yeni cagiva moto cok kotu bir motor... ic iyi degil... aprilia rs cok iyi... ama artik butun yeni moddeller 11kw lan cikiyorlar... yani motorun gucu cok az... normal gucune getirmek icin eletronik ve mecanik parca degistirmen gerek
yeni cagiva moto cok kotu bir motor... ic iyi degil... aprilia rs cok iyi... ama artik butun yeni moddeller 11kw lan cikiyorlar... yani motorun gucu cok az... normal gucune getirmek icin eletronik ve mecanik parca degistirmen gerek
rs 125 görünüş olarak mükemmel 29-30 beygir gücü olduğunu ama fabrika çıkışı gücün düşük tutulduğunu biliyorum fedexinde dediği gibi parça değiştirmek gerekiyor. hiç kullanma fırsatım olmadı. ama rx135 kullandım 3-5 ay mükemmel bir alet ... rs 125 beygir olarak daha yüksek sanırım kesinlikle alınır.
RS125 kaç kilogram bilen var mı? Eski modelleri. 94-95 modelleri...?
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
@ THE_LANCET: 120kg
@strangerRTR: aprilia rs 125 fabrikadan 25 beygirlen cikiyor... sonra 11 beigyre dusuriyorlar 16 yasinda kullanmak icin... eski cagiva mitonun motorlari eh iyidi... 29/30 beygire geliyordu... benimki 34 beygir
fedex 2 zamanlı motosikletlerin motor ömürleri çok kısa olur denilmişti bana... kısa tamam ama ne kadar kısa oluyor ?
ömürleri ne demek?
MeRHaBa aRkadaşLaR Ben AnTaLya dan Ümit Siteye Yeni KayıT oLdum..
@fedex
ömürleri demek engine total runtime demek upto broken
2.) Italyan malossi big bore kitler satılıyo 166cc cbr 125 için kaliteli midir ? yoksa kötümü bilgin var mı?
Malossi iyi bir company mi?
malossi daha scooter icin is yapior... italyada cbr 125 kimse almiyor cunku aini parailan daha iyi motor alabilirsin... ondan burda cok bulunmiyor cbr 125 icin parca...
@fedex
teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)