Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Gerçek Kullanıcalardan Tavsiyeler Bekliyorum...

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Cruiser Chopper
    Öncelikle Şu Forumdaki İlk Mesajı Okumanız, Biraz Olsun Beni Tanımanız İçin Size Yardımcı Olacaktır.
    http://www.motosiklet.net/forum/tani...ml#post1460177

Almak İstediğim Motor Tarzı Cruiser(Chooper),
    Tamam Honda, Yamaha, Kawasaki vs Bunlar İyi Motorlar.
    Fakat Şuan Onlar Listemde Yok. Listemde Olan Motosikletleri Aşağıda Size Sıralayacağım.
    Bunlardan Önereceğiniz Motorların + ve - Yanlarını Sıralarsanız Alacağım Motora Karar Vermemde Yardımcı Olursunuz.
    Olumsuz Yönlerini Sıralarken Fazla Aşırıya Kaçıpta Motosikletten Soğumamı Sağlamayın Lütfen.

Öncelik Olarak Gerçekten Bu Motosiklerden Birisini Kullanmış Yada Sahibi Olmuş Kişilerin Yorumlarını Dikkate Alacağım.
    Çünkü Kime Sorsam Kendi İşine Geleni Söylüyor.
    Örneğin, Bi Motosiklet Tamircisine Gittim, Chooper Tarzı Hangi Motorları Önereceğini Sordum. Bisan ve Keeway Dedi, Jinlun, Kanuni Tiger ve Caracal 200'ü Kötüledi. Çünkü Bisan'ın Bayisi Olduğu ve Elinde 2.El Keeway Olduğu İçin Böyle Demiş Olabilir Diye Düşündüm.

Bu Örnekler Çoğalta Bilirim, Kimin Elinde Hangi 2.El Motor Varsa Onu Övüyor, Diğerlerini Kötülüyor.

Neyse Gelelim Asıl Konuya,

Jinlun JL-150

Bisan RoadStar 250

Kanuni Caracal 200

Bisan'ı Düşünmemin Tek Sebebi V Motor Olması, Açıkcası V Motor Ne İşe Yarıyor Bilmiyorum, Fakat Forumları Takip Ettiğim Kadarıyla Herkes V Motor Öneriyor. V Motoru Diğer Motorlardan Ayıran En Büyük Özelliği Nedir. Tamam Titreşim Yaptırmıyor O Kadarınıda Öğrendim Forumlarda. Ayrıca Bu Titreşim Sorunu Bu Kadar Problemse Neden Firmalar Yeni Çıkarttığı Modellerinde Titreşimi Engelleyecek Çözümler Bulmuyorlar.

V Motor Alsam + ve - leri ?
    Normal Motor Alsam + ve - leri ?

İlk Motorum Olucak, Vurucam, Kırıcam, Çarpıcam, Vites Attırmayı Öğrenicem, Gidona Hakim Olucam, Düşürcem, Kalkıcam Yine Binicem.. Tabi Bunların Hepsini Kasti Olarak Yapmayacağım.
    Adam Gibi Öğrenene Kadar Motosiklet Çizildiğinde Kendimi Fazla Üzmemem İçin Pahalı Bişey Olmasını İstemiyorum. Forumlarda da Okuduğum Gibi, Bu Tarz Ucuz Motosikletlerle Sadece Sürmeyi Değil, Motosikletin Mekanik Aksamını vs sinide Öğrenebilirmişim. Editör Bi Abimizin Yazısında Okudum Demin, ve Haklı Olduğunu Düşünüyorum. Neyse Konu Çok Dağıldı Toplamak Gerek

Evet Arkadaşlar, Yukarda Göstermiş Olduğum 3 Modele İstinaden Önere Bileceğiniz Bi Motosiklet Varsa, Resmini Koymanızı Rica Ediyorum. Gerekli Araştırmayı Yapmaya Çalışırım.

Cevap Verip Bilgilendirme Nezaketinde Bulunan Herkese Teşekkür Ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    yüzde doksan herkes roadstar diyecektir bu listeden..
    çift silindir V motor. işlevinin yanında görselliği de önemli bir etken. şık motor aynı zamanda.. bol nikelaj bol sükse..

(ha bu arada gerçek kullanıcıların yorumları demişsin. bu motorları ben de araştıran biriyim ama kullanıcı değilim. demek ki sana faydam olmaz. adminler yazımı silebilir)

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    yakıt ekonomisi ve daha ucuz bakım masrafı daha az sorun dersen, daha çelimsiz tek silindir tavsiye ederim ilk motorun olcak sonuçta. fazla güçte herzmaan iyi değildir. çinli bi makina tercih edeceğin için fazla para baglamamanı fazlada özen göstermemeni öneririm, temiz 2.el tercih etmelisin. Hayırlısı ..
    v motorda her zman titreşim vardır.. sadece çinli çin değil bu işin erbabı olan Honda Shadow Harley davidson da dahil titreşim vardır...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçek kullanıcı değilim,sanal olarak yorum yapmakta senin için pek yararlı olmayacak sanırım.Sadece yüzeysel olarak V2 motor deyip geçicem.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    benim kanımca en büyük cc'li hangisi ise onu al yani Bisan çünkü çok çabuk bıkmassın ki tabiki 883 sporter danda baslamanı tavsiye etmem
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Cruiser Chopper
    Anlatmak İstediğimi Anlatamadım, Gerçek Kullanıcı Olmasanızda Doğru Bilgilerinize Önem Veriyorum. Bahsetmek İstediğim Şey,

Ya Bırak Kardeşim, Çin Motorunu Napıcaksın, Dağılcak İki Gün Sonra, Bi İşine Yaramayacak vs vs vs

Die Yorum Yapacak Arkadaşlardan Bahsediyordum, Eğer Kötüleyeceksede Gerçek Çin Malı Kullanıcıları Kötülesin, Bi Honda, Bi Yamaha, Bi Kawasaki Kullanıcısı Kötülemesin. Umarım Bu Sefer Anlatmak İstediğimi Anlatabilmişimdir.

