Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Honda Cbr 900 RR Mı? Hyosung GT 250 R Mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HayaBusa1340 RGsxr1100 turbo gsxr1100
    valla motordan anlıosan ve tecrüben varsa sok bi tanıdın tamırcıye ii ce baktır sağlamsa zx-9 veya 900rr ı ama ii bi ustaya götür yapcak baska bise yok gerci 250 de güzell ve sana kolay ağrıza vermez öbürlerı ss i tm gösterdınden ayda bi uğrarsın arayı soğutmaman lzm ustalarla en azından kontrol..
    Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    cbr 900 rr temizse al derim ama yinede sen sıfır motor al
    :thumright

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    ya kocum sen iyimisin yoksa kafanı bi yeremi çarptın zat 150 den in 900 cc motora bin sence mantıklımı sonra ne yapıcaz ben hastane ziyaretini sevmem hele sevdihim biri ise hiç sevmem otur oturduhun yerde düzgün şeyler düşün 60 kilo adamsın nelerden bahsediyorsun senin alıcahın motor 250 cc bence dogrusu bu fakat dersenki ben 900 cc alıcam benim tanıdıhım mezarcı bizim le çalışmıyor acık ça söyledim oglumve ben
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Pttsiklet :D

...

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya kocum sen iyimisin yoksa kafanı bi yeremi çarptın zat 150 den in 900 cc motora bin sence mantıklımı sonra ne yapıcaz ben hastane ziyaretini sevmem hele sevdihim biri ise hiç sevmem otur oturduhun yerde düzgün şeyler düşün 60 kilo adamsın nelerden bahsediyorsun senin alıcahın motor 250 cc bence dogrusu bu fakat dersenki ben 900 cc alıcam benim tanıdıhım mezarcı bizim le çalışmıyor acık ça söyledim oglumve ben

sen kasiyere anLat bunLArı Bide :DD:D:D:D abi waLLa karar Verdim yau Hyo aLıcam 900 RR ı Daha Sonra Büyütmek isticek bi süre sonra canım onun üstüne 10 bin YtL Koyup Büyütemicem veya medel yükseltemicem daha küçük Cc ye BinmekTe aTTan inip eşeğe Binmek Gibi oLur o YüzDen Hyo Hyo Hyo diorum :D

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı RoMe0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen kasiyere anLat bunLArı Bide :DD:D:D:D abi waLLa karar Verdim yau Hyo aLıcam 900 RR ı Daha Sonra Büyütmek isticek bi süre sonra canım onun üstüne 10 bin YtL Koyup Büyütemicem veya medel yükseltemicem daha küçük Cc ye BinmekTe aTTan inip eşeğe Binmek Gibi oLur o YüzDen Hyo Hyo Hyo diorum :D
    hayırlı olsun kardeşim şindiden
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    VAR AMA SOYLEMEM
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum bence GT250R al CBR900RR eski teknoloji..enjeksiyolu olmadığından çok çok fazla bir yakıt tüketimi olacaktır..
    enjeksiyon sistem S&T KANUNI 250 R DA var 2007 hyo da olmaz
    [B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]

crafterx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de sattım 150lik jinlunumu ve ben de düşünüyorum tekrar almayı.Ama benm acelem olmadığı için iyicene 2.el piyasasını araştırıyorum.Açıkcası hem fiyat,hem performans,hem görüntü olarak fazer mantıklı geliyor bana.Zaman zaman ss lere gidiyor aklım ama temisini bulmak ve buluncada bedeli olan parayı ödemek gerekiyor.yoksa çok sakıncalı ucuza alınan bi ss bana göre.
    hyo mu fazer mı dersen ben yine de fazer derim.bu motorlarla ilgili birebir tecrübe olmöadı ama cok araştrdım internetten,çok okudum kullnanalardan ve vidyolarını izledim..
    tekrar söylüyorum sölediklerim sadece araştırmaya dayalıdır,en iyi kullanıcılar bilir;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tabi Hyo iLe Fazer i KıyasLıyamasSın ama Hyo Ss Gibi Bişiy şöyLede DeneBilir Yavru Ss :}

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    HYO al bence kardeşim.. ben nerdeyse sabırdan çatlıycam bide yolda hyo gördümmü adamı dövüp elinden alasım geliyo..

o kadar kötüyüm yani...

ama bencede hyo al hem yeni motor hem güzel sende ondan istıosun gibi görünüo bence hyo al...

inş sen hyona kavuşursun..
    OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    aLLahım yaraBBim Kavasaki ZX9 R ı Bana 5,000 YtL peŞin Geriye kalan 4,000 10-12-18 ay kafama göre taksitle verdiLer toplamda 9,000 ytL ye Tertemiz 1998 model 2003 çıkışlı kafayı yicem alma dien arkadaşlar bu fiyata NedicekLer acaba :D bu fiyat ve ödeme şekliyle Hyo dan daha kolay şekilde aLıyorum bunu yau oFs kafayı yicem :S

900CC ile 250CC bir Motoru Karsılaştırmak Nekadar Doğru Bilemicem

Motosikleti
    honda cbr 125r
    cc olarak kıyaslayamayız. ama model olarak uzun ömürlü olması bakımından hyo derim. hem daha sorunsuz olacaktır hyo. secim senin arkadaşım.
    4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.

iki motoruda alma hayasung kırank kıran sorunlu bir motor
    900 rr da 13 binde olamaz olsada dudugu yerde içi karıncalanmıştır kesin
    sen git o paralara 2004 model suzuki bandit al ömür boyu kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    900 RR dan vazgeçtim öğğrendikki kilometre 130,000 olmuş :S ama bitane zx9 R var 1998 model 2003 trafiğe çıkışLı Bana 5,000 YtL peŞin Geriye kalan 4,000 10-12-18 ay kafama göre taksitle verdiLer toplamda 9,000 ytL ye Tertemiz 1998 model 2003 çıkışlı kafayı yicem alma dien arkadaşlar bu fiyata NedicekLer acaba :D bu fiyat ve ödeme şekliyle Hyo dan daha kolay şekilde aLıyorum bunu yau oFs kafayı yicem :S hyo yeni ama krank sorunu var Fazer Lara Güvenemiorum Bandit de saçma ama şekiL şemaLden Kaybedio :S oFs

Motosikleti
    150 ZC
    250R benimde hayalım kısıtlı bi bütçeyle kuracağım büyük hayalim yani
    ..

Motosikleti
    .....
    Aynı tedirginliği bende yaşadım fakat Honda 900 rr aldım ve iiyiki almışım diyorum,gelelim yakıt ve yedek parçasına,kesinlikle her parçasını bulabiliyorsun,yakıt tüketimi km'de 0,20 ile 0,25 arasında.

Nasıl 4 kutsal kitap varsa öyle 4 marka var.(Honda-kawasaki-yamaha-suziki)

Elde kalma durumu da yok,rahat olun...

adam ban yedi ama konusu hala burada
    at ölür meydan kalır yiğit ÖLÜR ŞANI KALIR

Motosikleti
    yok
    gt250r al derim

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler