bende cbf 150 var motor buyuk oldugun ıcın işte kullanamıyorum ondan dolayı
cbf yazakadar depoda yatırıcam yanına cg yada ybr dusunuyorum bu motorları fazla kullanmadıgım ıcın kararsızım
sızce hangısı
bende cbf 150 var motor buyuk oldugun ıcın işte kullanamıyorum ondan dolayı
cbf yazakadar depoda yatırıcam yanına cg yada ybr dusunuyorum bu motorları fazla kullanmadıgım ıcın kararsızım
sızce hangısı
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
buyukluk acısından dusunuorsan cok bi fark bekleme hemen aynı gucte motorlar bunlar cbf 150 de dahil içlerine 3 üde aynı katogeride motor ama ybr ve cg kendini kanıtlamıs motorlar ben ybr derim sana
cbf 150 ile ybr yada cg arasında pek bi fark yokki
ybr yi şehir içinde daha çevik kullanabilirsiniz.
kendimden biliyorum
İş derken kuryelik yapacaksan ybr parçaları daha ucuz sana daha avantajlı gelir
boyut ağırlık olarak çok bi fark olduğunu düşünmüyorum ancak ybr diyorum ankete cevap açısından
:bestmt:
Siyah YBR 125 ; O kadar ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yazık bu ezilmiş ybr halkına lanet olsun bu içimdeki honda sevgisine arada kaldım ama cg nede olsa ybrden eskidir parca biraz daha palıdır sen zati paşalar gibi cbf biniyon iş için kullancaksan ybr al
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
İkiside kendini kanıtlamış motorlar ama iş filan diyosun o zaman ybr al
Ybr daha yeni motor zaten bi hondan var birde yamahan olsun
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
10 tane 125lik motor alma hakkım olsa 8 tanesini cg den yana kullanırım
degişiklik olsun diye başka 125 lik alırdım
rakiplerinin içinde en hızlısı( r modelleri hariç)al cg çok dayanıklıdır.çok sessizdir.çok zevk aldıgım bir motordu ybr yada cbf150 apeche kymco gibi motorlardan bir gömlek üstündür
ahmet cbf 150 ile ybr 125 arasinda fazla bi yakit farki yokkki eger yakıt olarak düşünüyorsan...ben cbfle devam et derim ama sen bilrisin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ahmet bence biraz sabret şu cbf 125 bi gelsin türkiyeye.
bir depoyla 600 km den bahsediliyor..sen kuryeci adamsın hesabını iyi yap.
hem cgl 125 kaldımı piyasada ben sıfırını hiç görmedim.
Öncelikle Cbf derim. İşte kullanamıyorsan kullanmasını bilmiyorsun bence.
Cg den uzak dur, parçası aşırı pahalı. Ben cg ile kaza yaptım, çatal değişti, jant çamurluk ve gidon değişti, sağ ayna değişti toplam 1800 ytl.
Ybr egzantrikli olduğu için cg gibi s.çıp kalmaz. Bayılmaz, rampada çok iyidir. Cg saçma sapan bir motordur. Aşırı yorar... Ybr yormaz. Parçasıda ucuz.
usta kustahlaşma cbfle senı yolda tokatlarım benım cbf ile trafıkte yaptıgım hareketlerı suan hıc bır kurye rahat rahat yapamıyor
kullamamaktan degıl boy meselesi motoru yaza kadar depoda tutma ıstegım var yoksa bende alırmıyım ıkıncı bır motor
oguz abı dedıgın gıbı benım boy 1.65 oldugundan motor buyuk gelıyor koltukta yuksek oldugunda rahat degıllım
ybr vardı bende 2 ay falan kullandım fazla tecrube edenımedım 3 ayda kaza yaptım zaten
bugunde cg kullandım izmite gıttım motorlar dedıgınız gıbı motor rahat degıl oldugu yerde tıtrıyor hele ayak frenı cok berbat
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)