Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Elektrikli Scooter alayımmı sizce?

REKLAM ALANI
    victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Arkadaşlar işe gidip gelme amaçlı Scooter motosiklet alıcam yalnız iş yerim 4km uzaklıkda fazla hızlı gitme taraftarı değilim Yolun %95i asfalt bazı yerlerde yokuş var ama çok dik değil şimdi çok fazla masrafı olmayan elektirkli Scooter almayı düşünüyorum görüşleriniz nelerdir almalımıyım sizce yoksa Kymco Agility 125 alıcam

Almak istediğim model D1 olan

http://www.biselect.com.tr/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    otobanda sarzın bittiginde takabilecegin bir priz bulabilecegine inanıyorsan al tabiki
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Bunlarin suratleri maks nedir? 40-50 km/s yi gecmiyordur diye dusunuyorum. 4km de az bir mesafe degil, bence trafikte sıkıntı cekebilirsin.

patron_58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero xl 1000
    yolda kalma derdi yok pedal var tak git

Motosikleti
    Honda Cbr 600rr
    bence kymco al zaten 125cc motor çok bişey yakmaz bir süre sonra sadece işe gidip gelme değil haftasonları boğazda gezi içinde kullanırsın...
    it's just living and leaving::145::

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Bu elektrikli aletler küçük yerleşim birimlerinde, örneğin tatil köylerinde, kampüslerde vs kullanım için uygundur. Hele hele rampadan (hafif te olsa) bahsediyorsanız sakın yanaşmayın bile böyle bir alete.

Hem elektrikliye bayılacaksın sonra motora geçeyim hadi bidaha, aldımı motor al derim sana. Zaten kapasiteleri yetersiz 20 Ah 600w Biselect. Avrupa'da baz versiyon 60 Ah'den başlıyo. Onlar 70-100 km arası bir menzile sahip.

Motosikleti
    CBF 150
    Otoban E5 gibi yerlerde kullanmıyacağım ama asfalt ve genelde boş olan yolda gidip gelicem Yani mahalle içi ama dediğim gibi yokuş var Şarjzı da iş yerimde yaparım yani ama kararsızım risk gibi yani

Galiba Kymco Agility 125 alıcam gibi

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı victorist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otoban E5 gibi yerlerde kullanmıyacağım ama asfalt ve genelde boş olan yolda gidip gelicem Yani mahalle içi ama dediğim gibi yokuş var Şarjzı da iş yerimde yaparım yani ama kararsızım risk gibi yani

Galiba Kymco Agility 125 alıcam gibi
    Yokuşun durumuna göre alıp almamaya karar verirsiz artık. Ama diğer seçeneğin varken elektrikliyi niye düşünüyorsun ki??? Al ötekini, yazın güzel havalarda dağa bayıra vur kendini, püfür püfür, denize git, gezilere katıl Hiç olmazsa "motorum var" dersin.

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    ben kararsız kaldım sadece 4 km lik yol için alıyorsan mantıklı ama yok arada bir çıkıp turlarım dersen yokuşlarda ve uzun yolda elektrik faktörü dezavantaj olur....
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    alma derim üç gün sonra rafa kaldırırsın fazla bi işe yaramaz durmadan akü masrafın olur size en iyisi kymco agılıty bence bunların 50 cc olanı var sizin isteginizi fazlasıyla karşılar hatta pahallı derseniz ikinci ellerine bakın kesenize uygununu bulursunuz alsanız bile satarken zarar etmessiniz ellektrikli alsanız emin olun elinizde patlar satamassınız bu ekonomik krizde elektrikli scooter emin olun size lüx olur lüx oldugu halde sizin yakın amaaçlı kullanacagınız yerlerde bir kaç gün sonra sizi zorlar vede dersinizki keske bunu alacagıma benzinli alsaydım dersiniz ama ozamanda iş işten geçmiş olur sizin yapacagınız iş 50cc lik scooter dan şaşmamak zira benzin yakmaz koklar nerdeyse para vermeden gidip geliyorum dersiniz tabiki son karar sizin benden söylemesi
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    ilk baslarda ıdare ederbır sure sonra sarj tutmama gıbı problemler baslar.cın malı nede olsa.extra bır yere gıtmen ıcab etse atlar gıdersın.gunde 8km=ayda240km.bır depo 20ytl doluyor.deymez.motor keyfı baskadır.al bıtane motor bak rahatına

