tarz bu yondeyse..
http://www.motosiklet.net/forum/satm...e-kazasiz.html
iLandaki motor hem kaLitesi hem görüntüsüyLe 10 numara..
eğer satiLmamişsa
artanıyLada devir işLemLerini ve kıyafetini korumanı cok rahat aLabilirsin..
tarz bu yondeyse..
http://www.motosiklet.net/forum/satm...e-kazasiz.html
iLandaki motor hem kaLitesi hem görüntüsüyLe 10 numara..
eğer satiLmamişsa
artanıyLada devir işLemLerini ve kıyafetini korumanı cok rahat aLabilirsin..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Bence Seni En iyi Tatmin Edecek Model Hondanın NX4 Falcon modeli olur.. 186 boya venox küçük kalır Arkadaşlar Biraz düşünerek Yazalım .. ;)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
özür diLerim )) ..
düşünmemişim )) ..
1,84 üm
kocca yaz kuLLandım ( 2 ay ) hicte kucuk geLmedi..
ama ahh benim eşşek kafam 2 cm uzun adama sen nasiL venox önerirsin..
NX4 nasiL akLina geLmez..
hey gibi kendini biLmez ben..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
şırnakta kullanacaksan ve ilerde orada satacağını düşünerek. bence honda cbf250. daha sonrasında ise ilerde önereceğim motor honda xrv 750 africa twin.
hep hayalimdeki 3 motordan biridir africa twin.bin sırtına gez dünyayı.ama nx4 falcon kafama yatmaya başladı.3lü bir çanta aparatı ile neden olmasın.bu arada korumalarım ve ehliyetim tamam.hem LS2 kask, hem nic marka mont hemde held marka eldivenim ve belliğim var.en fazla dizlik ihtiyacım olur yeni motoruma binerken.herkese teşekkür ederim.peki ankara da sürüş teknikleri öğrenebileceğim kaliteli neresi var.ucuz demiyorum çünkü hepsi pahalı onu geçtim zaten.
bence sen enduro al kle 500 pegaso tranasalp ikinci eli ucuz boyuna posuna uygun 125 liklerde yelkenli gibi olursun
by K@d@k@L
krizden etkilenen africa twin sahii var mı?satın alabilirim.
kardeşim al bi ybr 125 kaffana göre takıl...bende yok ama hoş bi motor vitesi kolay olsun dersen de Arora YM 150A al derim bende var şu anda garajda yatıyor seri vitese sahip, tek yön manyak bişi kolay sürmesi... Ben acemiliği onda attım her türlü yolada gittimmm.
taklitlerimden sakının
nick lere telif hakkı istiyoruz
GKN MOTORS
Sana önerilecek modellleri arkadaşlar yukarıda sıralamışlar. Bende eğitim alabileceğin birkaç bilgi ve linki aşağıda belirtiyorum. Keyifli sürüşler.
http://www.motorokulu.com/info.htm - (Ankaradaki en iyisidir)
http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...oster=Servis#1
(suzuki.com.tr'deki Suzuki yetkili servisidir. Yanlış hatırlamıyorsam sürüş eğitimi konusundada girişimleri var. Ayrıca aktif yarışlarada katılıyorlardı???
Hocam Sakın Ola 650 Bana Fazla Deme.şunu Bilki Yüksek Cc Yüksek Sürat Demek Değildir.bence 250 Cc Sana Az Gelecek Buna Emin Olabilirsin.motor Böyledir.250 Cc Ye Bineceksin Ve Birkaç Ay Sonra Bu Da Sana Az Gelecek.ben Derim Ki Direk Chopper A Geç 650 Dragstar , 535 Virago Olabilir.bu Krizde 6000 E De Bulabilirsin.şu Anda 7000 Tl Ye Satılıyor Sahibindende 6000 Tl Yazanları Da Var.7000-7500 Tl Lik Motorları Da Ara Inanılmaz Fiyat Düşüorlar.insanlar Kriz Ortamında Elinde Nakit Para Olduğunu Bilsinler Bütün Kapılar Sana Açık.son Sözümü Yineliyorum 250 Sana Az Bunu Iyi Düşün.
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
iyice niyeti bozdurdunuz bana bee :D 650cc ve üstü istiyorum.vurucam yükü motorun sırtına dağ tepe dolaşcam valla.allahım sana geliyorummmmmmm
Falcon. Kanımca ...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
aslında benzer konumda bi motor bende bakıyorum falconu gördüm çok hoşuma gitti fakat 400cc tek silindirli bi makineye okadar para vericem 400cc gibi yakıp tek silindirli gibi güç üretecek... bu yüzden gt250 naked daha mantıklı geldi bana falcon konusunda ısrarcı olanların düşüncesini gerçekten merak ediyorum çünkü ilgilendiğim bi model
hyosung GT 250 R süper olur derim bide kız arkadaşın varsa tamam işte ama tabi bunun öncesinde eğitimini alman lazım kolay bişey değil GT 250 R
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
valla istersen benim tenereyi verebilirim africayı aratmaz fiyatta uygun düşünürsen bgünlerde
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)