arkadaşlar 3.000ytl ve 4.000ytl arası choper motor almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz tavsiyeleriniz için şimdiden teskkurler
arkadaşlar 3.000ytl ve 4.000ytl arası choper motor almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz tavsiyeleriniz için şimdiden teskkurler
Jinlun olur o paraya biraz daha kasarsan 255 lik 90 93 model arası virago bulursun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
jinlun derim. sorunları olabiliyor ama servise gidip sorunu göstermen yeterli. anında çözülüyor. hiç parça sıkıntısıda yok
regal raptor nasıl bir motor arkadaslar bilgisi olan varmı olmazsa jınlun olabilir ama iyi gene araştırmak istiyorum
Regal hakkında http://www.motosiklet.net/modules.ph...ighlight=regal
baron985, + 1000 ben jinlun kullanıpta sorunu çözülmeyen hiçbirini tanımıyorum
ahanda link burada üşenmezsen hepsini oku
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ghlight=jinlun
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
bu linkten istedigin bilgiyi bulursun
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=7054
yardımlarınız için tesekkür ederim arkadaslar ben biraz daha inceliyecem bi kere alıcam kolay kolay degiştirmicem o yuzden biraz daha arastırıcam sagolun
walla yamaha ybr derim ben biliyorum mükemmel makina jinlün yine iyi değildir onların en fazla 3yıl ömrü war
tolga_han_taskin@mynet.com
en iyi sana tavsiyem tıtan
virago bulabilirsin markalılardan. honda rebel bulunur. 535 virago vardı bir tane 3.950 ytl idi '90 model ama. bunlar markalı baba chopper'lar. ama daha yeni istersen jinlun,mondial,seyhan250c arasından seçeceksin üç aşağı beş yukarı hepsi aynı ayar. beklersen keeway in 250cc V motor chopper'ı gelecek. fiyat belli değil tabii.
sana 250 mondial verelim motor güzel ama tabiki bir japon motoruna göre kıyaslama yapılamaz ben bu yaz ybrsi olan bi arkadaşımla bindim onun gidebildiği her yere bende gittim hatta onunkinin şanzımanı arıza yaptı.walla motorda tık yok helal olsun şu çinlilere motor piyasasını altüst ettiler
Bence yeni baslıyacaksan ve henuz cok iyi bir motor tecruben yoksa 250 cc lik bır motor yerıne 125 veya 150 cc lik bir motor ALMALISIN. Tercihlerim suzuki gn 125 - , Yamaha YBR 125 olabılır her ikiside 3 milyardan daha aşagı bir fiyatta hemde sıfır. Servis ve arıza derdıne olmaz . Bir depo benzinle ( 25 YTL ) 400 km yol yaparsın . Seni tatmin etmemeye basladımı rahat satar ve en dusuk bir 500 cc lik bir motorla yoluna devam edersin.
selam salih umarım bu mesajı görürsünsalihgureli adlı üyeden alıntı
virago istiyosan benimkini satabilirim
bende mondial ft110 var tavsiye ederim.250 lik chopper ıda guzel makina
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
vazgeç o paraya dert alırsın choper değil...
[B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]
eger tarzında ısrarlı değilsen ve de yeni başlıyorsan titan derim hem düşündüğün fiyattan da daha ucuz ve de ögrenmek için çok ideal bir motor
selam arkadaşım bence mondial 250mct al yedek parça ve servis gerçekten iyi. 2. el motorlar o fiyata eski model olur ve sorun yaşayabilirsin. en iyisi bana göre sıfır mondial 250mct al. 19 hp güzel motor bence.
honda cbr125 ybr125 bu ikisi iyi motorlar
sonra mondail in 250cc likleri var
keeway shadow 250 gibi bi motor çıkacak.
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
SEN AL BİTANE YBR 125 OLSUN BİTSİN YBR LERDE ÇOK GÜZEL ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)