Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Elektrikli Scooter alayımmı sizce?

REKLAM ALANI

HAziran'a dek beklemek isteyen varsa Plugin E-Rideri bekleyin. 3000W motor/4000W motor- Biseclect gibi 600W degil. Yokuslari cikar. 3000W Spekleri burada- 4000 daha da iyi.

Lithium batarya- yenilenmesine gerek yok.
    Motor Power
    3000W

Digital Controller
    60V

Top speed
    70km/h

Range per charge
    130km

Charging Time
    Approx 8hrs

Battery
    55AH LFP Lithium

Warranty
    2 years, 1 year on battery

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bende 2 tane var sakın alma bence güzel birşey ama passat gibi parcası çok pahalı ve hemen bozuluyor, ginede sen bilirsin.

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı Yesim Erez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAziran'a dek beklemek isteyen varsa Plugin E-Rideri bekleyin. 3000W motor/4000W motor- Biseclect gibi 600W degil. Yokuslari cikar. 3000W Spekleri burada- 4000 daha da iyi.

Lithium batarya- yenilenmesine gerek yok.
    Motor Power
    3000W

Digital Controller
    60V

Top speed
    70km/h

Range per charge
    130km

Charging Time
    Approx 8hrs

Battery
    55AH LFP Lithium

Warranty
    2 years, 1 year on battery
    Dostum 4000 Watt saatte 4 Kw elektrik demek.4 Kw elektrik ortalama 1 TL gibi bir sarfiyata denk geliyor.
    Şimdi bu motosiklet 6 saatte şarj olsa 130 km = 6 TL.
    Millet elektrikliyi tasarruf olsun diye alıyor, ancak bu hesaplamada pekte tasarruflu olmaz...

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Sakın elektrikli bisiklet alacam gibi bir hata yapma.Benim bir arkadaşta vardı aldı çok pişman oldu.2 ay sonra akü şarj ede ede yıpranıyor yeni akü takıyorsun.

"Dostum 4000 Watt saatte 4 Kw elektrik demek.4 Kw elektrik ortalama 1 TL gibi bir sarfiyata denk geliyor.
    Şimdi bu motosiklet 6 saatte şarj olsa 130 km = 6 TL.
    Millet elektrikliyi tasarruf olsun diye alıyor, ancak bu hesaplamada pekte tasarruflu olmaz..."

TEsekkurler- Bu scooter saatte 4kw degil toplam o kadar alir- yani aslinda 3.7kw diye dusunursek, sizin matematik dogru- yaklasik 1tl (0.75 TL)- bununla 130 km kadar gider... Averaj 100 bile desek km basina 0.75/100 TL. BEnzinin onda biri masraf demektir.

Bir de bakin benzinli motorlarda ne kadar parca varsa, elektrik onun da onda biri- bakim masrafi nerede ise sifir. Garanti ederim cunku burkaz senedir Vectrix'in global pazarlama muduru idim - bakim cok basit ve ucuz. Butun hadise motorun ve teknolojinin dogru durust olmasi.

semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    arkadaşım bende var biselectin D3 modeli gercekten cok iyi şehir içinde kullancaksan cok ideal bunlar.şuan alalı 1,5 yıl sadece 1 tane akusunu değiştirdim oda benim hatamla aku bozuldu yedek parçaları cok ucuz.hatta 1 hafta sonra bitane daha gelcek üst komşumuzda aldı okula gidip gelebilmek için.tavsiye ediyorum ama biselectin 600w olanlarını.

çoğu arkadaş burda kötülemiş ama gercekten cok iyi.

Bence kullanima gore, motoruna gore alindiginda her elektrik motor iyi.. Hem cevreyi kirletmiyor, hem gurultusu yok- hem de benzin fiyatlari artmasa bike cok ekonomik- Biselect de iyi - motoruna gore.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)