Elektrikli Scooter alayımmı sizce?
Reklamlar
-
HAziran'a dek beklemek isteyen varsa Plugin E-Rideri bekleyin. 3000W motor/4000W motor- Biseclect gibi 600W degil. Yokuslari cikar. 3000W Spekleri burada- 4000 daha da iyi.
Lithium batarya- yenilenmesine gerek yok.
Motor Power
3000W
Digital Controller
60V
Top speed
70km/h
Range per charge
130km
Charging Time
Approx 8hrs
Battery
55AH LFP Lithium
Warranty
2 years, 1 year on battery
Reklamlar
-
bende 2 tane var sakın alma bence güzel birşey ama passat gibi parcası çok pahalı ve hemen bozuluyor, ginede sen bilirsin.
-
-
Sakın elektrikli bisiklet alacam gibi bir hata yapma.Benim bir arkadaşta vardı aldı çok pişman oldu.2 ay sonra akü şarj ede ede yıpranıyor yeni akü takıyorsun.
-
"Dostum 4000 Watt saatte 4 Kw elektrik demek.4 Kw elektrik ortalama 1 TL gibi bir sarfiyata denk geliyor.
Şimdi bu motosiklet 6 saatte şarj olsa 130 km = 6 TL.
Millet elektrikliyi tasarruf olsun diye alıyor, ancak bu hesaplamada pekte tasarruflu olmaz..."
TEsekkurler- Bu scooter saatte 4kw degil toplam o kadar alir- yani aslinda 3.7kw diye dusunursek, sizin matematik dogru- yaklasik 1tl (0.75 TL)- bununla 130 km kadar gider... Averaj 100 bile desek km basina 0.75/100 TL. BEnzinin onda biri masraf demektir.
Bir de bakin benzinli motorlarda ne kadar parca varsa, elektrik onun da onda biri- bakim masrafi nerede ise sifir. Garanti ederim cunku burkaz senedir Vectrix'in global pazarlama muduru idim - bakim cok basit ve ucuz. Butun hadise motorun ve teknolojinin dogru durust olmasi.
-
arkadaşım bende var biselectin D3 modeli gercekten cok iyi şehir içinde kullancaksan cok ideal bunlar.şuan alalı 1,5 yıl sadece 1 tane akusunu değiştirdim oda benim hatamla aku bozuldu yedek parçaları cok ucuz.hatta 1 hafta sonra bitane daha gelcek üst komşumuzda aldı okula gidip gelebilmek için.tavsiye ediyorum ama biselectin 600w olanlarını.
çoğu arkadaş burda kötülemiş ama gercekten cok iyi.
-
Bence kullanima gore, motoruna gore alindiginda her elektrik motor iyi.. Hem cevreyi kirletmiyor, hem gurultusu yok- hem de benzin fiyatlari artmasa bike cok ekonomik- Biselect de iyi - motoruna gore.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)