Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

6000 tl param ve 186 boyum var ama bana göre motor yok!lütfen yardım...

REKLAM ALANI
    t00t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf250 vardı,Şimdi yok
    neyse bu arkadasımız kararsız daha bu topıc cok makaralara sahne olur :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    125 sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    innova ve tvs jupiter zx
    cbf 250, ama ikinci el alman gerekecek

boy + doğa sevgisi ikisi bir arada olunca enduro iyi gider gibime geliyo mesela klr 650

Motosikleti
    daelim s3 250 advance
    f650 bmw 98 civarı funduro, orta güçte tek silindir kıvrak artçı ile yeterli, ucuz parçası makul 6500 6000 ytl hayırlı olsun istersen türkiyeyi dolaş.....africa twin yürütmesi işletme gideri zor motosiklet. kle ise parça pahalı ve f650 gibi karizmatik değil. klr ye iki kişi dayanamaz, amaç on-off road ise makul bütçeli tek seçenek 650 fundurodur.
    cross 250-xl200-kawasakiz750s-ktm640adv-bmw g650xchallenge-kymco agility city125-honda spacy110-honda ps150i-aprillia sr50-daelim s3 advance 250

biker_boyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XR 600 R
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hep hayalimdeki 3 motordan biridir africa twin.bin sırtına gez dünyayı.ama nx4 falcon kafama yatmaya başladı.3lü bir çanta aparatı ile neden olmasın.bu arada korumalarım ve ehliyetim tamam.hem LS2 kask, hem nic marka mont hemde held marka eldivenim ve belliğim var.en fazla dizlik ihtiyacım olur yeni motoruma binerken.herkese teşekkür ederim.peki ankara da sürüş teknikleri öğrenebileceğim kaliteli neresi var.ucuz demiyorum çünkü hepsi pahalı onu geçtim zaten.
    Benimde sana tavsiyem NX4 Falcondan başlaman olur.İstediğin tarzda kullan ne senı rahatsız eder nede kendi rahatsız olur.Cbx 250 lerın debrıyaj taslarında genelde problem cıkıyor.400 cc lık bır makına başlaman ıcın en ıdeal bir seçim Honda'dan vazgeçme derim.Keyifli sürüşler dilerim.
    üssü var,üstü yok

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    derbi gpr125 naked, hyosung gt250 naked, hyosung rt125, honda cbf250, honda cbr125R, honda cbx twister.
    tarz olarak herhangi bir seçim yapmamışsın ama uzun yol ve rahatlıktan bahsetmişsin, cbf 250 ve cbx250 hemen hemen aynı makinalardır bunlar oalbilir ama parçaları pahalıdır, uzun yolda pek problem yaşamazsın
    cbr 125 üzerinde at üzerindeki kelebek gibi durucaksın boy postan dolayı + küçük uzun yol için yeterli çanta ve toruş pozsiyonu yok, ben olsam derbi yada hyosung tercih etmezdim,

benim tercihim olsa enduro tarzı, 2.el olarak

sana gidebilecek en iyi makina Honda NX4 Falcon transalp bu tarz makinalar olabilir yani senin avatarındanda anlaşılabileceği gibi enduro tercih ederdim, sanırım şuan scooter tecrüben var, geçiş için 125-150cc lik bir vitesli motorla en az 2000km tecrübe edinmeni isterim, Sağlıcakla kal..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    öle bi başlıkkı, iki tekerleklimi istiorsun iki bacaklımı istiorsun die sorası geliyor insanın

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende mondial 125zn var ama bana çok ufak ve artık vitesli motora geçmek istiyorum.çok araştırdım ama bir türlü karar veremedim yardım edin lütfen.ben uzun yola çıkmayı seviyorum ruhumda doğa sevgiside var.sürat yapmayı pek sevmiyorum açıkcası.100km nin üzerine pek çıkmıyorum.bunun yanısıra motorumun 2 kişiyi rahat taşıması lazım çünkü kız arkadaşım arabadan ziyade motorla dolaşmak istiyor.

ben kafamda birkaç model çıkardım:derbi gpr125 naked, hyosung gt250 naked, hyosung rt125, honda cbf250, honda cbr125R, honda cbx twister.

şimdi arkadaşlar yukarda saydığım hususları ve boyumuda dikkate alarak bana ne önerirsiniz?ayrıyetten bu benim kullanacağım ilk vitesli motor olacak o yüzden vites geçiş aralıkları rahat bir motor olursa çok iyi olur. şimdiden çok sağolun.

Sana DERBİ GPR125 naked diil, Racing vereyim.
    http://www.sahibinden.com/7300_km_de...XQQdisplayitem

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    arkadaşlar herkes ısrarla hala falcon diyor, bende bu motoru düşünüyordum fakat 400cc makine az yakmıyor ve 29 hp güç üretiyor sizce yinede alınabilir bi makine mi bende düşünüyorum çünkü

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)