Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Maxi scooter alacağım tavsiyeleriniz çok önemli..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Kymco Xciting 500iR
    yedek parçaları diğer motorlardan çok daha ucuz olur ayrıca kaliteli bir motor ve enjeksiyonlu . .

şayet ben parasal olarak sıkıntılı değilim dersen . .

sınıfının mercedesi olan Burgman an 400 k6 tercihen ayrıyetten çantaya ihtiyacın olmaz. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nexus 500.....
    +1000
    orta sınıf düşünürsen senin ihtiyaçalarını karşılıyıcak makine hyosung MS3 250 24 hp ver senin istediğin özellikleri barındırıyor vede fiyatı 7000 ytl çok makul performanslı ve enjeksiyonlu bu modeli düşünmelisin ama yok bu beni kesmez ben bastınmı zıplıcak otobanda sol şerite çıkacam kızdığımı sağdan geçip bip bip (seni biiiiiiiiip tim anlamında) yapıcaksan nexus 5oo
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    K8 Burgmanlarda varyatör problemi ortadan kaldırılmıştır. Satış sonrası hizmetler ile görüştükten ve problemsizdir sözünü aldıktan sonra, gözün kapalı satın alabilirsin. Ayrıca tercihini önceki yıllara ait Burgman 650 yönündede kullanabilirsin. Üzerinden inmek istemeyeceğin bir motosiklet olacaktır...

Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 250 İE S VE SKİPPER 150
    Sadece Piaggio Beverly 500....

alinazik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S.wing600abs
    selam

arkadaşım
    burgman an400 ve an650 kullanmış bir sürücü olarak maxi scoterlerin içerisinde aksini idda edebilecek insan sayısı çok azdır.
    1. sırayı burgman an650
    2. sırayı ise kardeş olan an400 almaktadır...

ikinci el satış kolaylığından tutta yedek parça sıkıntısının olmadığı vs... nadir markalardan biridir suzuki
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Scooter İtalyan işidir.İtalyan dan şaşma sakın ,25 sene binersin sorunsuz olarak.Al bi Aprilia 500 cc marşı kapatmadan dünya turuna çık,şehiriçi 150 kuruş şehirdışı 120 kuruş yakar yani 150 cc scooter kadar yakar eeee motosiklet İtalyan işidir.Kesinlikle İtalyan al asla pişman olmassın
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

melcor09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha Tenere 660
    Alıntı 45Kasabalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xciting al arkana bakma. Fazla da araştırma mutlu ol

Hem sen kymcoyla başlamışsın memnun değil misin de başka marka arıyosun?
    katılıyorum kasabalıya Kymco kullanıyosun kalitesinden ve senin icin degerleri olan sıklarına hitap etmiyomu ki Kymco bende 250i var mutluyum daha oncede Grand dink 250 vardı yani 2004 ten beri Kymco devam ediyo ve beni sorunsuz bu cevrede heryere goturdu

soyle soliyim Xciting 250i 2009 var bende max. hızı 140 belki baska arkadaslar baska seyleri savunabilir ama sanırım Xcitinglerde hız sınırlayıcı var ve benim makina kusadası izmir otobanında duz yoldada 140 rampa asaaaııda 140 yapıyo ve 141 demiyo 500 luk olanda 171 demiyo sanırım onunda sınırı 170 kullanan arkadaslar var kusadasında secimini spor modellerden yana yapmak istiyosan Xciting ve nexus arasında karar ver derim nexus ta deli bir alet bir arkadasımızda vardı daha once kusadasında bi kymco kullanıcısı olarak sikayetin yoksa Xciting tavsiye ederim gorunusude muhtesem ben bile neden 500iR almadım diyorum su an kendime neyse kolay gelsin iyi gunler.
    hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!

Motosikleti
    şu anda yok
    Kime ne kullanmışsa onu övmüş... İşin zor arkadaşım....Ben hiçbirini kullanmadım ama şahsi fikrimi soracak olursan Burgman derim. Neden mi? Etrafımda kullanıp da memnun olmayan kimse görmedim. Servis ağı çok geniş, yedek parça olarak eminim İtalyanlara göre daha rahat edersin (hem fiyat hem bulunması açısından). Ve ikinci eli çok rahat...650 liğin görünüşü çok güzel (paran yetiyorsa)

TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Gönlünden ne geçiyorsa onu al, ama sakın pişman olma
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

ne aldın peki sonunda?

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    yamaha majesty diğerlerini 10la çarpar 4 e böler her açıdan
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Honda CBR 1100XX

burgman silverwing!!!

ben 400 burgmanı uzun süre kullandım fakat yeni 600 silverwing aldım ve suzukiyle kıyas kabul etmez,servisde bence honda daha ileri seviyede.yeni 600 silverwingi suanda 14500 e alabilirsin ama bir majesty ve burgmanı alamazsın bu fiyatlara,onlar uçmuş hemde nasıl....

Motosikleti
    Tabanvay
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha majesty diğerlerini 10la çarpar 4 e böler her açıdan
    sen majesty al gelde ben seni kaça çarpıyorum bütün motosiklet.net seyretsin

kimse piaggio 500 den bahsetmemiş.Halbuki bende bu motora aşık oldum...ama kimsenin tavsiyesini göremedim :(

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı ersinisdj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, kısmetse yakın zamanda motoru büyüteceğim ve 400-500 cc civarında maxi scooter almayı düşünüyorum. Şuanki motorumu alırken de sitedeki yorumları tavsiyeleri dikkate aldım ve pişman olmadım Yeni (sıfır) alacağım motorun fiyatı 12.000 ile 15.000 ytl arasında olacak ve uzun süre değiştirmeden kullanacağım.. Dolayısıyla yine yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok önemli. Elbetteki aranan tüm özellikleri tam anlamıyla taşıyan motor modeli yok. Sadece benim için önemli olan özellikleri dikkate alırken diğer özellikler de hangisinde en fazla varsa ona yöneleceğim..
    Maxi scooterlar hakkında açılan topicleri okudum, kimi yarım kalmış kiminde konuların yönü değişmiş veya kıyaslamalarda netlik oluşmamış. Bunun dışında yeni modeller var veya olan modellerin yeni kasaları var. Ayrıca şimdiye kadar olan tecrübelerin de önemini ortaya koyarsak yeni bir topic açmam gereksiz değil diye düşünüyorum. Ama yine de karşı gelenler olabilir..

