elbette honda ps150i
elbette honda ps150i
hocam sana enduro gider, önceden zn 125le gezi resimlerini görmüştüm, arasıra asfaltın dışınada çıkıyosun sanırım. nx4 falcon öneririm. çünkü bende ondan istiyorum
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
aynen benimde canım çok fazla enduro çekiyor ama naked motorlarında ayrı bir şekli var.ama sanırım enduro olacak 2nci motorum.
evet şekil cazipte, yarın bigün ülkemin tozlu yollarında sıkıntı çekmektense sağlam bi enduroya geçmek daha cazip gibi.
dediğin gibi enduro çok cazip geliyor banada.beraber alalım olmazsa motorları olmaz mı? :queen:
dinleme pierid'i, ısrar ediyorum nx4 falcon, sonrada xt600 ankaraya geliş planın noldu senin?
martta izine geleceğim.o zaman bakacağım artık.hem motor araştırıyorum hemde sürüş teknikleri öğretecek bir yer bakıyorum.malum ilk vitesli deneyimimde yere kapaklanmak istemiyorum
GPR 125 hiç düşünme, senin beklentilerinin tam tersine bir motor...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
tdm 900 yamaha dehşet bir motor görünüm ve güç olarak bir araştır 4/4lük arkadaşım kullanıyor onun boyuda 2 mt vardır
chopper modeli virago x 250
boy 186 ise chopper uzun yolda yorar,bende 186 boy ancak 4 ay dayanabildim choppera şimdi makinanın en hayvanı bende Suziki DR 800 böyle tork böyle rahatlık yok çok memnunun ikinci motor olarakta honda cbx 750 aldım ondanda memnunum 6000 tl yede çok rahat alırsın modellerine aldanma benim suziki 1993 model ama hala taş gibi
Ben de yeni başladım..Boy 186cm 90kg .6 aydır CBF 250 kullanıyorum. Kesinlikle başlangıç için tavsiye edeceğim bir makinedir. Tamam kabul ediyorum GT 250 den daha alçak olabilşir ama kriter yanlızca bu olmamalı. Her ne kadar üretimden kalksa benim için bir başlangıç veya geçiş makinesi..Dolayısıyla 2.eli benim için önemli. Eminim ki GT 250ye göre çok daha iyi 2. eli var. Üretimden kalksa da Hondaya git 86 model bir makine için parça istesen 1 haftada getirtirler..Malzeme kalitesi çok daha yüksek. Ve çok daha problemsiz. 5000 tl civarına temizini bulursun.
gt250,cbf250,ybr250,gv250 aradığın motorlar olabilir ama bence orada parça ve servis sıkıntısı çekmeyeceğin bi motor bak aldığın motorun en azından komşu ilde servisi olsun derim....
http://www.sahibinden.com/baby_face_...XQQdisplayitem
Yukarıdaki linki bi incele derim
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
chopper tipi gitmez senin boya en iyisi racing bi makina bak derim
hiçte bile güzel değil. bildiin cruiser işte.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)