Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

cbf500 vs er5

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı TOP SPEED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw Cbf in diski 370 euro diyorsunuzda bu disk motorun ömrü boyunca kaç kez değişiyorki sanki 10 bin de bir değişiyormuş gibi konuşuyorsunuz yaw allah allah enteresan
    usta yanlış anlama bi laf edicem biraz seviye babında düşük değer taşıyacak...kişisel anlama ne olur...ön diskin 370 euro olması girecek elektirk direğinin sadece uc kısmıdır yani o mantıkla bakıyorum olaya...demekki ola ki hayvanın biri çarpıp kaçsa ve veya buna benzer bir durum olsa ayvayı yidiniz...er5 altın kaplama değil...motoru alıp kullanma mevzusu yanısıra acaba bundan sonra ne olacak sorusunuda kendimize soralım...1000 RR değilki bu usta...gıçıkırık üretimi kalmamaış kampanalı eski teknoloji bi motosiklet sonucta...yani bir SS keyfi yaşasanız kim size ne diyebilir...veya üst segmentde bir motor olsa takla atma şansı kalmaz...kardeşim bindiğim makina bu her türlü kaprisini çekerim dersiniz...ama bunu anlamam anlayışla karşılamam mümkün değil...

korkut banada bi +1 yap kanka...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta yanlış anlama bi laf edicem biraz seviye babında düşük değer taşıyacak...kişisel anlama ne olur...ön diskin 370 euro olması girecek elektirk direğinin sadece uc kısmıdır yani o mantıkla bakıyorum olaya...demekki ola ki hayvanın biri çarpıp kaçsa ve veya buna benzer bir durum olsa ayvayı yidiniz...er5 altın kaplama değil...motoru alıp kullanma mevzusu yanısıra acaba bundan sonra ne olacak sorusunuda kendimize soralım...1000 RR değilki bu usta...gıçıkırık üretimi kalmamaış kampanalı eski teknoloji bi motosiklet sonucta...yani bir SS keyfi yaşasanız kim size ne diyebilir...veya üst segmentde bir motor olsa takla atma şansı kalmaz...kardeşim bindiğim makina bu her türlü kaprisini çekerim dersiniz...ama bunu anlamam anlayışla karşılamam mümkün değil...

korkut banada bi +1 yap kanka...
    Kahvaltı içinmi.??
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok kanka demin gördüm özendim canım çekti...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta naaptın sen...7 litre 21 lira yapar.... 100 km için çok çok fazla... Ben en az 150 km gidiyorum.... hatta üzeri....
    benim söylediğim dip gaz aralıksız otobandaki tahminim.yani hız ortalaması 160-200 arası
    peki aydemirin yazdığına bakmadınmı, çok yüksek rakamlardan bahsetmiş, sanırım yanlış yazım yapmış
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur
    Er5 kullanan arkadaş vardı , parçası orjinal ararsan el yakıyordu . Birde ağır gelmişti bana
    denediğimde. Makina mı ağırdı yoksa kontrolümü zordu onu bilemeyeceğim. CBF 500 derim ben

CBF 500 de üretilmiyor artık ama yumuşak güzel bir motor , seneye bende uygun fiyatlı bitane almayı düşünüyorum.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili alp_tunga iyi güzel herşeyi kılıfına uydurdun...peki bu kadar sağlam bir alet nedne üretimden kalktı sence veya neden gelmiyor memlekete...neden istikrarı yok...birazda kötüyü düşün bir kaze bela oldumu hangi parçanın kaç para olduğunu biliyosun veya öğrenmekten korkuyorsun...isterse kaya gibi sağlam olsun...bana 500 ccdeki kampana teknolojisini bi açıklada rahatlayayım...

senin suçunmu sanamı sordular yaparken hayır ama seçerken bu riskleri gözel aldın...dip gaz gitmiyorsun belki dizke ihtiyacın olmadığınıda düşünebilirsin...peki piyasası neden bu kadar düşük...
    Hep öyle olmuştur olacaktırda.... Er5 yüzünden başka motor satamamışlardır...

Çevrene bak bir kerede.... Kaçtane er5 göreceksin?... Birde cbf500 e bak... Er5 fazladır... En az 3 katıdır sayı olarak...

