Honda diyorum
Honda diyorum
paran varsa honda yoksa 2.el apache al derim 2si de güzel motor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
arkadaşlar bende coook düşündüm ilk defa motor alıcam acaba ne alsam diye kadar konu varkı mesela : tvs 150 nın ufak degısıklıkle honda olup cıkarılmak ıstendıgını görebiliyorken bazı ülke yada siteler de bi yandan da honda nın 125 lik seriye geri dönüş yaptıgını görüyoruz . herkesin fikrine saygı duyuyorum bende cbf 150 kullanıcısıyım henüz 5000 de toplam da 3 kısı bınersenız ve 250 agırlıga ulasırsanız güç hissedersiniz tabi fazla zorlamamak lazım bu motorla alanyadan sivas 12 saate 770 km yol kat ettim banamısın demedi bazı yollarda 125 gördüm ama normal yollarda ortalama hızı 95 km/h yapmakta Günlük kullanım lar için de ideal km ye 0,09- 10 kurus arasında yakıyor ´kullanırken büyük sınıfın kardesine biniyormussunuz hissi uyandırıyor tıtresim 0 sessiz motora sahip agırlık merkezi ortada olması iyi yol tutuşu saglıyor sehir içindede denildigi yada kulakta duyma laflar da söylendigi gibi sehir içinde hantalda degil gecen sene sivasta benım motor tektı kuryeler hasta oldu 3 tana aldılar bu sezon . servis olarakta parca sıkıntısı yok sogık yada sıcak hava farketmeksizin cikleyi kullandıktan sonra ilk calısma anında istop etmez yarı yoldada bırakamz bende kendı moyorumda herkes gıbıbir kac eksik hissediyorum: devir saatının olmamasından ilk baslarda yakınıyordum ama inanın motora alıstıktan sonra devir saatinin yoklugunu hissetmiyorsunuz bunların dısında sadece iki problemim var 1 . si lastıkler duro kalite ii gegil 2, si farların helojen olmayısı lastıkleri degiştirince sadeca far kalıyor umarım onada bi çözüm yolu vardır her ürünün olumlu yada olumsuz yönleri vardır paranız neye yetiyorsa ödediginiz paranın karşılıgında en iyisi nasıl alabileginize inanıyorsanız onu alın tabı almadan üzerine binin uymunuzu hissedin . her ne malı derlerse desinler buna aldırmayın derimki :adı honda olsun kalitesi tescillenmiş olsun taklit oladıktan sonra isterse 10senelik olsun hiç farket mez (bi baskası honda etmez )
TVS apache diyorum tekrar o kadar hızlı girdim arabaya ne blok çatladı ne de motor aşırı parçalandı
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
HONDA CBF 150 hayat onda' diyorlar alınca görücez
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
2 motorda güzel bende apache var cbf alcaktım motor ustası apache al onu alana kdr dedi dedim abi one cin malı fln sandımdı araştırdım nette youtubede videolarını görünce hemen o gün gidip 2,800 e tertemz bi tane aldım usta bana sadece elektrik aksamın arızalanır dedi gerçektende öle anpul fln patlıyo ve motorda herşeyi düşünmüşler eksik yok ayak marşı gibi misal ben eşimle birlikte kullanıyorum genelde bide boyum uzun o sıkıntı oluyo ufak duruyo diyolar cbf kalıp olarak güzel yani 2 kişi biniyosan ideal ama motor gücü olarak apachem ile gecemicem akranı motor yok 2 sinide al kullan dene hondanın kalitesi tartışılamaz
hız istiyosan tvs apache
konfor istiyosan cbf 150
Ben Bir YBR ci olarak apache diyorum aslinda bende apacheyi sevmezdim ama taaki o güne kadar ne zaman hakanin motoruna binip bi tur attim cok hoşuma gitti motor deposu o kadar oturakli ve güzel görünüyoki imkanim olsa takas edip üste fark verecegim titreşime gelincede tamam titreşim dogru ama öyle öldürücü bi titreşim yok illaki motora iniyosunuz biraz titreşim olacaktir. performansini göz önüne aldiginizda titreşim yok denecek kadar azŞimdi Ybrci arkadaslar bana hadi ordan sallama falan diyecekler ama bence dogrusu bu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ben aldım yeni ilk motorunsa titireşmenin ne olduğunu pek anlamazsın bile tek söyeleyeceğim iki motoru çalıştır ikisininde gaz kolunu hafif çevir farkı göreceksin arkadaşım
