kanuni Bobcat 150cc mi Kymco Agility City 125cc mi?
Reklamlar
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Kymco ile kanuniyi kıyaslamayın bile. Elbetteki bu tabloda Kymco alınmalı.
Ah arkadaşım direk marka olayına girmişsin yanlış yönlendirmeyelim insanları burda... Bobcat dizayn olarak ta kalite olarak ta yedek parça fiyatı olarak ta kymcodan iyidir..Ben de bobcat kullanıyorum... taiwan da pgo firmasının üretimidir...Sıfırı 6000 ytl etmez tabiki zaten kanuni artık getirmiyo onları şu bayilerin sattıkları 2006 ya da 2007 modeldir. 2008 i gelmedi Türkiye'ye stokları tüketiyolar...
Özellikle mümkünse 2 motoru yan yana koyun bi, inceleyin...Ne demek istediğimi daha motorun dış kasa malzemesinden aradaki farkı anlarsınız...
Motora gelince son derece kaliteli ve sorunsuz bir scooter dir..Tek şikayetim var bobcat ten o da biraz sert tir konforsuzdur...Ama yol tutuşu ve dengesi sınıfındaki cihazlar la kıyaslarsak kusursuzdur...
Reklamlar
-
bir motorun hangi senede üretildiğini nasıl anlarım, ruhsata yeni model diye işleyebiliyorlar galiba ...
-
-
uzun yıllar sürecek birisi için ne kadar ucuz olsada türkiyeye getirilmeyen motoru almakta pek akıl karı değil galiba, kanuni olarak 10 sene parça bulundurmak vs de var ama o parçaların fiyatları diğerlerinden pahalı olursa ayrı bir sorun olur, kymco ya dönüş yapıyorum
-
Hayırlı olsun arkadaşım bu saatten sonra alacağın motor ... Ama kafanı karıştırmak gibi olmasın 2. el düşünürsen bir de honda dylan ı tavsiye ederim düşük kilometrede bulursan o da iyi motordur...
daha doğrusu sıralama yaparsam 1 motor ekledim ekstradan bu sıaralamaya göre seçimimi yapardım...
1 honda dylan
2 kanuni bobcat
3 kymco
-
kardeş bencede 2. el 4000TL civarına dylan al.
-
Bobcat'a o kadar para verilmez,aynı paraya Dylan alınır.Hiç değilse 16 hp su soğutmalı ve Honda !
-
madem o para çok diyorsunuz, hondaya gücümüz yetmiyor, keeway arn150 için ne diyorsunuz? bol taksitle herşey dahil 3000 ytl ye veriyorlar, marmara bölgesinde beni sorunsuz gezdirir mi? iki kişi binilecek 80 + 50 kg, arka topcase taşıma demiri dışında gözüme siyah rengiyle güzel görünüyor, belki o demir değişirse daha iyi görünür içi beni dışı sizi yakmasında
nasılsa ilk motorum olacak, sorunsuz olsun 2 kişi 100km/h mümkünse 120 km/h yapsın yeter bana ...
-
fiyat farkı da var arada hatırladıgım kadarıyla git kymco al memnun kalırsın saglamdır.
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
-
polo34 adlı üyeden alıntı
madem o para çok diyorsunuz, hondaya gücümüz yetmiyor, keeway arn150 için ne diyorsunuz? bol taksitle herşey dahil 3000 ytl ye veriyorlar, marmara bölgesinde beni sorunsuz gezdirir mi? iki kişi binilecek 80 + 50 kg, arka topcase taşıma demiri dışında gözüme siyah rengiyle güzel görünüyor, belki o demir değişirse daha iyi görünür
içi beni dışı sizi yakmasında
nasılsa ilk motorum olacak, sorunsuz olsun 2 kişi 100km/h mümkünse 120 km/h yapsın yeter bana ...
Slm iyice çapı küçülttün sen çin malını tavsiye etmiyorum bence hedef küçültme yazık arn ye vericeğin paraya ...
-
Bencede kymco al istediklerin kymcoyu gösteriyor;)
-
arkadaşlar yeni bobcat 150 satın aldım hoşuma gitti ne duşunuyorsunuz bu motor hakkında
-
tabiki kymco
-
kulanan birisi varsa bana avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmi
-
kanunıden uzak dur.yedek parcası asırı pahalı.artı bobcat neden pıyasada fazla yok.cevap :hıc tutulmadıda ondan.
MOTOR bence bır hastalıktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)