hadi hayırlısı egelim, iyi seçim
egelim, işin zor abi, kolay gelsin...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Allah nazardan kazadan esirgesin iyi seçim yapmışsın HONDA
aldıysan hayırlı ugurlu olsun
allah kaza bela gostermesin kardes
nezih kuzyaka
cinmalı bir motoru arkadasım sayesinde kullandım cokda hosuma gitmedi o simdiye kadar bir veya iki kez sorun yüzünden servise gitti ben sadece bakımlar için gittim ve hiç sorun yaşamadım marmariste honda benim gördügüm en güzel servis tabi benden daha çok anlıyan motorcu abilerim ne düsünür bilemem ama hondam bana hiç sorun yapmadı
Honda
arkadaşlar ben bir honda tutkunuyum. 125,250,ve şimdide cbf 500 alıyorum kazasız belasızbineriz inşallah .Herkeze kazasız günler diliyorum.
Hondanın elinde 125 cc 10,5 hp motorlar var neden bu motorları
Beat ve Activa ya takmıyor ki bence 7 hp çok yetersiz 4 zamanlı motor için !
+1 mengu16Mengu16 adlı üyeden alıntı
beat çok yetersiz kalıyor. o kadar para veriyorsunuz 1249ytl lik 110ft yanınızdan geçip gidiyor. daha önceden denenmiştir
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
arkadasım bu işin hondası contası vidası yok. tabiki bi anlamda. nice hondalar tanıdım 500 de ikinci ele düşen nice mondial ler var 3000 lerde hala albenisi olan. sen işini görecek motora bakıcaksın. hangisi daha iyi yarayacaksa derim ben yinede sen bilirsin
dostum ben motrumu aldım bile bu topick en az 4 aylık ben işime yarayacak motor u aldım bile
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
bazı kişiler çok gereksiz şeyler yazmışlar. honda ysa tamam onlar için. tamam honda kalitelidir ama mondiali ne rampada ne kalkışta hiç bir şekilde yakalayamaz. motor alacak arkadaşlara bence kötü fikirler veriyor bazıları.emre1159 adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Soru kabul edilmemiştir çünkü cevap bellidir HONDA ama biraz daha çıkıp beat yerine başka bir honda alsan daha iyi olur bence.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Ama...Soru kabul edilmemiştir çünkü cevap bellidir HONDA ama biraz daha çıkıp beat yerine başka bir honda alsan daha iyi olur bence.
Artık öneriye gerek kalmamış sanki...dostum ben motrumu aldım bile bu topick en az 4 aylık ben işime yarayacak motor u aldım bile
egelim
Motosikleti: honda kınetıc zoom zx 110
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
kardes imkanın varsa dylan 150 lik daha iyi bi secim bende bi beat var 27500 kmde daha tık demedi hondadan sasma
özellikle kalkışta bırak mondialin kıcından ayrılmayı mondialin kıçını bile göremez........ mondiAL mondi
honda beat ile 105 kmh gördüm kilometresi 31000kmh de hemde cok seri
herkes duysun
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)