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alma derim üç gün sonra rafa kaldırırsın fazla bi işe yaramaz durmadan akü masrafın olur size en iyisi kymco agılıty bence bunların 50 cc olanı var sizin isteginizi fazlasıyla karşılar hatta pahallı derseniz ikinci ellerine bakın kesenize uygununu bulursunuz alsanız bile satarken zarar etmessiniz ellektrikli alsanız emin olun elinizde patlar satamassınız bu ekonomik krizde elektrikli scooter emin olun size lüx olur lüx oldugu halde sizin yakın amaaçlı kullanacagınız yerlerde bir kaç gün sonra sizi zorlar vede dersinizki keske bunu alacagıma benzinli alsaydım dersiniz ama ozamanda iş işten geçmiş olur sizin yapacagınız iş 50cc lik scooter dan şaşmamak zira benzin yakmaz koklar nerdeyse para vermeden gidip geliyorum dersiniz tabiki son karar sizin benden söylemesi
    50cc yide düşündüm ama onu almışken 125cc yi al diyenler var bide ilk defa motor alıcam 50cc mi alayım en iyisi?

Birde 2009 da 2 el alım satım işlemi noterden kalkıyormuş buda 300-400 ytl lik masraf dan kurtarıyormuş doğrumu acaba?

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sarzın
    doğrusu şarjdır

Alıntı victorist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şarjzı
    bununlada ilk defa karşılaşıyorum

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Arkadaşım Bak Bu Elektrikli Bisikletlerle Çok Rahat Gidebilrsin 1. Si Şarzı Seni 40 - 100 KM Götürebilir Jarja Bağlı Güçlüyse 100 KM De Gidebilirsin Ayrıca Bunların Yedek Aküsü Var Yolda Kalırsanda Bence Kalmazsın Direkt Onu Takarsın Oda Olmadı Pedal Çevirirsin BUnun Pedalı NORMAL Bisikletlerden Daha Çok Yumuşak Seni Yormaz Yani.. Güzel Bi Model. Ama Bana Sorarsan Bi 125 Motosiklet AL Derim Yinede §en Bilirsin..
    [B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    4 km elektrikli scooter için kısa bi mesafe değil. şarjı bitmese bile hızından ve yollarda geçirebileceğin tehlikeler açısından canısı sıkabilir. motosiklet alman senin için daha doğru olur bence
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    bence bu teknoloji bizim için çok yeni ben biraz daha yaygınlaşmasını bekle drim mesela tamir sorunları yaşayabilirsin yok benim elektrikçi ustam var dersen o başka hem son sürat az hemde katettiği mesafe kısa yani biraz daha gelişmesini beklemek gerek

strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence 50 cc scooter senin için uygun olur. işe gidip gelmede , çok uzak olmayan yerlere gitmede rahat çokta az yakıyo. ama birde yarı otomatik düşünebilirsin. ucuz modeller var ve onlarda az yakıyo kullanımıda kolay.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...otosiklet.html

Bence sen bisiklet bak hem sabah hareketlılık olur hemde masrafın olmaz
    Ama gıdıpte bianchi,ümit gıbı bısıkletlere para bayılma forumlara bak bısıklet forumlarına ıyı fıyata omurluk bısıkletler var.
    (Amoeba scud kendı bısıkletım tavsıye ederım arastır derım)

Motosikleti
    2005-Cbr 125
    aman diyeyim yapma öyle bi hata maziden kötü tecrübem var şu an bodrumda duruyor alet.. hafif ıslak yolda gidemezsin su kaçar serviste götür tabi eğer varsa, rampayı deneme bile kaç kere ittire kaktıra götürdüğümü biliyorum.. bir qün şarj ile gidecei en fazla 45dk verilen rakamlar çok abartı onlarada inanmayın..
    su kaçar manyetii bozulur bir sürü masraf.. 2.el satman imkansız.. afedersin yaptım ben bi salaklık sen yapma..

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)