Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Bu 3 ünden hangisi sizce

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Şu saçma sapan marka fanatikliği yorumlarını bıraksak da arkadaşa yardımcı olsak diyorum.

Aralarında teknik olarak en üstün makina Hyosung. Krank kırma olayını ciddye almıyorum, toplasan bin tane de bir tane olmuştur, onun da mutlaka bir sebebi vardır. Sebebini araştıracak olsam en başta kullanan adamdan başlarım motordan değil. Enjeksiyonlusu geldi mi bilmiyorum ama geldiğinde eğer artçı konforu ikinci planda ise "teknik olarak" ilk tercih olmalıdır. Şu andaki modeli V motoru, gücü ve fiyatı ile (enjeksiyonlunun fiyatı nasıl olur bilemem) diğerlerinden önde.

Yamaha şu anda bence aralarındaki en güzel makina. Enjeksiyonlu ve artçının da 250GT'ye nazaran daha rahat olacağını düşünüyorum. İnternette 8250 YTL'ye sıfırları var. Bence eder.

Honda CBF250 ise üretimden kalktı. Üretimden kalkmış bir motoru iki tane güçlü alternatifi varken almanın bir anlamı yok bence. Eğer enjeksiyonlusu gelirse fiyatına bakarak alınır tabi.

Özetle alacak olsam :

1 - Yamaha YBR 250
    2 - Hyosung GT250 (sırf karbüratörlü olduğu için)
    3 - Honda CBF250

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Comet derim ..

4.viteste hepsine tokat atar ..

auffenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hyosung'tan bahsederken herkesin ilk lafı krank kırıyor oluyor.Seko bunu güzel açıklamış bence.Bu markayı kullanan birçok insan memnun.Memnun olmayanı da var tabiki.Ama makinayı sırf max. hızına bakalım bi ya da ne bileyim boşta 10.000 rpm de nasıl ses yapar vs. gibi denemelere maruz kalmazsa makina krank kırmaz durduk yere.

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    s&t kanunı gt250 hem enjeksıyonlu hemde kalıtelı bı motor bana gore fıyatına gore...dedgın gıbı on arka cıft dısk fren ve az yakıyor...teknolojı olarakta gelışmış bır fırma artık...
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Girip sahibinden.com'da satılık ilanlarına bakayım dedim, GT 650'ye sıfır 10900 istiyorlar. Bence süper fiyat. Sıfır 500cc'lik Japonlar piyasada yokken Hyosung'un bu boşluktan faydalanması lazım. Bu motor da olmasa geriye 8000 YTL'ye 250'likler ile 18000 YTL'ye Japon 600'lükler kalıyor.

Bakalım ilk önce hangi Japon distribütörün kafasına dank edip de ara bir model getirecek ?

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    honda cbf 250 al....

Di Daktır46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6n
    ata binceksen japon olcak başkasını bilmem..çok fazla kişiden duydum hyo krank kitlemiş şanzuman kucağına gelmiş..servise gitmiş böyle öyle derken 30 günü çekmiş parçalar gelmeyince garantiden çıkmış sonra masraflara adama kalmış biri söylemişti...silahta uzi,kadında suzi,motorda suzuki...Allah aşkına japon olsun....
    er6 demek hayat demek!..

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    YRB 250 bu dedikleriniz motorlar arasında en mantıklısı.Yakıtı nasıl yanlız bilmiyorum.100km de 1lt daha az yakıyorsa diğerlerinden bence fiyat farkı amorti edilebilir
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu saçma sapan marka fanatikliği yorumlarını bıraksak da arkadaşa yardımcı olsak diyorum.

Aralarında teknik olarak en üstün makina Hyosung. Krank kırma olayını ciddye almıyorum, toplasan bin tane de bir tane olmuştur, onun da mutlaka bir sebebi vardır. Sebebini araştıracak olsam en başta kullanan adamdan başlarım motordan değil. Enjeksiyonlusu geldi mi bilmiyorum ama geldiğinde eğer artçı konforu ikinci planda ise "teknik olarak" ilk tercih olmalıdır. Şu andaki modeli V motoru, gücü ve fiyatı ile (enjeksiyonlunun fiyatı nasıl olur bilemem) diğerlerinden önde.

Yamaha şu anda bence aralarındaki en güzel makina. Enjeksiyonlu ve artçının da 250GT'ye nazaran daha rahat olacağını düşünüyorum. İnternette 8250 YTL'ye sıfırları var. Bence eder.

Honda CBF250 ise üretimden kalktı. Üretimden kalkmış bir motoru iki tane güçlü alternatifi varken almanın bir anlamı yok bence. Eğer enjeksiyonlusu gelirse fiyatına bakarak alınır tabi.

Özetle alacak olsam :

1 - Yamaha YBR 250
    2 - Hyosung GT250 (sırf karbüratörlü olduğu için)
    3 - Honda CBF250
    Çok teşekkür ederim ve aynı zamanda diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. Çok istiyordum yamaha almayı, ama hysoung enjeksiyonlu oluşu çift disk fren oluşu yani artıları fazla benim için marka önemli değil. Yamahada pahalı honda da üretimden kalkmış. Yani geriye hysoung kalıyor. sanırım kararım ondan yana olacak herkese teşekkür ederim. Saolun

Diğer markalarla ilgili olarak pek fazla yorum yapamam ama comet kullanıyorum ve krank falan kırmadı hala sağlam bence bu sorun arkadaşların dediği gibi kaslı gözüktüğü için olduğundan daha fazla zorlamalarından kaynaklanıyor ancak Adanalı'nında dediği gibi km de uzun yolda 100 - 110 bin yakıyor. Artçı konusunda çok rahat olduğunu söyleyemem. Hyolarda gözüken bir diğer sorunda vites geçme problemi olarak söylenir. Ben aldığımda kronik demişlerdi ama ben hala öyle bir sorun yaşamadım. Ben hyo yu tercih ettim ve tercihimden memnunum markasını söylerkende ıkınıp sıkılmıyorum sonuçta hyo yu bilen biliyor. Servis ve parça sorunuda yaşamadım. umarım yardımcı olmuşumdur.

Motosikleti
    çelik crown 150

bır dene derım

kardes ben de celık 150 var. eger param var dersen sana tazsıyem celık 250 al mukemmel bır kalkıs keyıf ve tarz tamamen tsrz meselesı bı dene derım

barrokas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maxillofacialtrauma Hamamatsu
    Alıntı çApIrCı GeNç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes ben de celık 150 var. eger param var dersen sana tazsıyem celık 250 al mukemmel bır kalkıs keyıf ve tarz tamamen tsrz meselesı bı dene derım
    seçeneklerin arasında çelik motor yok,ayrıca honda hyosung yamaha nereeee çelik nere-
    bence honda yada hyosung derim yamaha 250lik piyasası nedir bilmiyorum ama hyosung comet iyi tercih olacaktır
    Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Şunu da unutmamak lazım ki krank kırma probleminden mutlaka Hyosung da haberdardır ve üzerinde çalışıyordur/çalışmıştır. Dolayısıyla 2 sene önce 2006 model bir motorda ortaya çıkmış bu kadar ciddi bir sorunun 2008 modellerde çoktan çözülmüş olmasını rahatlıkla bekleyebilriz.

Aldıktan sonra rodajı mutlaka kullanma kılavuzuna göre yapmak lazım. Çokça söylenen "basarsan iyi açılır" laflarını ciddiye almayın. Sonra motoru elinize alabilirsiniz.

perishte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maalesef...
    "sadece-mk" kardeşim hyosung un reklamı ya da efsaneleşmiş bir modeli olmamasına rağmen bu kadar müşteri bulabilmesi ve bu kadar ilgi görmesi boşuna değildir diye düşünüyorum. marka takıntım yok gt alacak gibiyim diyorsun bence fikrinden cayma. ben de maddi olayı düzenlediğim anda hyonun cruiser ını almak istiyorum.
    ama ne alırsan al inşallah kazasız belasız güle güle kullanırsın.
    Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
    Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    3 tane 250'lik kıyaslama konusu çok haklı açılmış bir konu.Her zaman göz ardı edilen 250 cc ler Türkiye için en ideali bence.140-150 km son hız Türkiye yollarında iki teker için en ideali değil mi zaten.Hem de benzinin bu kadar pahalı olduğu bir ülkede yakıt tüketimi de önemli.Doya doya gezmek var.Şimdilik ibreler Ybr 250 den yana.Honda'nın üretimden kalkması onu ikinci plana atıyo bence.Ayrıca yamahanın daha hızlı olduğunu söylüyorlar.Ancak hiç satın alıp kullanan yok mu?Bize fikir verecek olan kimse yok mu?Mesela yol tutuşu nasıl , frenleri nasıl , rüzgardan etkileniyo mu (Bana 138 Kg ağırlık az gibi geldi.Keşke biraz daha kilolu olsaydı şöyle 160-170 iyi olurdu.Yola daha güzel otururdu.) , ön tarafa cam uydurulabiliyo mu?Kafamızda bir sürü soru işareti var.

Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 tane 250'lik kıyaslama konusu çok haklı açılmış bir konu.Her zaman göz ardı edilen 250 cc ler Türkiye için en ideali bence.140-150 km son hız Türkiye yollarında iki teker için en ideali değil mi zaten.Hem de benzinin bu kadar pahalı olduğu bir ülkede yakıt tüketimi de önemli.Doya doya gezmek var.Şimdilik ibreler Ybr 250 den yana.Honda'nın üretimden kalkması onu ikinci plana atıyo bence.Ayrıca yamahanın daha hızlı olduğunu söylüyorlar.Ancak hiç satın alıp kullanan yok mu?Bize fikir verecek olan kimse yok mu?Mesela yol tutuşu nasıl , frenleri nasıl , rüzgardan etkileniyo mu (Bana 138 Kg ağırlık az gibi geldi.Keşke biraz daha kilolu olsaydı şöyle 160-170 iyi olurdu.Yola daha güzel otururdu.) , ön tarafa cam uydurulabiliyo mu?Kafamızda bir sürü soru işareti var.
    Bencede haklısın. Honda kullananlar yorum yaptı. hysoung kullananlar yorum yaptı. Peki ya yamaha bu makinayı kullanan arkadaşlar varmı? Sizin yamahadan yorumunuz nedir. Bir arkadaşta çelik motorun 250 cc lik olanından bahsetti. çeliğin 250 liliği olduğunu duymamıştım. Hiç düşünmem ama bununla ilgilide aydınlatırsa bilen arkadaşlar sevinirim şimdiden teşekkürler

KARABURUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2 Ayak
    Marka fanatiklerinin ne dediğini boş ver arkadas.Sen iki motosikletede(hyo ve ybr) bi otur, gör,begendiğini al.Bence ne yamaha ne hyo üzmez seni.Hyo'nun krank kırma olayı daha önce forumda konu olmustu.Redline'da yani kırmızı cizgide uzun sürüş yüzünden oldugu kesinlik kazanmıstı,araştırabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı sadece-mk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc lik bir motor almak istiyorum.(yamaha ybr 250, hysoung 250 naked, honda cbf 250) maximum 1 yada 2 yaşında 20.000 km yi geçmemiş bir motor.
    Şimdi bir çok farklılıklar var. Ama net bişe yok henüz. Türlü türlü forum sitelerinde her ağızdan birşey çıkıyor. Honda da 6 vites var. Yamaha enjeksiyonlu. hysoung yağ soğutmalı ön arka disk fren üstelikte ön çift disk fren.
    Hepsinin kendisine göre artıları var. Hysoung gore malı hydunadi de kore malı. Benim pazarladığım güvenlik kameralarıda kore malı. Üstelikte bu motoru tasarlayan kişiler honda da çalışmış mühendisler. Yani şunu demek istiyorum kıyaslama yaparken yok bu çin bu kore bu japon diye kıyaslamama yapılmaması. Mantıklı olan söylenilsin. Hee tmm bu çin at gitsin. Bi b..k'a yaramaz filan. Kendimize bir bakalım üzerimizde masamızda evimize giderken yoldaki bir ışıklandırma, bastığınız zil butonu, etrafınızda gördüğünüz bir çok motor çin. Kalteli demiyorum ama çin. Bu 3 ürünün artılarıyla eksileriyle sizce hangisi güzel.
    Benim için ekonomik olması önemlidir. Bunuda karbüretörlüden çok enjeksiyonlu yapabilir. Yani yamaha ama tam karar veremedim. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Daha önceki motorun ne onu yazmamışsın eğer 125cc ise 250 cc kesmez seni 3-5 kuruş daha üzerine koy 600cc bir motor al bence özellikle ybr 250 daha 2. ele düşmedi o yüzden CBF 250 en mantıklısı ben gayet memnunum sağlam makine ama hızı tatmin etmiyor 2-3 ayda kesmez oldu beni

arkadasim bak sen gel beni dinle... yillarca KZ1000 ile drag yarislarina katilmis biri olarak sana diyecegim sudur: ilk motorun olacaksa sakin sifir alma, uzerine binmeden sakin motor alma, debriyajini hissetmeden sakin motor alma, ille bu modellerden birini alacagim diyorsan da git 2006 comet i 5.000 e al keyfine bak... ustalasinca da en kotu ihtimalle elini opene 4.500 e satarsin.
    biraz daha param var diyorsan da bunlari unut git XT660 al omur boyu kullan

Motosikleti
    mr 250 destro
    bence kymco venox gerısını bılemem

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler