arkadaşlar bu motorlarrın hangisi daha hızlıdır ? lütfen yardım edin acil.
arkadaşlar bu motorlarrın hangisi daha hızlıdır ? lütfen yardım edin acil.
Breton, hem iyi kaçar hem de az yakar. Açılmış motorla ikisi de 110 yapabilir.
bence daha doru olan soru hangısıyle daha cabuk durabılırım olucaktı arkadaslar motor tutkusu hız tutkusumudur anlamıyorum altımızdakı motor ucak degıl yanı ve altındakı SS makına degıl 600cc yada 1000cc degıl bunlar sehırıcınde kullanılcak motorlardık yanı hangısı daha dayanıklıdır hangısı daha az yakar gıbı sorular yada hangısının ozellıklerı daha ıyıdır tamamda hangısı daha hızlı gıder .......
bretonu al Ekonomi durumundan daha iyidir ama sakın arkaya şişman birini bindirme mazallah her an teke kalkar
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
adam almak için sormuyorki belki iddaaya falan girmiştir arkadaşlarıyla benim 125lik senin 150liği geçer die:D
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Aşağı yukarı her ikiside aynı hızı yapar.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
breton düz vites olduğu için, sürücüsünin viteslerini ideal zamanda değiştirdiğini varsayarsak daha cabuk hızlanır.
bretonun şasesi çok zayıf,ancak motoru çok seri,o şaseye öyle motor bence abartılı olmuş,hızlanması çok iyi,yanlız durma işi biraz sakat hiç güven vermiyor ( enişteyi 4 oldu yollardan topluyoruz ) buna ragmen parasına göre saglam motor ..
Bence breton daha iyidir sonuçta vitesli motosiklet...
Bretonun frenleri zayıf ön fren kampana olduğunda pek güvenli durmuyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Bence breton Çünkü Başta vitesli olması ve tekerlerinin büyük olması nedeniyle arorayı geçer
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
BRETON 125 Derim Ama Frenler Çok Kötü :(
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
bretonun on ve arka kampana freni sıksan yarim saate anca durursun
arkadaşımın mondial 150lik sukutırında 135 görmüştük 2 kişi, ibre ne kadar doğru bilmem ama gördük. benim 200lük motor görmüyo o hızı
sukutırda hızlı olabilir yani. 60yıllık şöför dedemin lafı "herkes gider,durabiliyosan ustasın"
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Kanuni breton benim ilk kullandığım vitesli motordur. 90 dan sonra öyle bir titreşim başlıyorki elcikleri tutabilene bravo. O yüzden 90' ı geçemezsin.
Diğer motoru bilmiyorum
anca görebılıyor mıllet yada çıkar dıyor ama icrat yok 135km hıza çıkamaz her ıtdasınada warım çünkü bu witeslıden bnm arkadaşda war ayrıyeten gıcır gıcır motor 100 e gelene kadar zaten canı çıkıyor kımse sallamasın lütfen!sora bılmeyen arkadaşlarımız alıyor husrana uğruyor klawyede sölemesı kolay ama yola çıkınca nedense gıdmıyor
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
mantıklı arkadaslar scoteer adıyla gecen 150cclık her marka arora olur nortwıng olur salcona olur mondıal olur hepsı aynı motor saten kanunısı osu busu bızım sanayıde bı laf soluolar '' eşşek aynı eşşek semerı farklı '' bu motorların gercek hızı 90-100 ıbre 200de gosterse 100 dahada hızlı gıtmez ıstedıgın kadar ugras o yuzdne kımse gaza gelmesın arkadaslar
kimm demişş onuu breton gitmezz ibresii yanlışş ama yok öyle bi motor sizin karsınızda bretonu kötüleyen herkess anlamıo görmüo kardesım 3 aylık motorum acılık degılll sagırr kaldı motor acma calısıom araba ıbresıyle denedım yatarakk benım ıbre 165 gosterıo km ye dayandı ama araba ıbresıyle 140 hee kardesım sorunsuz bı motor nasıl durmuo bu motor anlamıom benn ya sız durduramıosanız bız nabalım witess düşş ben wirenn kulandımı bilmem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)