Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kanuni Bobcat 150cc mi Kymco Agility City 125cc mi?

REKLAM ALANI
    tamyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kymco ile kanuniyi kıyaslamayın bile. Elbetteki bu tabloda Kymco alınmalı.
    Ah arkadaşım direk marka olayına girmişsin yanlış yönlendirmeyelim insanları burda... Bobcat dizayn olarak ta kalite olarak ta yedek parça fiyatı olarak ta kymcodan iyidir..Ben de bobcat kullanıyorum... taiwan da pgo firmasının üretimidir...Sıfırı 6000 ytl etmez tabiki zaten kanuni artık getirmiyo onları şu bayilerin sattıkları 2006 ya da 2007 modeldir. 2008 i gelmedi Türkiye'ye stokları tüketiyolar...
    Özellikle mümkünse 2 motoru yan yana koyun bi, inceleyin...Ne demek istediğimi daha motorun dış kasa malzemesinden aradaki farkı anlarsınız...

Motora gelince son derece kaliteli ve sorunsuz bir scooter dir..Tek şikayetim var bobcat ten o da biraz sert tir konforsuzdur...Ama yol tutuşu ve dengesi sınıfındaki cihazlar la kıyaslarsak kusursuzdur...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bir motorun hangi senede üretildiğini nasıl anlarım, ruhsata yeni model diye işleyebiliyorlar galiba ...

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    bobcat ı filan bilmem scooter alacakken kanuniye bakmadım bile hele şimdi fiyatlarını okudum valla ne bileyim kymco gibi kendini kanıtlamış bi marka varken taiwan da olsa japonda olsa kanuni almazdım almadım da zaten...
    performans olarak mutlaka kanuni hacim avantajıyla üstündür ama toplasan bence hepsi budur.
    Sonuçta 100,000 km garanti veriyor motoruna bu bile tercih sebebidir
    soğutma sistemlerine gelince iki yıldır düz agility yaklaşık beş aydırda city kullanıyorum buranın sıcağını bilen bilir gölgede yumurta koy tavaya pişsin yani hiç bi sorun olmuyor zaten yıl 2009 olmuş ne bu mobiletmi bu yaw sıcakta motor şişecek
    Motosiklet alırken bence ikinci elde önemli bobcatı 4000 lira verip hemen satmak istesen kaça satabilirsin oda bi muamma Kyomconun oturmuş bi ikinci eli var mümkün olan en az zararla satarsın bununda bir sürü örneği var sitemizde bi kaç arkadaş çok kısa sürede satmıştı motorunu.yani kısaca bence kymco

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    uzun yıllar sürecek birisi için ne kadar ucuz olsada türkiyeye getirilmeyen motoru almakta pek akıl karı değil galiba, kanuni olarak 10 sene parça bulundurmak vs de var ama o parçaların fiyatları diğerlerinden pahalı olursa ayrı bir sorun olur, kymco ya dönüş yapıyorum

Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    Hayırlı olsun arkadaşım bu saatten sonra alacağın motor ... Ama kafanı karıştırmak gibi olmasın 2. el düşünürsen bir de honda dylan ı tavsiye ederim düşük kilometrede bulursan o da iyi motordur...
    daha doğrusu sıralama yaparsam 1 motor ekledim ekstradan bu sıaralamaya göre seçimimi yapardım...

1 honda dylan
    2 kanuni bobcat
    3 kymco

kardeş bencede 2. el 4000TL civarına dylan al.

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Bobcat'a o kadar para verilmez,aynı paraya Dylan alınır.Hiç değilse 16 hp su soğutmalı ve Honda !

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    madem o para çok diyorsunuz, hondaya gücümüz yetmiyor, keeway arn150 için ne diyorsunuz? bol taksitle herşey dahil 3000 ytl ye veriyorlar, marmara bölgesinde beni sorunsuz gezdirir mi? iki kişi binilecek 80 + 50 kg, arka topcase taşıma demiri dışında gözüme siyah rengiyle güzel görünüyor, belki o demir değişirse daha iyi görünür içi beni dışı sizi yakmasında

nasılsa ilk motorum olacak, sorunsuz olsun 2 kişi 100km/h mümkünse 120 km/h yapsın yeter bana ...

melcor09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha Tenere 660
    fiyat farkı da var arada hatırladıgım kadarıyla git kymco al memnun kalırsın saglamdır.
    hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!

Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem o para çok diyorsunuz, hondaya gücümüz yetmiyor, keeway arn150 için ne diyorsunuz? bol taksitle herşey dahil 3000 ytl ye veriyorlar, marmara bölgesinde beni sorunsuz gezdirir mi? iki kişi binilecek 80 + 50 kg, arka topcase taşıma demiri dışında gözüme siyah rengiyle güzel görünüyor, belki o demir değişirse daha iyi görünür içi beni dışı sizi yakmasında

nasılsa ilk motorum olacak, sorunsuz olsun 2 kişi 100km/h mümkünse 120 km/h yapsın yeter bana ...
    Slm iyice çapı küçülttün sen çin malını tavsiye etmiyorum bence hedef küçültme yazık arn ye vericeğin paraya ...

Bencede kymco al istediklerin kymcoyu gösteriyor;)

arkadaşlar yeni bobcat 150 satın aldım hoşuma gitti ne duşunuyorsunuz bu motor hakkında

Motosikleti
    hONDA CBF-150 (YAKINDA) :)
    tabiki kymco

kulanan birisi varsa bana avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmi

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    kanunıden uzak dur.yedek parcası asırı pahalı.artı bobcat neden pıyasada fazla yok.cevap :hıc tutulmadıda ondan.
    MOTOR bence bır hastalıktır.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)