Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

regal raptorla bisanroadstar250 arasında kaldım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    roadstar 250 (cok guzel ya)
    ben motorumu aldım kullanmayda onda ogrendim acıkcası motorun canına okudum 3 tane buyuk kaza atlattım her seferinde kaldırdıgımda calişti bastım gittim depoda cizik yok ... ayrıca ilk aldıgım gun rodaj modaj dinlemeden 2 kişi yuz bastık bagırttıra bagırttıra geldik canavar gibiydi ha yanlıs yaptım artık tecrube edindim adam gibi kullanıyorum motoru artık
    [COLOR="Red"][B]
    Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
    Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    regal bir adım önde...regal

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    bencede regal uzun yolu gezileri falan hesablarsan regal şehir içi kısa mesaefe e han i motoru alırsan al gezilerde uzun yolda 250 cc lik alacaksan regal al

Motosikleti
    MZ 1968 es175/2
    hocam regal,bisan,keeway arasında hatta çin malı motosikletler arasında en sorunsuz ve kaliteli olanı regal dir düşünmeye bile gerek yok
    ::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::

Motosikleti
    mr 250 destro
    bencede regal ama bıraz daha cıkarsan kymco venox al derım 27bg 8subap v motor dur sana regal reptorun satıs ve servıs numarasını vereyım spot motor emre abı 0216 550 57 00 cebıde 0532 263 07 37 ıyı sanslar

eyvallah arkadaşım sağol en yakın zamanda arayacağım çok teşekkür ederim.dediğin makinaya daha hazır değilim ben yeni öğreneceğim motoru ve ilk motorum olacak hayatı tehlikeye atmaya gerek yok henüz

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    titreşimi unutma dostum regalde titreşim yaşarsın

aRKADAŞLAR CUMARTESİ BU MOTORLARIN HEPSİNİ İNCELEME FIRSATI BULDUM YETKİLERLE GÖRÜŞTÜM
    REGALİN FABRİKA KAPANMIŞ DİSTİRİBİTÖR FİRMANIN ELİNDE NE KADAR YEDEK PARÇA VARSA O KADAR KALDI DEDİ
    KEEWAY İÇİNDE DİSTİRİBİTÖR FİRMA DEĞİŞTİ O YÜZDEN PARÇA SIKINILI DEDİ GERİYE BİSAN ROADSTAR KALDI İNŞALLAH BİR AYA KADAR ALACAĞIM MOTORU CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    thank youuuu taştan dostumuz :D aramıza bir roadstarcı daha katıldı x)

eyvallah arkadaşım daha katılmadım ama inşallah çok yakında ama şimdiden beni kabul etmenizde güzel eyvallah

Motosikleti
    Regal Raptor 250E-9B
    Alıntı MasterFK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam regal,bisan,keeway arasında hatta çin malı motosikletler arasında en sorunsuz ve kaliteli olanı regal dir düşünmeye bile gerek yok
    Katılıyorum, titreşim hepsinde var hiç kullanmadım ama keeway azer bülbül gibi yapıomuş diolar Ben regalimden çok memnunum
    find yourself

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    yorumları okumadım,V motor tam bir chopper motor tipidir.bunu herkez bilir.şunu unutmamalı ki her ikisi de enisonu değiştirilecek motosikletlerdir.her ikisi de uzun süre kapıda tutulmaz, evladiyelik değillerdir.bu böyle biline.bu nedenle size benim motosikletimi önereyim.bir süre kullanır sonra geçersiniz benim gibi..indirim de yaparım ayrıca..işte sahibinden.com'daki ilan numaram: 10470906..yakıtı 100 yeni kuruştur.

bisanda titreşim yoktur..130 km'ye kadar çıktım,herhangi bir şekilde titreme olmadı.ancak makina küçük olduğu için standart bir sallantı vardı..
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

Batis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XTz 660 ZA - Kuba RX9
    Bisan'da titreşim olmamasını aklım almıyor.Ya motosikletinizi kötülememek için titreşim yok diyorsunuz ya da titreşim nedir bilmiyorsunuz.Harley Davidson Sportster bile çılgın gibi titriyor , Bisan'da nasıl olmaz titreşim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Batis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisan'da titreşim olmamasını aklım almıyor.Ya motosikletinizi kötülememek için titreşim yok diyorsunuz ya da titreşim nedir bilmiyorsunuz.Harley Davidson Sportster bile çılgın gibi titriyor , Bisan'da nasıl olmaz titreşim?
    Bisan'da titreşim yok
    Aldım,kullandım,sattım yoktu,alan da "yok" diyor diğer kullananlar da.
    baz motor olan virago 250 de de yok.
    F650 alacağım,onda titreşim var,Bisan'dan bile fazla.
    Acaba birilerinden ödünç titreşim almamız mı gerekiyordu?

Motosikleti
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisan'da titreşim yok
    Aldım,kullandım,sattım yoktu,alan da "yok" diyor diğer kullananlar da.
    baz motor olan virago 250 de de yok.
    F650 alacağım,onda titreşim var,Bisan'dan bile fazla.
    Acaba birilerinden ödünç titreşim almamız mı gerekiyordu?

Alıngan olmayalım bence , ben kıyaslama yapmak için sormadım titreşim durumunu.Hangi motosikletin daha iyi olduğu da umrumda değil.Gerçekten başka niyetim yok yani.Ancak kendim kullanmadan hayatta inanmam Bisan'da titreşim olmadığına.Virago kullandım , belli bir hızdan sonra aynadan arkadaki arabaları seçemedim.

arkadaşlar kusura bakmayın bir hafta uzak kaldım şehirden o yüzden yazamadım karar verdide işi bitti gitti demeyin saygılarım la

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar sanırım burada herkes biribirini kızdırmadan diğer markayı kötülemeden eleştirisini yapabilir. Lütfen sadece değerlendirelim. Kişiseleştirme olayı bence yanlış..

Regal Raptor denen motoru kim hangi firma getirmiş; destek hizmeti nedir? Resmi Web sayfası nerededir bilen varsa yazsın? Bnede öğrenmiş olurum. Takdir edersiniz ki; destek hizmeti bu motor işinde bence markadan bile önemli. Sırf bu destek için ben Mondial MCT bile alırım. Sonuçta muhattabım var isterse motor ortadan ikiye yarılsın. Şimdi bunu geçtik...
    Diğer konu bence Roadstar ın arkasında bisan var yani KOÇ grubu burada avantaj var.

Başka konu; Ragalde su soğutma var bisanda yok. Soğutma motorda çok önemlidir. Bu regal için çok ama çok büyük bir üstünlük roadstara karşı. Ancak saçma kalitede bir Çin işi radyatör zırt pırt delinir ise hele muhatabında yoksa motoru yakma ihtimalinde varsa vay haline!
    Roadstar V motor titreşimi regale göre bence daha azdır. Ne denirse densin, çift silindir her zaman tek silindire göre üstündür..
    Görünüş olarak bence Bisan mükemmel bir yamaha virago dur. Üzerinde yazdır YAMAHA VİRAGO diye anlayan olursa farkı yaz buraya... Regal daha zayıf kalır..
    Diğer bir konu kadran regalde 80 den sonra kırmızı dır. Yani 90 la gittiğin an motor yağlamada sıkıntı yaşayabilir son derece riskli demek. 80 den sonra kırmızı red lıne olması bence dezavantaj...
    Diğer bir konu forumlarda gerçekten tutulan bir motor, roadstarın bu kadar tutanını ve fanatiğini görmedim. Buda roadstarın dezavantajı..
    Biz şimdi kaseye koyalım motorları bence az ama çok az farkla roadstar ağır bastı.. Az daha para koy; Hyosung GV 250 cc al...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Regal Raptor çok güzel ve titreşimi az bir motor ama bisan ile karşılaştırınca o paraya değermi bilmem
    Saygılarımla...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bence Regal.... Bende düşünüyorum gezi için... Görüntüsü bile daha şık... Diğer özelliklerini saymayacağım bile...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sanırım burada herkes biribirini kızdırmadan diğer markayı kötülemeden eleştirisini yapabilir. Lütfen sadece değerlendirelim. Kişiseleştirme olayı bence yanlış..

