param olsa 3.500 den fazla vermemama muhteşemnumber one cup1
param olsa 3.500 den fazla vermemama muhteşemnumber one cup1
slm arkadaşım manisadamıı bu yeni kasası
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Söylemiştik bu motosiklet geliyor diye inanmamışlardı
cuplar zaten benzin yakmıyor resmen kokluyor;enjeksyonlu olunca benzinle degil resmen havayla çalışır artık bu makina
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
http://www.motosiklet.net/forum/mark...ni-modeli.html
Başlığı açmadan önce baksaydın keşke.
Gelsin bekliyoruz , harika bir araç hem zaten bende ki normal Innova ile 2-2.2 litre yakıyordum . Enjeksiyonlunun tadından yenmez .
Güzel bir motora benziyo bence de, CBF 150'de olduğu gibi 3000-3500 arası bi fiyattan girerse piyasaya alısı çok olur. Zaten Honda yedek parçadan çıkarır yine parasını.
bu motor alınır süperrrr
Farklı kulvarlar ve tarzlar seçim senin. Uzun yol ise ybr 250'de risk daha az.
Şehirde İnnova üstün
Bunlar da renk seçenekleri
Force Silver Metallic (with Terra Silver Metallic)
Asteroid Black Metallic (with Titanium Metallic)
Candy Beam Red (with Candy Foggy Orange)
Candy Caribbean Blue Sea (with Candy Lightning Blue)
Resim eklemeyi bilen yok mu ya bende 100 tane resmi oldu. Wave ismiyle çıkan daha kaliteli gözüküyo. Sinyalleri de stoplarda kırılma yok. Bize kötüsünü layık görmüş Honda'yı kınıyorum.
Tek tek çıkıyo bak paslansın diye yarım nikelaj yapmışlar. Wave kompl nikelajlı eksoz.
Kadran Wave'de 150 İnnova'da 140 . Ben hiç birşey anlamadım bu işten.
Kötü mallar Türkiye'ye böyle bir kısıntıya anlam vermek çok zor.
Wave istiyoruz Honda İnnova'yı doğu bloğuna gönder.
bunun arka sinyalleride aynı malesef
+ oalrak halogen far kullanılmış H4 ampul
- egzost boyalı çabuk paslanıyor
gerisi süper videoda sesini dinledim resmen saat gibi rolantide pistonun her vuruşu aynı güçte enjeksiyon lu olduğu belli ediyor çok stabil istanbul bayii lere gelirse bitane kaparım inş
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
CBF 150 Mi İnnova 125İ mi?
Hemen Hemen aynı fiyat hangisini alırdınız?
Akıl yaşta değil baştadır. Zaman artmutları olgunlaştırır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
İkisi de farklı motosikletler gerçekten. Bir CUB kullanıcısı olarak, Innova'yı tercih ederdim. Yalnız şu da var arkadaşlar, Innova'nın Almanya'daki satış fiyatı: 1850 EURO.
Altında da Almanca olarak şunlar yazıyor.
*Unverbindliche Preisempfehlung der Honda Motor Europe (North) GmbH, inkl. 19% MwSt.
Den Endpreis einschließlich aller Nebenkosten erfahren Sie bei Ihrem Honda Vertragspartner.
Herhalde vergiler dahil...
Video da çok iyi yapıştırıyor , 2.viteste 50 ile gidiyor tık yok motorda .
Honda Wave 125 İ ismiyle üretilenleri inceledim, arka sinyaller stopa gömmeli ne kırılma riski var ne de çalınma. Renkler ve desenleri daha zevkli seçilmiş. Daha kaliteli olduğu her halinden belli.
Honda'nın Türk halkına ucuz ve eski görünümlüsünü pazarlamak istediğini
görüyorum ve 3-5 kuruşu düşünüp 2 kalitede motor yaptıkları için Honda'yı
kınıyorum. Yakışmadı.
dostum wave versiyonuna uzun süre bindim 24000 km yol yaptım bu motorla made ın chına üretimi parça kalitesi innovaya göre biraz daha sönük kalıyor...
ama sinyal konusunda haklısın ne olurdu içerde yapsaydınız sinyaller pahalı.....
kalite arıyorsan innova...
dostum wave versiyonuna uzun süre bindim 24000 km yol yaptım bu motorla made ın chına üretimi parça kalitesi innovaya göre biraz daha sönük kalıyor...
ama sinyal konusunda haklısın ne olurdu içerde yapsaydınız sinyaller pahalı.....
Aykan kardeim eski Wave diyen mi var 2008 Wave i'ye bir bak ben resim atma özürlüyüm. Alla alla bakmadan etmeden yorum yapıyosunuz.
Bir dezavantajı daha var Wave 'in egsozu önden 4-5 cm krom kapak koymamışlar öyle egsoz komple krom.
Bir tane daha göstergeler farklı wave 150 ibreli , innova 140 ibreli.
Honda İnnova'da bariz şekilde malzemeden çalmış.
Wave istiyoruz Honda innova'yı orta-doğu 'ya pazarla.
Arka amortisör yayları da İnnova'da siyah boyalı Wave'de nikelajlı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)