sizce fiyat performans olarak hangisi daha iyi? derbi nin fiyatı uygun ama aprilia nın daha performanslı olduğu ortada sizce hangisi?
sizce fiyat performans olarak hangisi daha iyi? derbi nin fiyatı uygun ama aprilia nın daha performanslı olduğu ortada sizce hangisi?
ikiside kopuk makinalar zaten ama derbinin kolduk çok sertmiş kasalarda birbirine çok yakın derbi piyasada daha çok ve kuyruk altı egzoz daha hoş ancak rs daha performanslı
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
derbici arkadaşlarda aprillayı önerecektir sanıyorum.ikiside deli alet.tam bir replika...
Derbi hakkinda kullanici ellerinden yazilmis tum bilgilere ulasmak icin
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anicilari.html
First Day Of My Life
Paran varsa ve daha önce vitesli motor sürmüşsen rs 125 değilde hyo gt 250 r derim kasa 600 lüklerle birebir aynı ama ikisi üzerinde ısrar edersen aprilia rs 125 derim..
Aprilia 600 lük konfora sahip.. GPR 2 kişilik bir motor değiL.. RS Öneriyorum..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bence hyosung 250
Yeni başlıyorsan ikisini de almamanı öneririm. Ama ille de ikisi arasında bi kıyaslama yaparsan kesinlikle Aprilia
Onur Serçe
B Rh+
Çünkü baya hızlı ve seri motor bu ikisi.. Bizim cbr 125 gibi hızlanmıyorlar sekerim..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kesınlıkle aprilia,
fakat parça sorunu yaşama riskin çok yüksek,ve serviside gayet pahalıya çıkacaktır problem çıkınca,
sonuç itibarı ile İTALYAN...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
İkiside değil YZF R125 ;)
Motosiklete bin oğlum, çünkü ben hep motosiklete
bindim.
Bu topic i Acan kaçak kım?
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
yorumlarınız için teşekkür ederim.bu iki modelden birini alıcam.farklı model tavsiye etmeyin lütfen.sadece bu iki modeli fiyat performans açısından değerlendirirseniz mutlu olurum.ilk mesajımda belirttiğim gibi GPR 125 ikinci elde 5000 civarı diğeri ise ikinci elde daha yüksek (tabi bulunabilirse).Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.Aprilia için fazladan 4-5 bin Ytl vermek ne kadar mantıklıdır?bide ilerisi için daha büyük bi model düşünmüyorum.Alıp yıllarca binicem.Bide arada ardçımda olabilir ama öle çok uzun mesafelerde değil max 50 km falan.derbi ardçı için pek iyi değilmiş peki aprilia nasıl?
Arkadaşım 125cc iki zamanlılarda aprilla tartışmasız lider.Ama derbide ondan pek farklı değil sele altı egzozuyla daha bi modern görünüyor bana göre.Yandan çıkan incecik egzos benim hoşuma gitmiyor tabi zevk meselesi herkesin düşüncesi kendineDerbide bildiğim kadarıyla yamaha motoru var.ben fiyat daha uygun olduğu için derbi alırdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)