Regal Raptor denen motoru kim hangi firma getirmiş; destek hizmeti nedir? Resmi Web sayfası nerededir bilen varsa yazsın? Bnede öğrenmiş olurum. Takdir edersiniz ki; destek hizmeti bu motor işinde bence markadan bile önemli. Sırf bu destek için ben Mondial MCT bile alırım. Sonuçta muhattabım var isterse motor ortadan ikiye yarılsın. Şimdi bunu geçtik...
    Diğer konu bence Roadstar ın arkasında bisan var yani KOÇ grubu burada avantaj var.

Başka konu; Ragalde su soğutma var bisanda yok. Soğutma motorda çok önemlidir. Bu regal için çok ama çok büyük bir üstünlük roadstara karşı. Ancak saçma kalitede bir Çin işi radyatör zırt pırt delinir ise hele muhatabında yoksa motoru yakma ihtimalinde varsa vay haline!
    Roadstar V motor titreşimi regale göre bence daha azdır. Ne denirse densin, çift silindir her zaman tek silindire göre üstündür..
    Görünüş olarak bence Bisan mükemmel bir yamaha virago dur. Üzerinde yazdır YAMAHA VİRAGO diye anlayan olursa farkı yaz buraya... Regal daha zayıf kalır..
    Diğer bir konu kadran regalde 80 den sonra kırmızı dır. Yani 90 la gittiğin an motor yağlamada sıkıntı yaşayabilir son derece riskli demek. 80 den sonra kırmızı red lıne olması bence dezavantaj...
    Diğer bir konu forumlarda gerçekten tutulan bir motor, roadstarın bu kadar tutanını ve fanatiğini görmedim. Buda roadstarın dezavantajı..
    Biz şimdi kaseye koyalım motorları bence az ama çok az farkla roadstar ağır bastı.. Az daha para koy; Hyosung GV 250 cc al...

Sevgili Selka ,

Yazdıklarının büyük bir bölümü yanlış.

1- Regal Raptor'u Sarı Kayalar getirmekteydi , bu işi bıraktılar.Şu anda motosikleti getiren ve yedek parça tedariğini yapan Emre LTD 'dir.

İnternet sitesi ; http://www.emreltd.net/index.htm

2-Regal Raptor'umla teknik hiçbir sorun yaşamadığım gibi hiçbir yedek parça problemi de çekmedim.Radyatörüm hiç delinmedi , radyatörü delinen bir Regal Raptor ne gördüm ne duydum.

3-Dış görünüş tamamen zevk meselesidir.Bisan ve türevleri Virago'nun , Regal Raptor ise Honda Rebel'in aynısıdır.Bence Rebel'in görünüş açısından Virago'dan bir eksiği yoktur.

3-Ben de V motorun titreşiminin az olacağını düşünüyorum ancak Regal Raptor tek silindir değildir!Sıralı çift silindirdir.

4-Regal Raptor'da kadran 80'den sonra kırmızı değildir.Çok uzun mesafeli yolculuklara Regal Raptorları ile çıkmış arkadaşlarımız var bazılarını ''Gezi Yazıları'' bölümünde okuyabilirsin.Şehirler arası yolda 80 Km/Saat hızdan daha fazla sabit süratle uzun süre yol almış birçok arkadaşımız var , hiçbir problem yaşamadılar , yaşamadık.

5-Talep açısından yorum yapmama gerek yok , ortada zaten.

Sevgili Selka , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun.Bu seni pek de hoş olmayan durumlarda bırakıyor.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)