[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
off ybr çok itici oldu benim gözümde kimse alınıp kırılmasın , bu ikisindense git bi aphaci al tvs 150 ybr devir almada bi sıkıntı yaşıyo sanırım ben scooter la ışıklardan kalkışta geçtim 150 cc scooter yani vitesli bi motorun bunu yapmaması lazım . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
ya cok uzun zamandan beri yazmıyordum takip ediyordum ama yazmamın zamanı geldi
şimdi herkes ezbere konuşmasın ybr ybr ybr demeyın şimdi oncelikle size soruyorum cglye binen var mı?
birisi demiş cgl nın vibrasyonu adamı oldurur diye ya bi dur arkadaşım be ben kullanıyorum ybryede bındım cok fark var ybr tamam saglam makine guzel hoş makine kabul edıyorum ama cglyı kotulemeyın
yakıt konusu denmiş ben 1depo ile 350km gittim depo 8 litre
hız konusuna gelelım ybr hızlı bi motor değil bazıları hızlı olabilir brezilya malı falan ama geneli hızlı değil cgl ile ben son hız olarak 125 yaptım
tip olarak cgl kotu onu kabullenıyorum ybr daha hoş
benım motorum 2005 model 11500 km de şimdiye kadar bi masrafı yok yag değişimi falan dısında.sadece ayna kırdım o değişti ayrıca kucuk bi kaza yaptım onda ufak tefek şeyler
haaa bana dersenız hangisi diye ikisinide alma derim cbf yada tvs alabilirsin ama illede alacagım dersen ikiside guzel motor eş değer diyebiliriz hangisi hosuna gider kesene uygunsa onu al derim
saygılar
fatih sevım
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
scuter geçmişsindir doğru o dediğin yeniyo mu ? önce scooter yazmayı öğren bence cahil cühela da konuşma nerden biliyosun adamın acemi olduğunu?
belkide bilerek basmadı olamazmı .. aphaci tokatlıyomu ybr yi havada karada evet niye ybr ye para verimki alırım aphaci sorunsuz makina. ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
egitim şart
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ybr neden devir almada sıkıntı yaşıyor anlamadım ? trafik memurlarının ya da noter elemanlarının ybr'ye gıcığı mı var ? kalkışta geçtin sonra ? kaç yaptın en son ? 110 göstermiştir ibren şimdi ama gerçekte 80 civarları oldugunu biliyosundur
fatih kardeşim, ezbere yazanlar için bu sölediklerin geçerli.
cgl'ye bindim. 137,000lerde bi ilaç dağıtımı arkadaşımdı. gayet de iyiydi ama şasesi küçük oldugu için vibrasyonu kesemiyordu.
herşey hız değildir.
benimkisi 2005 model 24,000e dayandı. hala seri ve çevik.
alakacak kişinin bütcesi kısıtlıysa zaten kurye motoru alayım gibisinden bişeyler yazmıştı unuttum. tvs ve cbf 150 biraz uçuk geliyor arkadaşımıza
scooter yazsak nee sukuter yazsak ne ? sen öğretmenmisin anlaşılan sen vitesli motosiklet kullanmadığın için aklında hep tokatlama, ekme, aynaya gömme gibisinden şeyler geçiyor. SCOOTER'A binen birisi olarak hoş karşılıyoruz. git apache al öleyse niye hala 150zc'ye biniyosun.
şart adamım gerçekten şart. forumda iletişim kuralları adı altında başlık açcam zaten artık kötüye gidiyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)