Kymco Agility 125 mi Honda beat mı ?
Reklamlar
-
Para felan deil 2side 2.el 2 side çok temiz
Honda beat(2008) Kymco agility 125 (2007 model)
Hangisini alayım sizce?
(Parayı Goz Onunde Bulundurmayalım)
Bi Bakın Lütfen 1 hafta içinde Motor alıcam . Acil Beyler.
Orduda Kymco nun servisi o kadarda sağlam deil ama honda'nın kı tanındık. bunuda goz onunde bulunduralım
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
Reklamlar
-
Valla seçim yapmak zor..fakat Beat'ın 2 kişi performansı düşük..Agility seni tatmin eder diye düşünüyorum..
-
Beyler lütfen cevap verın alıcam motor aciL ya :(
-
hondanın lastikleri hiç sevmiorum. ama sağlam motor. agility ise şekil-hız-serilik bakımından daha iyi. ama biraz konforsuz:D
-
beat ömürlüktür ee bide honda kyomca yani cewap basit
-
KYMCo . . . A.G.İ.L.İ.T.Y.
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Motorları görmeden bir şey demek çok zor.Ama Honda (Beat) derim
-
Beyler Honda mı kymco agility 125 mı ?
ayrıca orduda kymco servıs yok honda var bunu dusunerek .
-
RifatKardu adlı üyeden alıntı
Beyler Honda mı kymco agility 125 mı ?
ayrıca orduda kymco servıs yok honda var bunu dusunerek .
Ozaman honda alıcaksın arkadaşım birazda kendini düşün pes vallaha
-
Beat den super8 e gecen bırı olarak agılıtıy 125 dıyorum baskada bısı demıyorum.
-
valla kardeş ben tek kelime ile agility diyorum beat 2kişi çekmiyor iyi kaçmıyor seri değil belli bi süreden sonra tek marşta çalışmıyor agility seri gerünüşte iyi honda kadar sağlam gönül rahatlığı ile söylüyorum orduda servisi yok diyosun servisi olmayan yerde motorun satışıda olmaz iyi araştır mutlaka servisi vardır ben anlamıyorum dünya kadar para verip beat alanları sadece ismine ezbere para veriyolar çok yazık bence hiç hak etmıyor
-
bence agility çünkü hem frenaj hem lastik farkı hemde motor gücü honda beat resmen eski teknoloji agility kesinlikledaha iyi hızlanıyor duruyor ve yol tutuyor.
duyduğuma göre kymco hondaya eskiden motor yapıyormuş bide eski bir broşür elime gecti orda hondayı honda diye tanıtan ufak ccli motorların kymco tarafından üretildiğini görünce cok sasırmıştım.
-
rıfat bu senin kaçıncı başlığın dostum hala karar veremedin mi yaw sen bu iki motoruda boşver suzuki an 125 hk al bende var canavar gibi az yakar çok kaçar frene bastın mı tık diye durur tipide güzel yakışıklı hele marş motorunun sesini duysan yeter yaşadığın yerde varsa satan bi yer git bi bak motora bi anda değişir fikirlerin
-
-
Rıfat sen motor sahibi falan olamazsın.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
kymco agılıty 125 spor karakterli ve dayanıklıdır yakıt tüketimi çok azdır.anlatamıyoruz bu makinaları.95 kiloluk iki kişiyle 110 yapar.tamirci bilmez.servisini yap bin.tamirciler sevmez ama kullıcısı sever.a kalite makinadır.herkese rahatlıkla tavsiye ederim benim kardeşimin 2006 sı 11 binde.çin maları ile kıyaslamak ayıp olur.kullanım keyfi deneyince farkedilir.
-
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
ÖZER kaç bindesin hacı?
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
bendede kymco var 14000 KM de süper masrafsız tık yok makinada bas gaza git sorunsuz ekonomik bakımını zamanında yaptırırsan hiç bir sorunla karşılaşmassın evladiyelik mal eger satmassam torunlarım bile biner daha ne olsunki kymco da her zaman aradıgının fazlasını bulursun
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ÖZER kaç bindesin
1300 km oldu.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)