çok yakın bir abimde cbf var uzun yolda kullandığı için onu tercih etti ben çok kullandım cbf çok rahat ancak manevra bana düşük geldi apache ye bndim üstünden inmiyorum çok zevkli kullanımı var ve sedat abi tam söylemiş depo insanı feci cezbediyor
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
agzından bal damlıyo :D moruk orta dişliyi 14 yaptım erol88 de kasıyo dediya hemen değiştirdim dişliyi şimdi kullan deli şahlanıyo motor dün gültepede motor yan canta demiri gördüm çok hoşuma gitti taktırıcam onuda inşallah sende bi apacheci olursun
ya cezvetse sadece tamam da depoyu 55ytl ye fln fulluyorum varya bitmek bilmiyo o zmn 600-700 km gidiyo varmı böle depoyu fulleyip 1 ay gezen :D bide motoru yeni aldıgımda benzinim bitmişti hiç unutmam motoru orta ayaklıga alıp sola doğru yatırdım depoda sag yanakta kalan benzinle benzinlige kdr gitmiştim devriyaj telim bile koptugunda yolda kalmadım:D motorun canı cıksa gidiyo:D
Ya bu kavgalar dünyanın sonuna kadar devam edecek galiba.Ya adam tvs ile Hondayı sormuş sizene ybr den cbr dan .Her böyle tartışmalarda aralara farklı motorlar geliyor.Kardeşim git içinden ne geliyorsa onu al sonra içine sinmez.İlerde dersin ya keşke cbf alsaydım yada keşke tvs alsaydım diye ikisininde birbirinden güzel yanları var özellikle tvsnin halojen farları mükemmel cbfin konforu vazgeçilmez tvs nin hızı daha iyi cbf in dengesi daha iyi.
evet oldu.Kvga derken tartışma ortamı demek istemiştim.
bencede apache. apachenin çok kaliteli olduundan deil ama. honda dünya markası ama cbf150 modeli çok dandik üretildiği için. koskoca honda nerden kısıp çalacağını şaşırmış dünyada oringli zincirmi kalmamışta gitmiş bisiklet zinciri takmış hç honda işine benziyomu. eğer o motor satılıyosa sırf o deposundaki HONDA stickerinin yüzü suyu hörmetine.
aynen arkadaşım çok güzel incelemişsin öle bi motor yapmışlarki kanuni sanki en yakın arkadaşımda var elimin altında gecen calıştır dedi bana abi yok çalışmıyo meret jigle cekiyom sanki hiç çekmemiş gibiyim farı benim el fenerinden az yanıyo ayak marşı yok o yok bu yok zinciri bisiklet zinciri bide zinciri bolarıp duruyo yag eksiltiyo yanında yedek yağ taşıcaksın yoksa yandın ben cbf 150 yi 4. vitesle gecerim bi gecen gün cbf 250 ile otobana çıktım işte dedim bu ya kafa tuttu baya eğlendim 120 le giderken beni solladı baya makaslara falan girdik hondaya hiç yakışmıyan bir motor keşke daha kaliteli yapmış olsaydı dügmelerine hiç dikkat ettiniz mi cıt cıt ediyo kırılcak sanki devir göstergesi yok rolantiyi tam ayarlıyamıyorum o yüzden cbf de abi saydırmayın bana o motorda eksik çok
öyle dolduki içim şimdi bi cbf150 olcaktı bide keser sapı alcaktım elime allah ne verdiyse depoya depoya şaka bi yana hondacılar kızmayın honda dünya markası ama bu modelin hondayla uzaktan yakından alakası yok sedece deposunda honda yazan fos bir motordur.
Aferin çok iyi yapmışsın.
Olay s.d.k yarışına dönecek yine.
Bilmem kaç yüzüncü topic aynı tartışmada
Biz burda ne yazsak boş alacak kişi gerçekten öğrenmek istiyorsa, iki motorunda topiğini baştan sona okur ne var ne yok öğrenir. İkisi ile de son olarak bi test sürüşü yapar. Sonunda kararını verir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)