Nacizane Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar.
    Sabırsızlıkla Yeni Yorumlar Bekliyorum..

Ayrıca V Motor Öneren Arkadaşlar, Nedenlerinide Yazarsanız Sevinirim.

Yine Ayrıyetten Cep Telefonumu ki Bu Motorlar Titriyor [/B][/COLOR]

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bak kardesim, arkadasım goruntu olarak caracal guzel dursada bir dostun olarak kanuni den uzak durda istersen hatta git el arabası al.....
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    V Tipi motorun amacı : daha az hacimle daha büyük tork ve güç elde etmek amaç edinmiştir.
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

kardeşim sen ne tarz bişey almak istiyorsun-çapır,scooter,racing,az yakan,çok yakan,hızlı,yavaş ne tarz bişey istiyorsun neyde kullanıcan günlük hayatındamı yoksa işe gelip giderken mi bunu açıklarsan sana yardımcı olabilirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Cruiser Chopper
    Yukarda Belli Oluyor Sanırım. Chooper Almak İstiyorum Ben. İşe Gidip Gelicem, Hafta Sonları İzin Günümde Kullanıcam. Senelik İznimde Şehir Dışına Çıkabilirim Belki. Çok Fazla Yakmasın. Çok Sorun Çıkartmasın. vs vs vs.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bisan bisan bisan
    aslında hiçbir çinli ama seçeneklerin madem bunlar bisan derim. V motor olması bir artı
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    sadece bu 3 seçenek mi var.. bir hyosung kullanıcısı olarak onuda önerebilirim..

bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    keeway superlight 150
    arkadaşım jinlun seni bi yere kadar götürür sonra periyodik arızalar başlar,görünüm olarak caracal pek güzel yanlııız motor olarak deil.. bisan hem çift silindir hemde v motor. titreşimi dierlerine göre az olur yanlız yakıtı fazla olur tabiki.ama şehir dışında da seni tatminkar etsin istersen bisan al derim. özen gösterirsen motoruna seni üzmeden götürür heryere. (unutma ki insanoğlu hep daha fazlasını ister,ufak cc bi yerden sonra seni sıkacaktır)

150 Cc Alma 250 Cc Al Derim Motoru Seçmek Sana Kalmış Ustalar Konuşsun Bence Değilmi...
    Ayrıca Jinlun Alma Derim Hele Hele 150 Cc Yi Giderken Motor Binerken Yorulursun Söyleyim
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    dostum bende senin gibi araştırıyorum.enduro alacaktım ama baktım ki param yetmiyor.bu yüzden cruiser motorlara yöneldim bende.sende benimle aynı düşünüyorsun.kırıcam dökücem düşcem kalkcam.bende scooterımı alırken böyle demiştim ama zamanla çok bağlandım ve çatlattığım grenajları değiştiricem ilk fırsatta.çünkü kullanmayı öğrendikçe motora daha çok bağlanıyorsun.ne kadar motoru düşürsende yıksanda devirsende o sana ses etmiyor.senin için sızlıyor ama o sana neden dikkatli olmuyorsun diye kızmıyor.sende sanki motorun canlıymış gibi özür dilerken bulabiliyorsun kendini.

şimdi bunca yazı ne içindi konuyla ne alakası var dersen, bu motoru alıp öğrendikce ona daha çok bağlanacaksın,daha çok seveceksin yeri gelecek motor sana yetmeyecek satmayı düşüneceksin ama kıyamayacaksın.işte bu yüzden 250cc V motor ve güçlü bir makine alırsan daha geç bıkarsın motordan.üstelik 250cc bir makine seni gerekli bakımları yapılmışsa vede doğru molalarla çok rahat 500-600 km aralıksız götürür.benim tavsiyem (ki bende 250cc cruiser alıcam) bisandır.
    2 teker tek ruh tek yol.

Ustalar Derken Kendimden Bahsetmedim Yanlış Anlaşılmasın Burda Ustalar Varya Abilerimiz Onlardan Bahsettim Yanlış Anlamaya Mahal Vermiyek Kavga çıkmasın
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Chopper kullandım fakat seçeneklerdekilerden hiç birini kullanmadım.. Ama kullanan arkadaşların yorumlarına göre Bisan diyebilirim, en önemli özelliği V motor olması ve 250 cc olması..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Naçizane

Arkadaşım bende senin durumundaydım ve bulunduğum yerde uygun fiyata bulduğum regal raptoru aldım. Bu da benim ilk motorum. Tecrübeli bir insan değilim ancak eğer dikkate alırsan sana cruiser değil yine bu fiyatlara tvs apache, honda cbf150 tipteki motorları tavsiye ederim. Ben yaşım 33 olduğu ve kendime daha çok yakıştırdığım için cruiser seçtim. Ancak ilk motor olarak ve öğrenmek açısından bahsettiğim motorlar daha uygun. Oturuş pozisyonlarından tut ağırlıklarına kadar çok farkları var ve bunlar hep kullanıcı yararına farklar. Ayrıca çinlilerden kaliteli aletler olduğunu hemen herkes söyleyecektir.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    bildiğim gördüğüm kadarı ile sadece tek bir model için tek bir şey söyleyebilirim.
    diğerlerini bilmiyorum.
    ama jinlunlar çok kısa zamanda, üzerlerindeki boyayı atıyor ve iğrenç ötesi bir görünüme bürünüyor. resmen miden kalkar alttaki beyaz beyaz plastikleri gördükçe..

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    Now the world is gone. Im just one.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)