St Kanuni / Hyosung servis problemi
Reklamlar
-
Arkadaslar merhaba, cok kısa bi süre içinde motor alacagım.artık motor seçimini yapmıs bulunmaktayım. Hyosung Gt250R. fakat son zamanlarda kafama takılan şeyler war. S&T kanuni nin hyo ya göre bikaç artısı war ewet ama eger 2.el hyo alırsam bu benim için herhangi bi dezavantaj yaratırmı, yedek parça seçiminde ws yada ne bilim mesela 07 model hyo ile s&t kanuni arasında fiyat farkı olması doğal gibi gelsede ne bilim hangisine güwenecegimi bilemiyorum.bana kalırsa hyo dicem ama ilerde yedek parca olayından korkuyorum bi de bildgim kadarıyla motor garantili olsa bile st serwisinde tamir yapılırsa hiçbişekilde garantiden yararlanılamıyomus hyo da. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar. düşüncelerinizi paylasırsanız cok mutlu olcam.
Reklamlar
-
buna bi de ikinci motor olarak ben de düşünüyorum GT 250 yi...60 yaşında acaip mi olur acaba? ne dersiniz.fikirlerinizi merak ediyorum.teşekkürlerimle...
-
olmaz be abicim daha gençsin sen 60 neki sen bi gt 250 nin üzerine bin,bi tur at..Askerden yeni gelmiş gibi olursun =)
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
-
Bu konu hakkında ben de uzun kafa yormuştum. GT 250 comet almayı düşünüyordum. ST modelleri özellik olarak daha iyi görünüyor (enjeksiyon vs). Bence cevabı sen kendin vermişsin. GAranti, yedek parça ve servis imkanı yüzünden kesinlikle ST derim. Çünkü bu markada Türkiye distribütörü ile ilgili hukuksal sorun var. KAnuni yeni distribütör ve eski Hyolara garantisi devam etse bile bakmıyorlar. Ha ben sonunda ne mi yaptım? Honda cbf 250 aldım. Çok da iyi yapmışım. Bence imkanın varsa bu model pek bulaşma, sorun çıkarma ihtimali yüksek olan bir makine... bir kawa Ninja 250 keyfine bak... Ama illa alacaksan ST KAnuni
-
Bence hiç düşünme ister hyo ister st olsun çok gelişmiş teknoloji sağlam ve güçlü makinalar. Tüm dünyada kendine yer etmiş hızla imajını güçlendiren markalar Türkiye de şu anki problemleri ve tanıtım fiyatlarıyla satılması sebebiyle üstelik yenileride 2. elleri de çok ucuz kesinlikle bi tane sahip ol pişman olmazsın.
-
Parça sıkıntısı yaşamazsın !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
bana kalırsa st ye hiç güwenmiyorum kesnlikle Hyo alma taraftarıyım fakat kafama takılan şey hyo da u2tip parca kullanılıyomus fakat st de u3 yani st parcaları hyo ya olmaz fln die düşünyrm bikaç sene sonra hyo nun piyasası daralırsa we satarken falan problem yasamaktan korkuyorum ayrıca kullandıgım süre zarfında motorumda yedek parca ws problemi yasamak istemiyorum, Hyo nun serwisleri herhangi bi deformeye ugramadan calısmalarına dewam ederler dimi? bu konuda endişeleniyorum,mantıklı baktıgın zaman hyo nun bitek gt modeli yok sonucta diger modelleri için serwislerini dewam ettircekler ama gt nin parcalarını bulamamktan falan endişeleniyorum..
-
S.T. Alırsan başın arımaz en azından Hyo'ya göre.
-
muratq adlı üyeden alıntı
S.T. Alırsan başın arımaz en azından Hyo'ya göre.
Katılyorum, Hyo alıp servise götürdüğünde birçok servis ilgilenmiyor...
-
hyosung ile ilgili bi topic mevcut, bu topic oldukça yararlı olacaktır, ama;
ben iki markayıda sökülmüş olarak gördüm ve inceledim..
aralarında mekanik olarak herhangi bir fark yok yalnız elektronik sistemde farklılıklar var, st kanuniler enjeksiyonlu sisteme sahip emme manifoldu boğazından itibaren sistam farklılaşmaya başlıyor.. eminimki yakıt tüketimi ve performans konusundada devir bazında avantaja sahiplerdir.
hem model yeniliği hemde teknoloji artıları bazından st kanuninin seçilmesi taraftarıyım.. sonuçta ikinci elde olsa alınan 07-08 model bi motor garantili olucaktır..
