HANGİSİNİ ALACAĞIMA Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARTILARI VE EKSİLERİ NELERDİR..
TEŞEKKÜRLER..
HANGİSİNİ ALACAĞIMA Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARTILARI VE EKSİLERİ NELERDİR..
TEŞEKKÜRLER..
LS2 yeni marka ve bende var gayet güzel kask ve içi de güven verici derecede rahat ve sıkı GDR de iyidir de geçmişte okudugum başlıklardaki olumsuz görüş yazılardan dolayı LS2'yi tercih ettim
Ls2
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ls2 ispanyol markası cinde uretılıyordu hatırladıgım kadarıyla ama cok kullanıslı kask bende cenedır acılır var 125 t cok kotu gozukuyom ama kapalı bıraz daha ebat olarak kucuk
ls2 kullanıyorum ispanyol marka amerikan sertifika onaylı çinde üretimi yapılıyor fakat gerçekten cınlılerın kalıtelı ürettikleri bi kask diyebilirim.
kullandıgım mal hakkında yorum yaptım
gdr ile ilgili bi fikrim yok
bu ara 95 ytl yapmıslar zam gelmiş ls 2 yi :S
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ben gdr kullanıyorum.gayette memnunum.ama ikiside iyi kask hangisini alırsan al pişman olmazsın.tercih ve zevk sana kalmış
Ls2 ... ... ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ls2 kullanıyorum son buluşmada yaklaşık 15-20 kişide gördüm herkesin bi bildiği
var sanırım ben memnunum şimdi çene açılır olanı almak istiyorum. .
bende çok uzun zamandır araştırıyorum ve LS 2 hakkında çok fazla şikayet bulamadım. bende LS2 almayı planlıyom ama delta modelini..
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
LS2 kesinlikle
GDR'ın görünümü pek hoş değil. LS2 gerçekten kaliteli bir imaja sahip.
Benim görüşüm...
İkisininde güvenlik (kaza) performasları hakkında bilgim yok..
ls2 yi tavsiye etmiyorum.
Bir iki ay kullanıp satmak zorunda kaldım
İmkanınız varsa LAZER VERTIGO alın.
Özellikle çeneden açılır LS2 çok ağır hantal ve boyun ağrıtıyor...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
LS2 kullanıcısı olarak LS2 demek istiyorum
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
Bu kasklar uzun yolda boyun ağrısı yapıyormu ?
Tekirdağ-Çorlu
ls2 derim ve bu hafta alacağım kask gerçekten çok güzel ve onaylı fiyatıda da çok komık buyrun lınk http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44782
bendede ls2 çene açılır var memnunum ama
geçenlerde maalesef vizor acıkken yere düşürdüm vizor yerinden çıktı ve
vizoru yerinde tutan kenardaki parça kayboldu
vizoru taktım ama tam yukarı kaldıramıyorum
:S
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Ağırlıkları aynımı acaba? Pek bir bilgim yok ancak kullanan arkadaşlar genelde LS2'den memnun. Öte yandan GDR kullanan arkadaşlarda GDR'dan memnun.
Karar vermek gerçekten zor. Fakat ben olsam rasyonel tüketici reaksyonu ile GDR tercih ederdim sanırım.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bende LS2 kullanıyorum ve gayetde memnunum.Tavsiye ederim.Agırlık konusuna gelince çok fazla hafif oldugunu söylüyemem ama fazlada itici bir agırlıga sahip degil.Bence LS2 yi alırsan pişman olmassın .
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)