arkadaşlar bn daha ilk motorumu almak istiyorum ama ii bi motorlar başlamak istiyorum. tvs apache mi alsam honda cbf 150 mi çok kararsızım bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
siteye girince cvp yazıcam
arkadaşlar bn daha ilk motorumu almak istiyorum ama ii bi motorlar başlamak istiyorum. tvs apache mi alsam honda cbf 150 mi çok kararsızım bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
siteye girince cvp yazıcam
kesinlikle honda
kesinlikle apache
KESİNLİKLE HONDA
kesinlikle cbr 125
siyah cbf al bence ben ondan alacam bende çok araştırdım
cbf 150 ybr 125 de olabilir aslında.
cty al bence
Honda daha konforludur, vibrasyon yok denecek kadar azdır, kalıp itibariyle Apache'den biraz daha büyüktür ve daha dengelidir. Parçaları pahalı değildir, yaygın Honda servis ağı sayesinde parça sorunu da yaşamazsın. Bir tek, far ışığının dinamodan beslenmesi olayını sevmiyorum.
Apache de kötü motor değildir, kalite olarak CBF'den aşağı kalmaz. Ama vibrasyon biraz fazladır ve iki kişi ani gazlarda tekere gelme olasılığı yüksektir. Ağırlık merkezi konusunda Honda daha başarılı ve dengeli.
Benim tercihim marka olayını da göz önünde bulundurarak Honda yönünde olurdu.
Di mi ama
cbf gercekten saglam kaliteli bi motor gözü kapali al derim ben arkadasim.
http://difm :cat:
Honda CBF 150.
ybr125 veya cbf 150 al..pişman olmayacaksın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
araştır performans istersen tvs apache daha rahat olsun ben performansı istemem dersen cbf..
BİZ SİZİN SADRINIZI YARMADIK MI?!!
cbf 150 yi bi kullan kesinlikle bunu alıcam dersin. ok.
ben artık birşey demiyorum kavga çıkıyo sonra
ama duramıycam Apache kullan CBF kullananlara duman yedir
şaka bi yana çok bi fark yok ya bin dene ikisini de sonra karar ver..
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
honda hayat ondaaaaaa demedi deme
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ybr'125'derim ben tanımam o'sınıfta başka motosiklet
ybr nin sınıfı cg125 ve cbf 125 değilmi ? 150 lik motoru 125 likle kıyaslamak doğrumu ? babam böyle kek yapmayı nerden öğrendi ???
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)