Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

dylan mı,agility city mi? ilk motor kararsızlıgı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ybr 125
    Herkese slmlar...

Evet arkadaslar baya bir arastırma sonucu seçeneklerimi bu 2 modele indirdim.Şimdi ozelliklede bu modellerinin kullanıcılarının tavsiye ve yorumlarını bekliyorum.

2. el dylan mı sıfır agility city mi alırdınız?
    su sogutma-hava sogutma
    16 hp-10 hp?
    kucuk jant-buyuk jant? vs...

bu gibi konularda gelgitller yasıyorum.Sanki dylan 250 lik veya daha byk bir scootera gecene kadar daha uzun sure kullanılabilir motor gucu ve performans bakımından.Agility 4000ytl sıfırı,dylan da hemen hemen aynı paralar hatta 3500-3750 gibi de temizini bulmak mumkun fiat avantajı honda dan yana.

Kullanım amacım çogunluk sehir içi ksk da,ama yazın en fazla cesme gibi 100 km lik yollara giderim.Acıklamalarım bu kadar,fikir ve tavsiyelrinizi merakla bekliyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bence 0 Kymco Agility
    Akıl yaşta değil baştadır. Zaman artmutları olgunlaştırır

bir de sym hd 200 ü araştır çok şeyler kaybet me

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Dylan iyidir. Agility de iyidir. İkisindede pişman olmazsın. Alabiliyorsan honda al tabii.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Ben Dylan diyorum.

Agility City'nin gösterişi daha iyi fakat 10 hp City ile 16 hp Dylan'ın performansı bana göre kayda değer derecede farklıdır.

Performans benim için çok da mesele değil diyorsanız daha gösterişli olan City'yi tavsiye ederim.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence DYLAN almalısın çünkü her açıdan AGİLİTY city'den çok üstün bir motor
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Arkadaş,

Dylan kendi sınıfında rakipsiz bir motordur. Kullananların vazgeçemediği, Honda olduğu için arızasız motordur. Ancak ilk motor olarak ben tavsiye etmem; kalkışta patinaj yapabilecek, 140 Km/h son hızlara ulaşabilecek bu motor ilk başta fazla performanslıdır. Dylan topiğinden detaylı bilgi alabilirsin. Şimdiden aramıza hoşgeldin ve kazasız sürüşler. Ayrıca ikinci el Dylanları arkadaşlar takip ediyorlar ve neredeyse İstanbuldakilerin hepsini biliyorlar, onlardan fikir alabilirsin.
    Poturdak

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    agility city kullanıcısı olarak motorumdan çok memnunum fakat dylan da güçlü bi motosiklet biri sıfır biri ikinci el,honda yedek parça ihtiyacın olduğunda cebini yakar kymco birazdaha az acıtır,kymco 100000 km garantili,honda kalitesi ortada...Hondanın çin çon benzeri çok buda baya bi eksi bence çünkü imajda önemli bi etken kymco geçtiği yerde fark ediliyor.Hatta durdurup soran oluyor...Yaa baya zor seçim bence sabah kalktığında ilk aklına hangisi geliyorsa onu alikiside üzmez ikiside canavar gibi ama ben kymco derim sıfır olması, daha ekonomik olması, 100000 km garantisi olması yedek parça fiyat uygunluğu gibi etmenler bana kymco dedirtiyor.Tabi performans bence ilk sırada diyosan dylan alacaksın

protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    elmayla armuru karsilastiriyorsun. dylan her yonden ustun bir motor agility'e gore. ikinci el de olsa agility'e tercih etmelisin. eger icine sinmiyorsa bu forumdaki dylan basligini bastan sonra onu, tekrar karar ver. denizcimuzaffer'e katilmiyorum, benim ilk motorum ve hic bir zorluk yasamadim.

