dylan cılar memnun... dylan derim
SES 150(Dylan-Honda)
VRX 200(Runner-Gilera)
MS3 250(Hyosung)
MS3 250(S&T Kanuni)
GTS 250(SYM)
dylan cılar memnun... dylan derim
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
güncel
(+25 karakter)
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
kardeş güncellencek bişeyu yok genel olarak dylan denmiş...
arkadaşlar ben s&t kanuni nin sitesinbe girdim ve üstte s&t korea diye bi link var oraya girdim oradaki motorların üstünde hyo yazıyo bide tarzanca sözlüklerden filan çevirmemle hyo nun Türkiye disbürötörüyle problemler yaşadıklarından falan bu şekilde motorları getirdiklerini söylüyolan bunların kesinliğinden emin olan varmı böyle bişey varsa gözüm kapalı s&t alırım
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Bu konu biraz uzun ve karışık ama özetlemek gerekirse S&T Kanuni şu anki Hyosung yetkilisi ama Global motorun yaptığı bir açık gözlülük nedeni ile isim kullanımında problemler yaşıyor..
Motor tercihlerin hakkında bir yorum yapmayı da isterim.. Bence bu tercihler arasında hem kalite, hem performans hem de servis açısından karşılaştırdığımızda en öne çıkan bir dylan kullanıcısı olarak SYM GTS 250..
Kesinlikle ama kesinlikle Runner.
Bencede DYLAN honda kalitesi italyan malı yaygın servis ağı ve yedekparça 2.el garantisi
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
TYP-R
garanti konusunda aynen katılıyorum benimde yan granajların sinyallare bağlı olduğu yer çukura girmem sonucu kırılmıştı hemen garantiden değiştirdilier
eski kullanıcılardan bi abimizinde giderken egsoz koruması düşmüştü onu bile garantiden yenisi verilmişti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)