gene mantıklı bı acıklama serkan abi
gene mantıklı bı acıklama serkan abi
Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim..
Ama Birbirimizi Kırmiyalım Lütfen :(
Ben Sadace Motosiklet Alınca Bidaha Pişman Olmak İstemiyorum..
Her Gün Tamirciye Gitmek İstemiyorum..
RacerS Gerçekten Tip Olarak Beni Tatmin Ediyor..
Hızıda Dediğiniz Gibi 10 Km Daha Hızlı Gidebiliyor..
2 Sini Sürme Şansım Olmadı Bu Yüzden Siz Ustalara Danışmak İstedim..
Örneğin 2 Saatlik Geziye Çıkıyoruz..
Biri RacerS Diğeri iSe CBF 2 Saat Boyunca Hiç Durmadan 90 Km Hızla
Örnek Veriyorum Sadece..
Sizce Hangisi Bayar ?
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
slm kardeşim.anladığım kadarı ile hergün tamire gitmek istemiyceğin bir motor arıyorsun aynı zamandada hızlı olmalı.neticede almak istediğim motorların hacimleri belli.yapacakları süratleri arsında 10 km fark ya vardır ya yoktur.daha fazla zorlıycaksan 100 gidecek motordan daha fazla performans bekliyorsan daha üst hacimlere bakmanı öneririm.ama yollarımız malesef 100 gibi hızlarda bile çok tehlkeli.benim fikrim ise şu zaten aralarında çok fark olmayan iki motor arasında sürücü faktörü önemlidir.bu açığı kapatabilirsin.ama dediğim gibi 10-20 fazla gidipte servise sık giderek masrafta hondayı yakalıycaksa anlamı yok bence.hondayı öneririm sana sağlam.imajı yüksek.herzaman para eder.arıza yüksek ihtimalle olmaz.sağlam,temiz sürüş,vibrasyon yok.japon ne biliyim başka söze gerek var mı.güzel görünüyor ama ya bozulursa diyosan bozulunca güzelliği biter kafanı sakin tut git honda al.
kullanma imkanın olsaydı da kullansaydın keşke ikisini de o zaman eminim honda derdin çünkü motorun bi albenisi var benden söylemesi.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Benimde racer vardı yeni sattım 9.000 km hiç bir sorun yaşatmadı bana maşallah arkadaşında dediği gibi bakım haricinde hiç bir problem yaşamadım.
hee birde görüşünü racerın tabiki daha iyi tabiki cbf'e göre
o racer ismi verilmiş makinanın racing le falan alakası yok önce onu bi bil.
yakından bakıp grenajlarının ne kadar dandik ve dandik oldugu kadarda pahalı oldugunu görsen zaten o an vazgeçeceksin. seriliktede hiç seri hissi veren bir makina degil. yalandan racer yani. racer bugun cbften 10 km hızlı gidiyorsa 3 yıl sonra cbf racerden 20 km hızlı gider anlıyorsun sanırım. oturuş pozisyonu olarak racinglere benzetildigi için ayakların arkada olacak cbf 150 hem sıfır titreşim hemde oturuş olarak racerden uzun yolda 10 kat rahattır. racer denen alet racing grenajı giydirilmiş commuterdir biraz boyun kısaysa cbr125e bin daha iyi. kaliteye girmiyorum cbf in yarısının yarısı etmez. zaten kanuni şu an satmak için kampanya bile yapıyor racerlere bende alacaktım arkadaşta denedim gidip s lerinde ne kadar dandik durdugunu gorunce vazgeçtim
racerde binilmeyecek makina degil tabiki binilir motor sonuçta ama ikinci eli temiz 1.5 civarı alınırsa binilir daha fazla edecek bi makina degil sıfırının 3.5 olması gibi
Now the world is gone. Im just one.
Anladım Teşekkür Ederim Yorumun İçin..
Herkese Teşekkür Ederim !
Seçimim CuBuF 150 Olacaktır.
Arkadaşlar Yaptığım Araştırmaya Göre Kanuni RacerS'ın Yeni Kasasında Vibrasyon Hemen Hemen Halledilmiş Yani Vibrasyon Fazla Yokmuş..
Ve Ufak Tefek Sorunları Halletmişler Diğer Kasaya Göre.. Ve CBF De Ayak Marşı Yok Kanunide Var.
CBF'le İstanbul'dan Edirne'ye (250 km'den fazla yol) yağmur altında benzin almak dışında hiç durmadan gittim, en dik rampada bile 90'ın altında düşmedim. Ertesi gün aynı şekilde döndüm. Hiç yorulmadım. Temmuz ayında bir haftasonunda Ayvalık'a gidip döndüm, fazla yorulmadım. Dönerken Edremit-Havran arasında 100km'den fazla mesafede durmadan tam gaz gittim, bana mısın demedi. Racer da belki aynı şeyleri yapabilir, ama yolda kalma riski çok artacaktır.
Bu arada ayak marşı takıntısını da anlamıyorum. CBR1000RR'da da ayak marşı yok CBF'i bir yıldır kullanıyorum, bir defa bile tek marşta çalışmamazlık yapmadı. Üç hafta binmedim, yine tek marşta çalıştı. Ayak marşının olmaması kesinlikle CBF'in bir eksiği değil.
Bu arada fazla CBF reklamı yaptım gibi, istersen YBR125 de alabilirsin, aşağı yukarı aynı motordur Hem onda devir saati de var.
Sınıfı itibariyle karşılaştırma yapmak doğru olmaz ama ben şöyle diyiyim. Mesela diyelim 3 veya 5 sene kullanılmış, aynı yol ve hava koşullarında aynı yolu yapmış, hatta abartalım, aynı kişi tarafından aynı titizlikle kullanılmış bi cbf ile raceri yan yana koyun. Böyle bi test yapma imkanımız olsaydı Cbf in kalitesini zaten gözlerinizle görebilirdiniz. Anlatmaya gerek yok. Racer alırsan kullanırkende satarkende zarar edersin. Racer i fazla eskitmeden elinden çıkartman lazım. Ama cbf i uzun seneler kullanabilirsin. misal 5 sene sonra bile satmaya kalksan temiz baktıysan elden çıkartman kolay olur ve racer gibi değer kaybetmez. Elbette Cbf ide bunca zaman sonra aldığın fiyata satamassın ama, sana masraf açmadan senelerce binmiş olman, seni üzmemiş olması yanına kar kalacaktır. Dolayısıyla cbf alıp doyasıya kullandıktan sonra satarken 5 e alıp 3 e sattığına üzülmessin. Çünki cbf o sana olan borcunu çoktan fazlasıyla ödemiştir.
bu 2 motor arasında kaldıysan eger cbf yi öneririm
tBİ Kİ CBF 150 TARTISILMAZ
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
c b f 1 5 0
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardeş ikinci el cbr eklsene listene
Orgazma Dudak Büktürür
hiç kıyaslanamaz bence.
tabiki honda. ben test sürüşü yaptım harika makine.
tek kelimeHONDA
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Arkadaşlar Herkese Tek Tek Birer Birer Teşekkür Ediyorum Gerçekten Çok iYi Aydınlattınız.. Seçimim HONDA CBF 150....
Honda hayat onda
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)