kirmizisi cok cirkin acik mavisi daha guzel
kirmizisi cok cirkin acik mavisi daha guzel
Hız kadranındaki 1,2,3,4 sanırım vitesi gösteriyor ama ne demek istediğini anlayamadım.. o hızlarda o vitesle git gibi mi yani?
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
innova 125i nin siyahı çok süper de diğerlerini bende beğenmedim 3.500 falan olsa bende düşünüyorum almayı
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
bu devirde binilecek her devirde binilecek en kral 125 cc
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hep -binemediğim için- içimde kalmış bir motosiklet olarak portfoyumda yerini alacak!!
Boyuma gitmiyor..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
hadi hayırlı olsun cup culara
Honda bu konuda da son noktayı koymuş gibi. Denemek lazım, görmek lazım.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
güzelmiş yau
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Herkese merhaba
Yıllardır motor üzerinde olan biri olarak
Çok araştırdım, sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden de yararlanıp en son
Honda İnnova'da karar kıldım.
Enjeksiyonlusu Türkiye'ye geldiğinde hemen almak isterim.
İnşallah en kısa zamanda gelir.
Honda Hayat Onda
Hoşgeldin kardeş, isabetli karar vermiş olursun, yok böyle bişey.
hayalimdeki motora kavuşmuş olsamda bir tane scooter ım olsun isterim innova gelecekse şimdiki scooterımı değiştirmeye bile razıyım benim scooterın yarısı kadar yakacağı kesin hemde enjeksiyonlu. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
honda getireceksen getir artık şunu baydı yaa....
kimi gelecek diyor kimi gelmeyecek.....bunalım geldi artık...
arkadaşlar motor sezonu yavaş yavaş açılıyor gerçi ben yaz kış biniyorum da
İnnova ne zaman ilk nereye gelir bilen varmı acaba
havalarda ısınıyor gel artık sabırsızlanıyorum
Arkadaşlar biraz kel alaka olacak ama neden şu cup modellere (gelmesi muhtemel innova da dahil) hala daha tel jant takılıyor.Kolon jant takılsa daha yakışıklı olmaz mı? Acaba teknik bir nedeni mi var? motorlar konusunda çok fazla tecrübem yok.Ama yazın almayı düşünüyorum nasipse.İnnova da çok hoşuma gitti.
yeni bir gelişme varmı arkadaşlar
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Alaşım jant devrindeyiz doğru , Honda İnnova için ön lastik tedariği bile yapmıyor, bu nasıl müşteri memnuniyeti anlaşılır şey değil
Bence saç jant daha iyi duruyor ama tubeless lastiği takmak mecbur oluyor artık sök sökebilirsen lastiği janttan, tak takabilirsen, iki ucu boklu değnek
vatana millete hayırlı olsun
http://www.honda.com.tr/motosiklet/prices.htm
Commuter bölümünde
Sırf tel jant olması ve 3,7 lt deposu olduğu için almam. Eğer tubeless lastik ve büyük deposu olsa 6000 liraya bile acımam hemen alırım.
Cbf150 veya ybr den şaşmam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)