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    selamlar. 2 senedir dylan kullanıyorum. 20.000 i kendi motorumda yaklaşık olarakta bir 20.000 km başka dylanlarda olmak üzere dylanla 40.000 kmdir birlikteyim. az çok tecrübelerimi anlatayım. agility city değilde agilty de kullandım. çevremde bildiğim 30.000-40.000 hatta 100.000 km de dylanlar mevcut. diyeceğim şuki dylan 2.ci eli güvenilmeyecek bir motor kesnlikle değildir. kazasız, bakımları yapılmış, temiz kullanılmış 2.el bir dylandan kesinlikle şüphelenme. 0 km gibi uzun ömürlü olacaktır senin için. İlk motor olarak alınabilecek motormu konusuna gelince benimde ilk motorumdu ben de protesto gibi pek bir sorun yaşamadım ama denizcimuzaffer abimin bahsettiği güç konusunda sıkıntıyı 2 3 kere dönüşlerde çok gaz vermekten kaynaklı virajın dışına doğru çıkma tehlikesi şeklinde atlattım. Ancak ilk motor olarak bence asıl problem motoru illaki acemilik kaynaklı yatırmak. Ve dylan grenaj parçaları aşırı pahalı bir motor. Ben acemilikten kaynaklı motoru yatırmaktan dolayı sırf çizikler yüzünden ve boyada renginide tutturamadıkları için sadece ön grenaja 300 lira para vermiştim. Gerçi agilitynin fiyatlarını bilmiyorum ama dylanın durumu bu. Dylan güç olarakta, frenleme, viraj kabiliyeti olarakta agilityden üstündür. Ancak seçimin tamamen senin kullanım amacına göre olmalıdır. Arada 2 kişi istanbul çevresinede çıkmak istrim dersen dylan, sadece şehir içi sağa sola gitmek için dersen agilty gibi düşünmelisin. saygılar
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Keewya outlook 150 var agility cityden farkı 12,5 hp olması su soğutmalı olması ve jantları büyüklüğü aynı olması bir araştır derim. fiyatıda 3800 lira filan olması lazım yerine göre değişiyor!Birde sym hd200 var keewayden daha iyi ama fiyatı daha yüksek.İllaki senin dediğin iki seçenek arasında olsun diyorsan dylan
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

dylan siyah forever

kardeş burdanmışın sen yaa istersen bitane 2.el siyah daha 1200 kmlerde var satılık sevdiğim bi abimde ilgilenirsen konuşalım

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    bakıyorumda tüm dylan'cılar buraya gelivermiş
    E tabi haklısınız Dylan bi efsane motor. Bende satmaktan vazgeçtim çünki hiç bir yönden alternatif bulamıyorum.
    Dylan ile hedefim 300.000km arkadaşlar.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Bencede Dylan.Pırpırı satarsam alacam bi tane Dylan kafaya koydum.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    dylan ve agilty karıştırmamak lazım
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

evet arkadaşlar bende 2 motor arasında seçim yapmakta zorlanıyorum ama fiyat farkınıda gözardı etmemek lazım tabiki cıty önde çıkıyor sanırımm yaptığım araştırmalara göre cıty satış patlaması yapıyormuş sipariş yetiştiremiyolar

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    tek kelımeyle dylan.buyutme ıhtıyacı hıssettıgınde elınden cıkarman da rahat olur.pıyasası var.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Alabiliyorsan honda al
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

ersinisdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FJR 1300 AE / Honda NSS Forza 300 Abs
    Arkadaşım bende 2006 model agility var ama agility city i tavsiye etmiyorum.. Malesef tasarımı kötü olmuş. İncelediğimde bazı yerlerinde işçilik eksiklikleri vardı. Gücü de eski modele göre zayıf kalıyor çünkü lastikleri 16 inç.. Bu arada sele altı kapasitesini düşürmüşler inanamadım, yarım kaskı bile zor alıyor... Alabilirsen city olmayan agility i al para problem değilse dylan çok mükemmel motor...

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Kesinlikle dylan.Benimde ilk motorumda ondan sonra 2 tane daha aldım sattım ama sattığıma en çok üzüldüğüm motordur.Şöyle güzel düşük km'de, ustaya gösterilip okey alınmış bir motoru al arkana bile bakma.Bakımdan bakıma gel, 2000de bir keyfe kader istersen yağını değiştir paşalar gibi kullan
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)