muğla yı bilemiyorum ama istanbulda birçok serviste yedek parçaları rahatlıkla bulunabliyor
-
aslında aralarında pek fark yok ama st bırazcık daha gelısmıs bır motor...onun ıcın st kullanıorum ve sana tavsıye edıyorum...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
galiba st almak daha mantıklı geliyo suanda,aslına bakarsanız gönlüm hep hyo tarafında ama işte serwis olayı falan beni düşündürüyo,ayrıca yeni model bile olsa hyo motorları st serwislerinde tamir edilmiyo zaten bazı parcaları da uymuomus birbirine,hernekadar istanbullu da olsam Muğla da öğrenci oldgum için st kanuni serwisi bulma şansım daha yüksek sırf bu nedenlerden dolayı st kanuni alcam arkadaslar. cünkü ne bilim hyo aıpta ondan sonra parca olayında serwis kısmında ortada kalmak istemiyorum, muğlada adam akıllı bi kanuni serwisi bulamazsam(kac tanesi adam gibi bu da tartısılır ama ns :s ) atlar izmir e giderim orda daha iyi bi serwis bulma ihtimalim yükselir sanıyorum. birde arkadaslar 2500km de kırmızı-siyah bi gt250 war tiger egzoslu 7000e uygun mu?
-
s&t yle hyo yu karşılatırabiliyosunuz yarın bigün biri mondial mı honda mı mondial daeriz dedi dersiniz arkadaşım sen al hyo st ler daha yeni piyasada ne olucağı belli olmaz ama hyo lar kaç senedir piyasada bütün sorunları biliniyo oınun için hyo derim ben
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
ysrgnys adlı üyeden alıntı
buna bi de ikinci motor olarak ben de düşünüyorum GT 250 yi...60 yaşında acaip mi olur acaba? ne dersiniz.fikirlerinizi merak ediyorum.teşekkürlerimle...
bence gt250 ist yolların da kullanıla bilecek en konforlu 250cc çok rahat ve kıvrak e hızlıda.
kendi hyom kazalı olduğu için kullanamıyorum ama uzun zamandır st&kanuni gt250r kullannıyorum bir arkadaşa aldık
ve rodajını ben yapıyorum çalışması daha düzenli enjeksiyonlu olduğu için rodajda olduğundan motor biraz aptal çalışıyor
kendi motorumun rodajınıda yapmıştım ordan biliyorum 2009 kasa göstergeler çok daha güzel beyaz ışıklı lcd kullanılmış
bence daha oturaklı ve sportiflik katmış en güzel olayı enjeksiyon ama rodajdan sonra görücem hyomu st mi daha performanslı
olucak bazı ustaların demesi 250cc bir motora enjeksiyon konulması pek birşeyide değiştirmiyor diyolar he bide hep sorulur
devir kesici varmı diye yok ne verirsen alıyor gidiyor krank için kesici felanda yok.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
bence kanuninin adı yazıyor diye bu motordan vazgecmek anlamsız
çoğu arkadaş kanuni yazan bi motoru almam demiş.
ama arkasında koskoca st motors var. yani herghangi bir sorun cıkaracağını sanmıyorum. üstelik yeni modeller daha teknolojik.
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Ben s&t 250 r kullanıyorum ve oldukça memnunum. 9.000 km oldu 2.000 km de bir yağını değiştiriyorum. Yakıt sarfiyatı 110 - 140 arası değişiyor kullanıma göre. Gücünden ve kullanımından memnunum. Yalnız ufak bir problem var boş vitese zor geçiyor. Ben çözümünü yağ katkısı ile buldum. Yağ katkısı kullanmaya başladığımdan beri bir sorun yok. Kanuni artık kendi motorları için yedek parça alırken bayilerden genellikle şase no istiyor. Zaten bütün parçalarıda uyumlu değil hyo ile. Ayrıca hyo kullanan bir iki kişiden yedek parça ve servis konusunda sıkıntı çektiklerini duydum. Bence s&t kanuni almalısın.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
plur adlı üyeden alıntı
Ben s&t 250 r kullanıyorum ve oldukça memnunum. 9.000 km oldu 2.000 km de bir yağını değiştiriyorum. Yakıt sarfiyatı 110 - 140 arası değişiyor kullanıma göre. Gücünden ve kullanımından memnunum. Yalnız ufak bir problem var boş vitese zor geçiyor. Ben çözümünü yağ katkısı ile buldum. Yağ katkısı kullanmaya başladığımdan beri bir sorun yok. Kanuni artık kendi motorları için yedek parça alırken bayilerden genellikle şase no istiyor. Zaten bütün parçalarıda uyumlu değil hyo ile. Ayrıca hyo kullanan bir iki kişiden yedek parça ve servis konusunda sıkıntı çektiklerini duydum. Bence s&t kanuni almalısın.
allah kaza bela göstermesin. sana aynen katılıyorum. bende st alıcam. gv 250 düşünüyorum.
-
sıfır almayı düşünüyorsanız global ve bayilerinde hyo kalmadığından,devamınıda yasal olarak bilinen şartlar gereği getiremediğinden mecburen s&t alıcaksınız!!!
sıfırının %40 daha altında temiz 2. el almak daha sağlıklı,elinde aldığın motosiklet kadar daha para kalmış olur bu da 2 yıllık garantiden daha güçlü olmanı sağlar.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)