Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

regal raptorla bisanroadstar250 arasında kaldım

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar bu iki motor arasında kaldım regalde olan tereddütüm yedek parça bana yardım edermisiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Fiyat olarak regal daha pahalıdır ve daha kaliteli diye biliyorum.Ayrıca tip olarakda regal bir adım önde.bence kararsız kalınacak bir durum yok REGAL RAPTOR
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

ancak yedek parça durumu beni düşündürdü arkadaşım ve nerede satılıyor bilmiyorum bu konularda bilgin varsa ve yardımcı olursan sevinirim cevap yazdığın için teşekkür ederim

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    125 lik düşünürseniz bi göz atabilirsiniz :

http://www.sahibinden.com/cok_temiz-...XQQdisplayitem

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    regal raptor

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    terettür etme regal harika makina hemde su soğutmalı parca sorununa gelince tanıdık bir tamirci n olsun parca sorun değil pek cok markanın parcası uyuyır zaten en pahalı yeri vites dişli gürübü oda sorun değil bilindik bi marka nın parcalarıda uyuyor sen regale binince zaten inmezsin ondan 250 e 9 dan şaşma rahttlığı harika

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Regal almayı dusunursen elımde cok temız bır tane var istersen bana msn'den ulaşabılırsın.İlanına bır goz at...
    msn: salihkilic1977@hotmail.com
    ilan: http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Tabi ki de Regal...Su soğutmalı şık bi motor
    Satılık Asya125t-Spidi mont

Motosikleti
    roadstar 250 (cok guzel ya)
    valla bence fark etmez aralarında o kadar fark olsada oyle iki motor secmişsinki hangisini alirsan al pişman olmucaksın
    [COLOR="Red"][B]
    Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
    Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]

eyvallah

eyvallah arkadaşlar teşekkür ederim birde regal raptoru satan yer bulmak sorun.bisan roadstar hakkında biraz birşeyler söylermisiniz sağlamlık motorun genel karakteri nasıl bir motor dün bisana gittim abi kalmadı diğer tüm modeller elimde var dedi düşündüm bu kadar satılan bir motor ne kadar dandik olur diye.cevap yazanlara teşekkür ederim

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    2 sinide kullandım şunu söyleyebilirim. görüntü olarak raptor,sorunsuzluk olarak raptor,su suğutma özelliğiyle gene raptor ön sırada. roadstar hafif şase şambrelli lastik zayıf görüntüsüyle geride kalıo..ama raodstar v motor olduğu için raptor gibi vibrasyonu yoktur ve raptordan daha atiktir ve hızlıdır. Seçimi sen yap ben olsam raptor derim o fiyatta hele ki T gidonları çok yakışıklı duruyor...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    raptor çinliler arasında en az sorun yaratan hatta pek kronik sorunu olmayan bir motor olarak öne çıktı .. bisanın bu modelini hiç kullanmadım hatta görmedim .. ama bisandan çok çeken arkadaşların başlıklarını bu forumda sıklıkla gördük ..

bende raptor derim .. ama birazdaha para katabilirim dersen hatta çok fazla değil acık .. HYO gv 250 liyide es geçmemeni öneririm .. 2. elde çok temiz uygun fiyatlara 2005-2006 lar var
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ya arkadaşlar kusura bakmayın ortamı bulandırmak için sormuyorum ancak formlara baktım keeway nasıl ve yedek parça sorunu yaşarmıyım teşekkürler

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    bencede regal partor
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    bizim forumu okuduysan hocam roadstardan şikayetçi olan yok görüldüğü gibi

kısaca biz özet geçeyim

iyi yanları
    1-titreşim yok dikkat az var demiyorum yok
    2-yakıtı gayet ekonomik çift silindire göre bunun da sebebı çift silindir tek karbrtör olması
    3-görünüşü viragonun kardeşi gibi gayet şık ve oturaklı
    4-eksozları açıldıgı zaman muhteşem bi sesle karşılaşma durumun var
    5-şehir içinde hızlı ve çevik olması kullanıcı için ayrı bi avantaj
    6-hız gayet tatmin edici 100 de tıkanmıyor yAni motor
    7-iki kişi oldugun zaman çekiş gücünden fazla bişi kaybetmıyor.
    8-fren sistemi kötü değil orta derecede
    9-kışın çalışmama gibi bi problemi aslaaaa yok ben koca kış jikleyi iki sefer çektim)

eksileri

1-ön maşanın biraz alçak olması kimine göre iyi ama bana göre braz daha buyuk olabilirdi
    2-lastikleri değiştirmessen biraz yagmurda kayma problemın oluyo oda lastiklerden
    3-vitesi boşa almak ilk zamanlarda biraz ugrastırıyo ama sonra alışıyosun
    4-serwis konusu bisanın değilde kendı guvendıgın bi serwıse gotur serwıs fazla iyi oldugu sölenemez

bunlar dışında hiç bi problemi yok yanı kısaca parasına göre gayet iyi ve tatmın edıcı bi motor unutmadan ona iyi bakarsan oda sena iyi bakar hesabı

karar senın genede hocam regal de su sogutmasıyla öne çıkıyor sadece

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Bisan dan sorun yaşayanlar kimlermiş bende çok merak ettim?

http://www.motosiklet.net/forum/moto...0-chooper.html

Konuyu baştan sona bir okuyun bakalım şikayeti olan varmı ?

Regal Raptor çok güzel duruyor diyenler var. Ben Bisan kullanıcısıyım ve yanyana motorları koyduk bir arkadaşla. Birkaç motorlu arkadaş da baktı.

Bana sorarsanız kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş derim ama bütün arkadaşlar birkere benim motoruma hayran kaldılar. Üstelik sıfır vibrasyon, uzun yol keyfi, atiklik bence birnumara. Zaten fiyatı makul bu fiyata alınabilecek en iyi motor.

Üstelik egsoz sesini de dinlemeniz gerekir.

motorumu görmek isteyenler için birde foto ekliyorum. En baştaki motor bana ayit. Kendisi Kara Panter olur tanıştırayım

Tekirdağ-Çorlu

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    savaş abi forewerrrr roadstar heryerde :D

baba müslüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Kardeşim Regal Raptor ile Türkiyede neredeyse gitmediğim yer kalmadı şu an motorum 38 binde şu ana kadar hiç yolda kalmadım ama 17 binlerde şanzıman sorunu yaşadım ve aynı sorunu 35 binde tekrar yaşadım yani regal demekki her 20 binde şanzımanı kırıyor, ben motoru açtığımda 2 diş kırık çıktı ama biz hepsini komple değiştirdik ayrıca açmışken bir takımda piston değiştirdik ve tekrar çıktık yollara inan bana çok keyifli ve güven veriyor iyi bir ustaya düşersende uzun müddet kullanırsın, hala arka balata bitmedi ön balata bir kere değişti debriyej son motor açıldığında değişti aküsü hala orjinal yani anlayacağın temiz bir regal al bin parça ve tamir sorunu artık yok Türkiyede Emre Ltd de regalin bulunmayan parçası yok her şey var. Karar senin.
    [COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    önce forumda ilgili konuları oku araştır,sonra canın hangisini istersen onu al.
    sonuçta olumsuz bir tarafı varsa kabak senin başında patlayacaktır.

Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisan dan sorun yaşayanlar kimlermiş bende çok merak ettim?

http://www.motosiklet.net/forum/moto...0-chooper.html

Konuyu baştan sona bir okuyun bakalım şikayeti olan varmı ?
    ben de merak ettim.
    Hatta Bisan'ı bu forumda benden daha zorlu şartlarda test eden de olmadı.O motoru şu an kardeşim Süleyman kullanıyor.
    Benim daha önce denediğim gibi ,aynı şartlarda cruiser motorunu denemek isteyen varsa gelebilir.deneyebilir.Biz de el öperiz

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Keeway KWH-250 ve Bisan Roadstardan'dan büyük sorunlar yaşayan olmadığını biliyorum ve sürekli takip ettiğim konulardır. Regal Raptor kullanmadım bu nedenle hakkında yorumum yoktur.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)