Neden ucuz a gelince... Sağolsun senin gibi 3-5 antier5 ci ortaya atlamış işte durmaz parçası pahalı falan gibisinden zıplarsa 2. eli de ucuz olur...
    Yoksa 2 sene önceki er5 0 fiyatı 11.000 civarı cbf500 12.000 civarı..Arada pek bir fark yok...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta naaptın sen...7 litre 21 lira yapar.... 100 km için çok çok fazla... Ben en az 150 km gidiyorum.... hatta üzeri....
    abicim en son 30 tl ye 9,5 lt benzin aldım ve şu an o benzinle 130 km civarındayım,sanıyorum 150 km yi göremiycem. kullanım olarakta 4,000 devri geçmiyorum. benim motor sennikine göre çok aşırı yakıyo demektir.
    bi msn de karşılaşamadıkki doğru düzgün karşılıklı sorayım sorularımı

Motosikleti
    Titan
    Mehmet can TUNÇKIRAN
    ::tutkuy::

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aydemirim sanırım yanlış yazdın farkında olmadan.100 km de öyle yakması imkansız.ben hiç hesaplamadım ama sanırım 5 le 7 litre arası yakıyordu kullanıma göre
    hem süren hem artçı için oturuş rahatlığı, lastik farkından dolayı virajlardaki hakimiyet farkı artılarından dolayı şu an cbf500 kullanıyor olsamda er5 imi çok severek 2 yıl kullandığımı belirtmek istiyotum .o fiyata alınabilecek en iyi makinadır.
    kullanımda er5 cbf den daha agresiftir, sanırım lastik farkından dolayı.
    eyer çılgın kullanmak istiyorsanız er5 alın
    yanliş yazmadım yanliş anlaşilma var gürselim ben 16 (tl) liralik benzin yaktı dedim litre hesabı degil para hesabı yaptım....
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    benim bu konu ile ilgili tek bildiğim, kawasaki er5'in motorunun fabrika çıkışı 50.000 km garantili olduğu.. ayrıca ciddi anlamda sağlam oluşudur..
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

benim başka bi şey sorcam var ben öğrenciyim yamaha criytonum var aprilla rs 125 almyı planlıyom ama motor büyük korkuyom azcık sizce ne almalıyım yardım erderseniz sevinirim

Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim bu konu ile ilgili tek bildiğim, kawasaki er5'in motorunun fabrika çıkışı 50.000 km garantili olduğu.. ayrıca ciddi anlamda sağlam oluşudur..
    50000 km nedir ki ??
    Allah ın tayvanlısı 100000 km garanti veriyor ,
    er-5 in motor ünitesi yaklaşık 10 yıldır çeşlitli modellerde kullanıldı ,amerika da ninja 500 adı ve racer granajıyla hala satılıyor ,en500 vulkan adı altında hala satılıyor...
    kawasakinin en-500 er-5 kle 500 adlı modellerinde kullandığı motor ünitesi 100000 devirir , daha yol var mı diye bakar.........
    cg 125 (honda)hap kadar motor ünitesi ile 90000 km de olanını görmüştüm internette ...
    adana da bir arkadaşta idi ..(duyuyorsa kulakları çınlasın )

er-5 in motoru 50000 km garantili demek er-5 hakarettir yahu
    selamnlar.

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    50000 km nedir ki ??
    Allah ın tayvanlısı 100000 km garanti veriyor ,
    er-5 in motor ünitesi yaklaşık 10 yıldır çeşlitli modellerde kullanıldı ,amerika da ninja 500 adı ve racer granajıyla hala satılıyor ,en500 vulkan adı altında hala satılıyor...
    kawasakinin en-500 er-5 kle 500 adlı modellerinde kullandığı motor ünitesi 100000 devirir , daha yol var mı diye bakar.........
    cg 125 (honda)hap kadar motor ünitesi ile 90000 km de olanını görmüştüm internette ...
    adana da bir arkadaşta idi ..(duyuyorsa kulakları çınlasın )

er-5 in motoru 50000 km garantili demek er-5 hakarettir yahu
    selamnlar.
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mehmet can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Attık...Zaten bilinen şeyler...Farklı birşey mi görmek lazım?....

Yeni çıkan bir modele ilk defa binmiş bir adamın gözlemleri... Uğraşılmış... Emek harcanmış.... Ama birde kendisine olmusuz gelenleri de yazsaymış tam süper olacakmış....

Demekki ilk çıktığında her alet mükemmel oluyor sonradan bozuluyor... Yada biz ilk olarak binince farklı geliyor...Biraz abartıyoruz olayı.... Aynı testi yapan arkadaşımız gibi....

Bu yazılardan ve hayat tecrübelerimden yararlanarak söylüyorum...
    Mesela Honda dan da örnek vereyimm....

Twister brezilya yapımı olarak geldiğinde taş gibi motordu...Kolay kolay arıza vermez di.... Ama CBF250 adı altında çeşitli kronik sorunlar çıktı... Bu gün bile sapasağlam ayaktalar twister lar....

Daha da örnek verecek olursak :

2004 ybr m var yeni modelleriyle kıyaslanmaz....
    1999 titan ım var yeni modellerle alakası yok
    1987 doğanım vardı hiç bişeye değişmezdim..Taştı...
    Honda kinetix im vardı 1994 sapasağlam bişeydi.... Hepsi jenerasyonunun ilk modelleri....

Adamlar neden ilk modelde aşırı titiz ve özeni yeni modellerde göstermezler?... Bİr şeyi ıspatladıklarını gösterip malzemeden işçilikten herşeyden kısıyorlar.... Hayat böyle demek...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler