Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: MOTOBOT lardan memnunmusunuz ?

Katılımcı sayısı
8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Çok

4 50.00%
  • Evet

3 37.50%
  • Hayır

1 12.50%

Motobot çizmeleri Hakkında

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Twister CBX 250
    Herkese tekrar merhaba... Bugün öğlen saatlerinde 2 adet çizme teslim aldım.... ama bir baktım yanında güzel güzel süpriz hediyeleri var tabi bunlar bir tüketici için güzel şeyler. Aldığım 2 adet çizmenin yanında bir adet çorap ve bir adette bot kılıfı hediye verildi.
    Bunlara nereden mi sahip oldum. tabiki http://www.moto-bot.com adresinden. İşin aslını sorarsanız bu fiyata aldığım bu ürünleri bu kalitede hiç bir yerde bulamazsınız Çizme %100 deri ve içi çok güzel. İsterseniz Çinden getirtin, isterseniz 40 $ Kargo ücreti vererek amerikadan getirtin.
    Normal Piyasadan bir bot almaya kalksak adam akıllı bir bota ortalama 360 YTL gibi bir rakkam harcıyoruz tüketici olarak. Ayrıca şu an yine piyasada bir bot koruyucu ortalama olarak bayilerde 35-45 $ arası değişen fiyatları var bugün 45 $ = 77 YTL Yapıyor.
    Ben ve kuzenim bu fırsattan yararlanmak için, bana ve kuzenime dahil olmak üzere birer adet bu çizmelerden aldık. Öğlenden beri kullanıyoruz gayet rahat ve motor kullanımında güç ve performans arttırıcı bir etken olduğu kanaatine vardık. Eğer sizde bu fırsattan yararlanmak isteyip bu çizmelerden alırsanız ( Neden çizmeler diyorum çünkü botu ben pek tastif etmiyorum şahsen ) Motorunuzu park ederken , orta sehpaya kaldırırken, frene bastığınızda, vites değiştirdiğinizde ve seyir halinde durakladığınızda ne demek istediğimizi sizlerde anlayacaksınız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Bu bot ve çizmelerin esas güzelliği; Öyle bir taban yapmışlar ki, giderken ayak yere koyulduğunda minimum kayma oluyor.
    Ben botları aldım (Motorcu Göçmen'den), aldıktan sonra pişman oldum "Bir dünya para verdim" diye.
    Ama, ertesi gün öyle bir olay oldu ki...
    Yolda giderken hıyarın biri birden arabasının kapısını açtı, iki frene de asıldım, ayaklarımı yere koydum, çok ay kaydım ve düşmedim.
    Eğer ayaklarımda normal bir ayakkabı olsaydı garanti düşerdim.
    benim moto botlarım kendini amorti etti

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler