250 cc lik bir motor almak istiyorum.(yamaha ybr 250, hysoung 250 naked, honda cbf 250) maximum 1 yada 2 yaşında 20.000 km yi geçmemiş bir motor.
Şimdi bir çok farklılıklar var. Ama net bişe yok henüz. Türlü türlü forum sitelerinde her ağızdan birşey çıkıyor. Honda da 6 vites var. Yamaha enjeksiyonlu. hysoung yağ soğutmalı ön arka disk fren üstelikte ön çift disk fren.
Hepsinin kendisine göre artıları var. Hysoung gore malı hydunadi de kore malı. Benim pazarladığım güvenlik kameralarıda kore malı. Üstelikte bu motoru tasarlayan kişiler honda da çalışmış mühendisler. Yani şunu demek istiyorum kıyaslama yaparken yok bu çin bu kore bu japon diye kıyaslamama yapılmaması. Mantıklı olan söylenilsin. Hee tmm bu çin at gitsin. Bi b..k'a yaramaz filan. Kendimize bir bakalım üzerimizde masamızda evimize giderken yoldaki bir ışıklandırma, bastığınız zil butonu, etrafınızda gördüğünüz bir çok motor çin. Kalteli demiyorum ama çin. Bu 3 ürünün artılarıyla eksileriyle sizce hangisi güzel.
Benim için ekonomik olması önemlidir. Bunuda karbüretörlüden çok enjeksiyonlu yapabilir. Yani yamaha ama tam karar veremedim. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.