Honda İnnova Enjeksiyonlu (Yeni Modeli)
Reklamlar
-
27 Temmuz 2010, 18:47
arkadaşlar sonunda nasip oldu ve aldım innova-i yi inş sizlerede nasip olur
ama diğer innovadan farklı gibi sesi biraz daha kısık jikle yok..sanırım otomatik jikleli.. kısacası tam elektronik bi makina..
sizlere yada innova-i kullanan arkadaşlara bi sorum olacaktı deponun üstünde bi kutu var kontağı çevirdiğimde göstergede FI yanıyo aynı andada o kutunun içinden bi ses çıkıyo bu işlem ibrenin dibe vurup gelmesi içinde gerçekleşiyo.. motoru çalıştırdığımda o kutudan yine aynı ses geliyo ve motoru stop ettirdiğimde kesiliyo acaba bunun nedeni ne olabilir bi fikriniz varmı ??
Reklamlar
-
29 Temmuz 2010, 20:41
çok şükür bir innaova aldım inş. yamaha cyrptonu aratmaz satasım yoktu memnundum ama çok metettiiler az yakıymuş bide vs.vs. ama bayide mavi yoktu siyah almak zorunda kaldım napalım kısmet pazartesi teslim alacam inş. bakalım nasılmış...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
motor hakkında ilk kullanım açısından tavsiyesi olan fikri olanlar varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim saygılar...
-
31 Temmuz 2010, 23:58
arkadaşlar honda innova ile ilgili almanyada yapılmış yakıt en az yakan motor sanırım ...
100 km normal hızda 1.6 lt çok güzel ya
http://www.spritmonitor.de/en/detail...html?cdetail=1
-
11 Ağustos 2010, 11:56
satoyama adlı üyeden alıntı
bugün
hattat hasan arkadaşımızın yanındaydım, ayvansaray balat arasında haliç manzarlı çok güzel bir çay bahçesinde (mollaaşkı) oturup muhabbet ettik. fotoları kendi makinası ile çekti bana yolladı, sizinle paylaşmak istedik. bu arada yeni innovayıda görmüş koltuğuna oturmuş oldum herşeyden önce çok rahat bir oturuşu var daha geniş bir motor ve sesi çok hoş..
ist içinde biraz turladık kağıthane parkına gittik hasan kardeşimiz tecrübeli bir cub binicisi, şahsen nacizane benden tam not aldı
güzel çaylar ve muahbbet için teşekkür ederim
satoyama arkadaşımızla atölyede buluşup eski ve yeni innovalar sohbet ettik ve kısa bir tur attık fatih, kağıthane, taksim....
-
26 Ağustos 2010, 19:13
innova-man adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sonunda nasip oldu ve aldım innova-i yi inş sizlerede nasip olur
ama diğer innovadan farklı gibi sesi biraz daha kısık jikle yok..sanırım otomatik jikleli.. kısacası tam elektronik bi makina..
sizlere yada innova-i kullanan arkadaşlara bi sorum olacaktı deponun üstünde bi kutu var kontağı çevirdiğimde göstergede FI yanıyo aynı andada o kutunun içinden bi ses çıkıyo bu işlem ibrenin dibe vurup gelmesi içinde gerçekleşiyo.. motoru çalıştırdığımda o kutudan yine aynı ses geliyo ve motoru stop ettirdiğimde kesiliyo acaba bunun nedeni ne olabilir bi fikriniz varmı ??
Hayırlı uğurlu olsun,o ses elektrikli benzin pompasının sesi,enjeksiyonlu tüm araçlarda bulunur o parça,duyduğun ses de onun çalışma sesi,ses geliyorsa korkma,ses seda yoksa o zaman kork birde depoyu çok boş bırakma,o benzin pompası benzini bitirene kadar kullanırsan ve bunu alışkanlık haline getirirsen kuru çalışmadan dolayı çabuk bozulur aklında bulunsun
-
26 Ağustos 2010, 19:41
Güzel alet tam motosiklet alma arifesinde sırf tel jant var diye vazgeçtim cbr125`e döndüm kısmet belki yine innova diyebilirim =)
Bİ selektöre BİN manita
-
19 Eylül 2010, 01:46
35sdk89 adlı üyeden alıntı
Güzel alet tam motosiklet alma arifesinde sırf tel jant var diye vazgeçtim cbr125`e döndüm kısmet belki yine innova diyebilirim =)
sen benim kadar çok binseydin emin ol innovayı tercih ederdin cbr 125 için 100km de 3 lt yakıt tüketiyor diyorlar... innova ise 1.7 lt arada baya fark var çok fazla binmiyorsan ama sorun olmaz tabi ben alalı 1 ay oldu 3000 km yaptım seninki ile yapmış olsam.. 90 lt benzin almış olurdum innonva ile 51 lt yaktım arada 39 lt fark var = 39x3.63 tl= 141 tl yapıyor yılda 1.700 tl anlayacağın ekonomi diyorsan görüntüden önce innovayı tek geçerim..
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
19 Eylül 2010, 02:03
bence tel jantın hiçbir kötülüğü yok sadece lastik patlaması için yeni iç lastik tamir edici tüp çıktı birde pompa bu şekilde türkiye turu bile yapılır
-
21 Eylül 2010, 16:36
tetikçi adlı üyeden alıntı
bence tel jantın hiçbir kötülüğü yok sadece lastik patlaması için yeni iç lastik tamir edici tüp çıktı birde pompa bu şekilde türkiye turu bile yapılır
arkadaşım o dediğin tamir seti nerde satılır nasıl temin edilir bilgi verirsen sevinirim
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
21 Eylül 2010, 17:10
Öylede İzmir`in ortasında renkli bir hayat yaşıyorum ben innova ile bir cacık olmuyor Cbr ile hiç olmadı arkam boş kalmıyor
Bİ selektöre BİN manita
-
21 Eylül 2010, 18:22
35sdk89 adlı üyeden alıntı
Öylede İzmir`in ortasında renkli bir hayat yaşıyorum ben innova ile bir cacık olmuyor
Cbr ile hiç olmadı arkam boş kalmıyor
ayrı dünyaların insanıyız seninle anlaşılan senin renkli dediğin hayatı biz arkadamızda bırakalı epey bi zaman oldu.. hayattaki ve motosikletteki önceliklerimiz farklı....
-
Merhaba arkadaşlar;
Ben de sizler gibi innova hayranıyım. 2011 model innova almaya karar verdim fiyat araştırması yaparken sahibinden com sitesinde 21 tane az kullanılmış innova satıldığını gördüm. Bu kadar çok insanın çok az kullanılmış innovaları (ki innovayı pahalı ve evladiyelik motor diye biliyoruz) satması bana garip geldi.
Acaba injeksiyonlu innovada kronik bi sorun falan mı var da insanlar bu motorları satıyorlar? Ne dersiniz?
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
-
quadro adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar;
Ben de sizler gibi innova hayranıyım. 2011 model innova almaya karar verdim fiyat araştırması yaparken sahibinden com sitesinde 21 tane az kullanılmış innova satıldığını gördüm. Bu kadar çok insanın çok az kullanılmış innovaları (ki innovayı pahalı ve evladiyelik motor diye biliyoruz) satması bana garip geldi.
Acaba injeksiyonlu innovada kronik bi sorun falan mı var da insanlar bu motorları satıyorlar? Ne dersiniz?
Yok canım ne alaka? Öyle düşünürseniz piyasada 110 tane Ybr 125 Esd var satılık. Herhangi bir kronik arızası olmuş olsa ybr topiğinde bu kadar övmezlerdi. Muhakkak innova'da öyledir. Herhangi bir sebepten satıyor olabilir yani borcu olur büyütmek ister küçük gelir. Çoğaltılabilir. İnnova iyi tercih. Hayırlısı olsun.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
İnşallah öyledir..
kilometreleri düşük düşük satılınca içime kurt düştü..
-
Hakkaten; neden kuzey egede çok seviliyor bu cup motosikletler?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
* Çok az yakıt tüketir
* Çok sağlam motordur
* Kuvvetli bir motoru vardır
* Pratik ve hızlıdır......
Başka yerlerde neden tutulmuyor ki? Yada tutulmuyor mu?
edit:
Benim için şu da şahsi bir sebep olabilir. Ben gözümü mobilette açtım. Okuma yazma öğrenmeden önce mobilet sözcüğünü öğrendim. Duygusal bir yakınlığım var mobilete... Ve mobilete en benzeyen motor cup motordur.. onunda en iyisi honda innovadır.
-
12 Kasım 2011, 17:18
Tekrar Merhaba arkadaşlar forum amma da ıssız;
Yeni innovanın siparişini dün verdim, kaporayı yatırdım, bir hafta içinde teslim edeceklermiş heyecan ile bekliyorum vakit geçmek bilmiyor...
-
quadro adlı üyeden alıntı
Tekrar Merhaba arkadaşlar forum amma da ıssız;
Yeni innovanın siparişini dün verdim, kaporayı yatırdım, bir hafta içinde teslim edeceklermiş heyecan ile bekliyorum vakit geçmek bilmiyor...
zamanında kaç paraydı bu innova
-
16 Haziran 2018, 18:05
Selam arkadaşlar. Zinciri değiştirmem gerekiyor da acaba anf ile bunların ön-arka dişli sayısı aynı mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler