Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arn 125mi yoksa hussar mı hangisi kalite

REKLAM ALANI
    alialince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    macar patentli çinde üretiliyor kalite olarak bütün avrupa standartlarını sağlıyor ki avrupada heryerde satılıyor honda'nın daha önce kullandığı kasanın aynısı italyada aprilla satıyor diye biliyorum Türkiye'deki satıcısı motomax da aprillanın Türkiye distribütörü müşteri memnuniyetinin yüksek olduğunu kendi başlığında okuyabilirsin hussar kullanan arkadaşlarımın da memnun olduğunu biliyorum tercih size kalmış hangisi zevkinize uyuyorsa onu tercih edin bence arn daha güzel fiyat olarak da alırken avantajlı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    @karacazade125 cc scooter kullanan kişi olarak bence bir daha düşün derim. bayır çıkarken 125 cc scooterler biraz zorlanıyor. eğer imkanın varsa mtrix 150 al derim. köşeli tasarımı hoş duruyor. bayır çıkarken motordaki bütün güce ihtiyaç duyuyorsun. eğer ilk 3 000 km de çok sıkıştırmazsan motorun ile uzun km ler yapabilirsin. ek olarak temiz benzin düşün cc motorlar için olmazsa olmaz. benzin kalitesinden çok çabuk etkileniyor. 95 oktan kaliteli benzinden şaşmamak lazım
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Motosikleti
    en kısa zamanda
    slm arkadaşlar arn'nin güzel bir motor olduğunu biliyorum ama test etmedim.hussar çok kullandım hussarın performansı kötü sayılmaz sadece kalkışlarda biraz zorlanıyo ama gazı yedikten sonra uçuyo yani hussarda kötü bir motor değil

bence arn 125 ne de olsa arkasında motomax var.hem çinli deil macaristan dohumlu. hem arn yi yabancı ülkelerde polisler bile bunları kullanıo

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    arn 125 hussar a gore daha performansllı ve daha sağlamdır

Motosikleti
    Mondıal 150 Mcx
    arn 125 tercih senin....
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler