanlız Kanuni'nin hiç piyasası yok ve onunda parçaları pahalı olur şimdi yine benim kafam karışltı
Mondial 150 kn'den vazgeçtim
Yamaha Ybr.mi KANUNİ windy'mi şimdi bunların arasında kaldım Yokmu Yardımcı olacak başım catlıcak gibi :((((
-
Uzun bi aradan sonra (yoğun iş temposu sağolsun) tekrar sizlerle olmak güzel... Şimdi benim anlamadığım bir nokta var bunu lütfen yanlış anlamayın ama, çok dikkatimi çekiyor; Nedense her kim bi kıyaslama yapıp iki motor sorsa hemen işin içine diğer markalar giriyor ve bir anda çamur atma politikası sarıveriyor ortamı... dikkat ettim bu hep böyle oluyor.. Neyse.. Mehmet kardeş, ben sana istiyorsan 8 aylık araştırmalarımı aktarırım.. Benzer durumdayız..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Ewet araya Yamaha girdi ben şimdi ne yaparım ağlasammı
-
ağlama... neden ağlayacaksın ki? bu hep böyle olur zaten bak biraz daha bekle honda da girer işin içine modeli de söliim CBF 150 sonra bu iş senin düşündüklerin haricinde sadece CBF 150 ve YBR 125 arasında gider gelir seninde kafan çorba olur kalır...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
-
en iyisi ben uzaktan bakayım daha bir hoş oluyo :D
-
Eğer motor almak istiyorsan önce tarzını belirle.. Scooterlar var birde.. kullanımı daha kolay, ve kısa mesafeler için ideal.. ama scooter istemiyorsan, dediğim gibi tarz meselesi tarzını belirlediysen gerisini getirmen daha kolay olacak...
-
al windy s bak keyfine tabanca gibi alet. Açtıkça açıyor. Devir aralığı gayet fazla, kalkış süper. Max hız 130 larda.Youtube da kanuni windy nin eskisiyle 150 yapan da var. (bana kızanlar olabilir çünkü ben de biliyorum marifet değil yaptıkları ,paylaşmıycam)
-
aslında konuyu saptırmanın bi mantıgı yok..ikisi arasında ben kesinlikle kanuni windy s diyorum...bence hem görünüşü farklı hem de farklı yenilikler mevcut...
-
ressam_01 adlı üyeden alıntı
heheh mondial
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)