Slm Arkadaşlar Srad 750 Almak ıstıyorum 600 Olanını Kullandım Ama 750 Nasıl Onu Merak Edıyorum Tahmınımce O Daha Bır Hırcındır Sızce Hangısını Almalıyım
Slm Arkadaşlar Srad 750 Almak ıstıyorum 600 Olanını Kullandım Ama 750 Nasıl Onu Merak Edıyorum Tahmınımce O Daha Bır Hırcındır Sızce Hangısını Almalıyım
srad750 efsanedir kaç model almayı düşünüyorsun?
AKIN FİDAN
98 model vardı 60000 de komple motor yapılmış fakat 750 ytl borcu çıktı vaz geçtım
borçlar satıcıya aittir,
oyle anlaşmayı dene...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
çok yakıyomuş heralde..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
bende vardı benzin canavarı yakmıyo içiyor mubarek git 600 rr al rahat et tamirilerle uğraşma
bizde 98 srad 750 var almak istersen görüşellim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
slm arkadaşım kaç model ve durumu nasıl araba ıle takas yaparmısın
srat 750 hakkında bilgi almak için bence gkh'nı bul çünkü kullanan onu biliyorum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Kesinlikle orijinal olmasına dikkat etmelisin. Tabiki birazda şans işi 2nci el bir makina. Kazası olmamasına (özellikle şaselerine bak yada baktır) dikkat etmelisin.Mutlaka anlayan birini yanında getir. Makinanın yağ yakıp yakmadığına ve kompresör olayına dikkat et. Şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanı diliyorum. 750 srad çok yakıyor denilsede fazla bir abartı gibi geliyor 600cc ile 750cc arasında çok fazla yakıt açısından fark olmadığınıda bilmeni isterim.
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
sağolun kendımde motorcuyum dukkanım var anlarım motordan
Valla GKN yede sormayın bu sıra cunku pert ettı bılıyorsunuz :( Sımdı adamın moralını bozmayalım Srad Nasıldır dıye..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)