hondada devir göstergesi yok
olsaydı honda derdim
amaaaa apache diyorum
bencede honda güzel makina titreşim yok gibi (yüksek devir hariç)ama eksikleri çok ve kullanılan malzemeler çin işi mesela kontak 1400 km de bozuldu.gerçi garantiden değişiyor ama ilerisi malum.yamaha almak istedim kızmasın arkadaşlar saşe mobilet saşesi gibi.çok sordum araştırdım forumlarda servislere kullananlara sordum sonuç tvs apache.duruş endamı güzel,atak,yakıt güzel honda gibi.birde 100 den sonra titreşim biraz düşük olsa bence 10 numara.herkese iyi sürüşler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bir honda innova alın hepsini cebinden çıkarır.
mrhb arkadaslar bende 2009 model apache 150cc bende 2 yıllık motosıklt surucusuyum ukalalık yapmak ıstemıyorum bıldıgım kadar konusmak ıstıyorum..apachede vıbrasyon evet ne fazla ne de az.yol tutusu yok ruzgardan cabuk etkılenıyor.guc performan super.cok yoruyor .ama az yakıyor.sole bır tecrubemı soleyeyım motoıskletımde 13 luk on dıslıyı 14 luge cevırdım vıbrasyon dıgerıne gore bıraz daha azaldı.ben 86 kıloyum dıger arkadasım 65 kılo ıkı kısı olarak dıyorum.arka lastık 100/90 taktırdım bu durumda.otobanda 135 km hızı gordum 140 belkıde bıraz daha gıderdı yol bıttı.tek kullandıgımda 120 km hızı zor goruyor .yanı ıkı kısı motosıklet cok cok ıyı gıdıyor agarlıktan yol tutusu artıyor.vıbrasyon azalıyor.sole bır tesbıdte bulundum motosıklete fazla gazla yuklenmıceksın yavas yavas gıdıldıgınde devrınde yanı motor cok cok guzel bır hızlanma saglıyor ıbre de buna baglı olarak tatmın edıcı sonuca varıyor.cbf 150 ybr 125 kullanmadım.ama gorunus sıklık sadelık dersenız cbf 150 derım tok duruyor makına karar veremedıysenız bu ucu arasında benım fıkrım kalıteden sasmayın motor alıcak olan arakadslar ıcın .sımıdıkı hayalım.kawazakı er5.yolunuzda farınızda daıma acık olsun.
apeche her türlü ybr ve cbf fi yer benimde apechem var 2. fiteste fırlıyo her şekilde gecer benim apechem satlık almak isteyen 5347005860 siyah 2009 6.300 kmde seçim sizin
Tabiki Cbf150.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)