gdr nin vizorü ls2 den daha mı koyu yoksa resimdemi öyle duruyor
gdr nin vizorü ls2 den daha mı koyu yoksa resimdemi öyle duruyor
gdr hakkında hiç bi bilgim yok ama ben ls2 kullanıyorum fiyatına göre mükemmel bi kask
ls2 alacaktım . feyizoğlunda bitmiş gdr aldım bende
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
üstad bende gdr var ama pek memnun degilim.2 ay içinde hava kanallarının üstündeki boyalar dökülmeye başladı...vizörün etrafından hava giriyor..biraz uzun yolculuklarda da kafamı agrıtıyor...ben de araştırdım ve ls 2 cartoon almaya karar verdim..feyizoglu.com da bu kaskla ilgili 55 yorum var ve hepsi olumlu...bi göz at istersen
bende ls2 kullanıyorum kesinlikle siyah camınıda sipariş et derim gdr ii kasktır iki tercihte yanıltmaz.
ls 2 kullanıyorum çok memnunum iki vizörüde var şahane bi kask pişman olmazsın gdr de iyi kasktır ikisindende memnun kalırsın
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
arkadaşlar bir konuda bilgilendirme yapmak istiyorum.özellikle çeneden açılır kasklar konusunda.bu kaskların çenelerini kapattığımızda,sağda ve solda tırnak da diyebileceğimiz,kilitleri vardır ya;hem GDR'ninki,hem de LS2 DELTA'nın ki,plastik tırnak.zaten çeneden açılır oldukları için,sayamayacağımız kadar açar kapatırız.dolayısı ile plastik oldukları için kırılma riski metal olanlara oranla oldukça fazladır.tercih yaparken,söylemiş olduğunuz kriterler tabiiki önemli.bunu da kriterlerinizin içinde bulundurun derim.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
GDR nin camları siyahtır ve beyaz camı yoktur o yüzden gece sürüşlerinde sizi çok zorlar LS2 ise camı beyazdır ve aynı zaman siyah camıda satılmaktadır ama LS2 bence maskesiz kullanılmaz yanında bir maskede alırsanız sizin için avantajlı olacaktır . . .
ls2 kullanıyorum 1550 gram .. fena deil
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
Cevaplarınız ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...
ne alacağıma hemen hemen karar verdim...
Teşekkürler...
Ls2 Gdr'ye kıyasla daha kaliteli malzeme kullanmış. Gdr hiç güven vermedi bana
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
ls2............
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)