Bence sekıl olarak cbr 1 numara ybrının yanında ama en kuvetlı kalkıs acısından hangisi daha iyi ve show amaclı kullanıabililrmi ...Cbr ve Ybr iyi bilenler yorum yapabilirmi acaba!!!!
Bence sekıl olarak cbr 1 numara ybrının yanında ama en kuvetlı kalkıs acısından hangisi daha iyi ve show amaclı kullanıabililrmi ...Cbr ve Ybr iyi bilenler yorum yapabilirmi acaba!!!!
57542123415646432132465654114641646464134321324654 tane bu topicten açıldı forumda biraz arama yaparsan seni tatmin edicek bilgiyi bulabilirsin zaten
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
senin içinden ne almak geliyorsa onu yap şimdi bende ybr var diye ben ybr dicem ama başka arkadaşlar cbr125r dicekler o yüzden biz tercihi sana bıraksak daha iyi olur fiyat farkı oldugu kadar da performans ve seriilik farkı da var onu da söleyebilirim
Ekonomi parça ucuzluğu dersen ybr
Biraz daha performans ancak pahalı yedek parça ve yakıt tüketimi fazla cbr
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
paran varsa cbr olay bu
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
Saolun arkdaslar forumda da konular warmıs onlarada bakıyım..Bana Ybrnın cok seri oldugunu soyledıler ama cbr de cok sekıl ve daha guclu gibi ...
cbr al su sogutmali ama cbrlada uzun yol nasil olur bilmemki
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Sedat_57 Walla Kardeş Uzun Yolda Ben Gayet Memnundum Yaa.3 Yıl Kullandım 1 Kere Sorun Yaşamadım Cbr 125r De.bence Cbr Ybr Den De Daha Ii Kalkar Gider
ıstdaysan bu trafıkte ybr gıder yok gezmede dersen cbr
bu motora alışana kadar bıraz sırtın falan agrıyacak ama sonra alışırsın
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Senin hangi modellerle ilgilendiğine bağLı bu secim.. Tipi farketmez diyorsan YBR al derim sana...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arada neredeyse 2000'ytl'ye yakın fiyat farkı var seçim senin tabi sıfır almayı düşünüyorsanız...ama bana soracak olursanız ybr derim..
Eğer CBR'nin hastası falan değilsen o fiyat farkına değmez. 125 cc'lik motorların hepsi birbirine yakın seriliktedir, mucize bekleme yani. Benim motor da onlar kadar gider.
Cbr Cok sekil hem hatun tavlama acısından ybr de pek sekıl gormedım ama ybr nın cbr den daha iyi kalktıgını soledıler ..
Senin tam olarak ne istediğin net olarak belli değil öncelikle tarzını seç ona göre
model bak bu şekilde almak istediğin şeyi de alamzsın sonra pişman olursun.
Ybr çok seri bi motor. Hem uzun yolda bel ağrısı çekmessin hemde cbr kadar cebinini yakmaz,her yola da gelir.. Ybr alırsan da siyah ve gri renkri çok şekil duruyo ki ben ybr derim
İkiside sende pişmanlık yapmaz . İkiside çok iyi . Ben ybr city alacağım en kısa zamanda bu günde üzerine bindim hatta birazdan tekrar gideceğim (burada yerel esnaf'ın fuarı var ) . akşama ybr ile bile dönebiliriz.
Gerçekten süper bir makine.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)