Maxi alırken aradığım bazı özellikleri önemlilik derecelerine göre sıralayacağım. Sıralama 10 üzerinden olacak.

yedek parça 10
    Sağlamlık-işçilik 10
    Varyatör - Aktarım mekanizması 10 (şehir içinde dur kalk)
    Uzun yol ve 2 kişi ile tur 9
    Serilik - güç - tork 9
    Konfor 8
    Periyodik bakım aralığı ve maliyeti 8
    Elektronik donanım ve teknoloji 8
    Yakıt 8
    Bagaj hacmi 7 (küçük olanlar için top case eklenebilir)
    Ağırlık 7
    Fiyat 5

Enjeksiyon, el freni (motor hafifse çok da önemli değil), dörtlü flaşör ayrıntılarını da atlamıyorum..

Kriterler ve derecelendirmeler tutarsız veya saçma gelirse yönlendirmeleriniz de çok değerli olur.

Düşündüğüm modeller;

Burgman 400
    Silverwing 400
    Piaggio x9 500
    Piaggio x8 400
    Piaggio Nexus 500
    Yamaha Majesty
    Yamaha T max
    Peugeot Satelis 500
    Kymco Xciting 500iR
    Aprilla Sprinter 500

Hepsi de çok iyi motor aslında ama hepsini test etmem mümkün değil. Kullanan bilen arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa çok mutlu olurum ve eminim araştırma yapan diğer arkadaşlara yararlı olur..

Teşekkürler....
    Mademki sifir alacaksin mutlaka abs fren sistemi olsun derim ben....scooterlarda sart cunku

Alıntı ersinisdj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, kısmetse yakın zamanda motoru büyüteceğim ve 400-500 cc civarında maxi scooter almayı düşünüyorum. Şuanki motorumu alırken de sitedeki yorumları tavsiyeleri dikkate aldım ve pişman olmadım Yeni (sıfır) alacağım motorun fiyatı 12.000 ile 15.000 ytl arasında olacak ve uzun süre değiştirmeden kullanacağım.. Dolayısıyla yine yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok önemli. Elbetteki aranan tüm özellikleri tam anlamıyla taşıyan motor modeli yok. Sadece benim için önemli olan özellikleri dikkate alırken diğer özellikler de hangisinde en fazla varsa ona yöneleceğim..
    Maxi scooterlar hakkında açılan topicleri okudum, kimi yarım kalmış kiminde konuların yönü değişmiş veya kıyaslamalarda netlik oluşmamış. Bunun dışında yeni modeller var veya olan modellerin yeni kasaları var. Ayrıca şimdiye kadar olan tecrübelerin de önemini ortaya koyarsak yeni bir topic açmam gereksiz değil diye düşünüyorum. Ama yine de karşı gelenler olabilir..

Maxi alırken aradığım bazı özellikleri önemlilik derecelerine göre sıralayacağım. Sıralama 10 üzerinden olacak.

yedek parça 10
    Sağlamlık-işçilik 10
    Varyatör - Aktarım mekanizması 10 (şehir içinde dur kalk)
    Uzun yol ve 2 kişi ile tur 9
    Serilik - güç - tork 9
    Konfor 8
    Periyodik bakım aralığı ve maliyeti 8
    Elektronik donanım ve teknoloji 8
    Yakıt 8
    Bagaj hacmi 7 (küçük olanlar için top case eklenebilir)
    Ağırlık 7
    Fiyat 5

Enjeksiyon, el freni (motor hafifse çok da önemli değil), dörtlü flaşör ayrıntılarını da atlamıyorum..

Kriterler ve derecelendirmeler tutarsız veya saçma gelirse yönlendirmeleriniz de çok değerli olur.

Düşündüğüm modeller;

Burgman 400
    Silverwing 400
    Piaggio x9 500
    Piaggio x8 400
    Piaggio Nexus 500
    Yamaha Majesty
    Yamaha T max
    Peugeot Satelis 500
    Kymco Xciting 500iR
    Aprilla Sprinter 500

Hepsi de çok iyi motor aslında ama hepsini test etmem mümkün değil. Kullanan bilen arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa çok mutlu olurum ve eminim araştırma yapan diğer arkadaşlara yararlı olur..

Teşekkürler....
    abs varmiydi?aldinmi?yorum yapda bari alacaklarda bilsin bak bi arkadasda konu acmis oda okusun...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Benim moturu çok beğenmeme neden olan Nexus 500 dür. Şimdi 0 km si var mı?Ferco motor web sayfasında görünmüyor.
    Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın
    Bu toprak, bir devrin battığı yerdir
    Eğil de kulak ver bu sessiz yığın
    Bir vatan kalbinin attığı yerdir!

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Konunun açıldığı tarihten itibaren üç ay geçmiş ve ÖTV düşmüş vaziyette kararın ne oldu arkadaşım merak ediyoruz..

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    burgman 400 derim ben !! şeklide var motorun sağlam da fiyatı da 9 000 lerde geziyor
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    yok
    Motoru aldı mı acaba arkadaş?

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    alındıysa hayırlıolsun alınmadıysa hayırlısı olsun
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)