pasa bu motor benım motordan pahalı tavsıye etmem 700 km deyım tık yok benımkınde scoter al daha ıyı benzın zaten dususte gdp gelcegın yerde yakınmıs
pasa bu motor benım motordan pahalı tavsıye etmem 700 km deyım tık yok benımkınde scoter al daha ıyı benzın zaten dususte gdp gelcegın yerde yakınmıs
Arkadaşlar en sonunda benim için en uygun motor TVS SCOOTY PEP+ olarak düşündüm ve alıyorum herkese çok teşekkürler iyi bayramlar
Hocam çok para yaa 2300 ytl bu ne TVS iyi seçim Madem Ufak CC dusunuyorsun Honda Today de dusunebilirsiniz ??
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
elektirkli motorsiklet olmaz ya hocam kesinlikle tavsiye etmiyorum ne yokuş çıkabilirsin ne de hızlı gidebilirsin kanser olursun motor sahibi olcam diye valla
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
en iyisi iş yeri yakın mış arkadaş masrafsız birşey istiyor bende ona sudan ucuz onun işini görecek benzin ve akü masrafı olmayan tekerlekli paten öneriyorum hem hızını ayarlar hem spor yapar boşuna fitnet salonlarınada para vermez yakıt parasıda cebinde kalır.
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
Aman uzak dur bizim evin ordaki lahmacuncu aldi ha bire yolda kalio 1 ay sonra 100 luk mondial aldi 50 km/hiz yapiomusmu o
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
ybr fiyatinda elektrikli motor mu olurmuş git allah aşkina bu fiyata alinirmi
bi delilik edip alma ikinci el veya ustune az para koy git ybr al
bana göre arkadaş paten fikrini ikikere düşünsün
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
Arkadaşlar ilginize teşekkürler ben TVS Scooty pep+ 90cc mootor aldım memnunum
ben ustamla konuştuktan sonra sana yazıyorum sakın ama sakın bulaşma yedek parcası bır dert dedı onun adam akıılı servıs yok...çin malı normal scooterlardan bır farkı devamlı servıste.nerden bılıyorum arora servısı onda elektırık motor var.
Teşekkürler arkadaşlar TVS nin yakın yetkili servisi var Yalnız TVS Scooty Pep+ almak hatamıydı 90cc 4 zamanlı motor Hindistan malı ilk motorum biraz titreşimleri hissediyorum ama çoğu kişi tavsiye etti bana en uygun vergisiz motor buydu
STMAX ZWD 206 Bordo
--------------------------------------------------------------------------------
Ürün Özellikleri :
Elektrikli Motor : 48V 250W CPU Motor
Çekiş Gücü : 9.6 N.m
Max. Sürüş Gücü : 250W
Rampa Gücü : 12 Derece
Batarya : 48V 14Ah
Standart Yük : 80 Kg ( 1 kişi )
Max. Hız : 24 Km/h
Batarya Kullanım Mesafesi : 40-50 km.
Şarj Süresi : 6-8 saat
Dış Plastik Ebat : 2,5 x 16"
Dingil Açıklığı : 1,230 mm.
Batarya Girişi : AC100V - 240V
Net Ağırlık : 66 Kg ( Batarya ile beraber )
Brüt Ağırlık : 70 Kg.
İskelet Boyu : 1,680 x 590 x 980 mm.
Koli Ebatı : 1,620 x 320 x 830 mm.
Garanti Süresi: 2 YIL
Teslimat: Demonte şekilde kargolanmaktadır. Yetkili servislerimizde montaj yaptırabiliriniz
elektirikli motorların ozellıklerı bu şekılde bence motorculara verim vermez ama yaşlı amcalar kullanabılır gencler hız ister
Bencede alma derim.Al agility 125 bak keyfine hem o kadar da fazla yakmaz 100.000 km garantisi var kaliteli motor.
Arkadaşlar 100.000km garantisi veriyor kymco ve vergi de o kadar ağım şahım bir şey değil 150cc'ye kadar olan motorlar 70-80 lira civarı bir vergi var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)