Fiyat ve güç olarak en uygun scooter
Reklamlar
-
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Reklamlar
-
scooter dediğin en az 200cc olmalı bence
-
dylan
-
honda hayat onda 6000 km de todayim var daha tık demedi stop bile etmedi ama beatin granajı hiç sağlam değil heleki yan alt kısımlar çıkmalar oluyor ön far yeri iyi değil
-
aynen mevlut haklı beatin sağ sol yan altı granaj vida yerinden çatlıyor açılıyor çok kötü gözüküyor.alınca oralarını polyesterle güçlendirmek gerekir benimde 2 kere kırılmıştı:(
ama başka granajda sorun yaşamamıştım ben
-
aynen öyle ya gerçekten dershaneden arkadaşım var 07 kasa beati var 10 binde bi bakıyorum şöyle yanlar filan arka kuyruk filan kötü activa bu konuda iyi ama onunda tek sorunu akü kısmı akü yeri en önde açıp kapayınca filan öndeki sacı lastikleri contası filan öpüşmüyor çok gördüm vida atan öndeki saca ama olsun genede beat derim benim kaportanın bi önemi yok motor önemli
-
yok yaww ben beatten bi tek yan alt granajlardan başka granaj sorunu yaşamadım.Ayrıca beat ve activada kronik akü sorunu var bendede 3 kere filan akü değişti.Sonunda konjektördemi ne sorun olduğu bulunmuştıu ama 3 tane gitti allahtan grantiden değişmişti
-
bu motorların piyasasına pek bakmıyorum bu aralar ama aralarında da çok fark yok galiba...bu krizde 100 ytl taksit bile yaparlar sen rahat ol
ben sana daha önemli bir şey sorucam
EHLİYETİN VAR MI ?
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
abi today al dicem aslında beattende activadanda işliği sağlam ama gitmiyor anasını satiyim.(:( alet ateşlemesi bunları CDI todayin elektronik ateşlemeli sorun bundan akü sorunu payı biraz burdan var
-
ben bayılıyorum şu today lere onların tatlılığıda bence fazla hız yapmaması ve minyonluğundan kaynaklanıyor ama her şeye rağmen çok sağlam motor
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)