merhaba kardeş bu motorların hepsi pahalı ben hepsini kullandım en az an 125 kullandım kendim agility 125 sahibiyim beat çok kullandım beat in tek avantajı az yakması onun dışında markası honda yanı o parayı hiç hak etmıyor antalyada herşey dahil 3600dü enson agility herşey dahil 3100, an 125 3200 bunların hepsi senıniçin pahalı ayrıca ben bı agility kullanıcısı olarak çok yaktığını iyi kaçtığını söyleyebilirim seri ve çok sağlam an125te seri ve az yakıyor taksite vade farkı bayagı koyuyolar 400ytl ve üstü yarı otomatiklere bak yakıtı az kymco activa 110 a bak derim
Seçeneklerin hepside güzel en azından aralarına çinliyi koymamışsın o açıdan tebrik ediyorum.
Ekonomik olarak beat derim. Ayrıca servis kalitesi ve sağlamlılığı açısından sorun yaşamayacağın garanti.
Ama diğer alternatiflerine göre fiyatı pahalı.
2400 e Suzuki 125 almak verken 3500 e beat'i tercih etmezdim.
Beat alacaksan 2.el gözün kapalı al derim.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bence fly 100.96 cc olduğu için vergisi yok 6.2 hp 100 km yapıyor sehir içinde yetiyor nede olsa piaggio.Birde aşırı az yakıyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
ıkıncı el duzgun bır beat al.kullan buyutmek ıstedıgınde en azından degerınde satarsın.on fırenı dısk degıl dıyor arkadaslar,ama onu soyleyenler kullanmamıslarda ondan.gayet rahat kullanıslı.ufak motor surat motoru degıl.BEAT yavas gıder,ama hep gıder,derler .anla artık
MOTOR bence bır hastalıktır.
dylan pahalı mı olur? tam bilmiyorum fiyatlarını ama motoru çok güzel 150cc 15 hp olması lazım
Tavsiyem Agility 125 hem atak hemde yakıtı fena sayılmaz.Bu fiyata alınabilecek kaliteli bir motor.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Arkadaşlar, Piaggio Fly 100 ve Agility 125..Bu motorlar arasında hangisine oturduğunuzda ayağınız yere daha alçak olur?Yani hangisinin koltuğu alçak.
[B][COLOR="DarkOrchid"]Kymco AGILITY 125 için burdayım..[/COLOR][/B]:rendeer:
[B][COLOR="Orange"][I]Onunla Güneşin Battığı Yere Gitmek..::blushani[/I][/COLOR][/B]
Sen ögrenci adamsın
Kap beati bak dalgana derim
Lakin az daha performans arayacak olursan yamaha cygnus
ikiside canavar gibi motor sonucta marka
Kymco Agility 125 al ve keyfine bak arkadaşım...
Bak uzuldum kımse Bws yi gale almıyor hem 2 zamanlı super çeki var ilk motora bınenlere tavsıye edılmez atıyor ustunden...
HONDA
Bendede Bws varken kanuni tigrinayı tokatladım 2 kişiye 2 kişiydik....
HONDA
şehir içi diyosun alıcaksın agility i ışıklarda en sağa geçiceksin yeşil yandımı gazı dipliyiceksin bidahaki ışıklara kadar solu kapatıcaksın hele bide o anda ışıklarda hoperlörlerinden sonuna kadar açılmış cazur cuzureden bi müzik olan bi doğan görünümlü bi şahin olacak orada onu bi geçiceksin...
ne senaryo yazarmışım be
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
1 hafta önce an 125 almış biri olarak şiddetle sitedeki an 125 yazılarını okumanı öneririm tabi görsellik kişiden kişiye değişir ama emin ol bi çok modele göre çok daha yakışıklı şimdiden kazasız belasız sürüşler
Ben 2tane beat eskittim 2side beni birgün yolda bırakmadı.Hem yaygın servis ağı hem uygun fiyat hemde değerli 2.el piyasası....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Bence kesinlik ama kesinlikle 'KYMCO SUPER 8' aradığın motor bu bence senin.
Beat ten janları ve performansı üstündür. Fiyatı aşağı yukarı ay nıdır. ;)
[B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
[I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]
runner VXR 200
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)