Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Jinlun 250cc mi ?yoksa Regal Reptal 250cc su soğutmalı mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Regal Raptor E-9
    Bizim arkadaş jinlun almışdı 2 milyara.
    Motora tam 3 milyarlıkda masraf yapdı.
    Ben benim regal raptor 250 E-9 u 1 hafta önce aldım.

Arkadaşın jinlunla 1 tur attım.Vallahi Attan inip eşşege bindim sanki.

Regal derim başka bişey demem kimse kusura bakmasın.

Herşeyiyle tadmin diyor ve kendisini kanıtlamış bir makina.
    [COLOR="Red"][B][I]Pitbull isin't be played the GAME. . . [/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alkan1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 25 Siyah
    merhaba danışmak istediğim bir konuda şudur ki motoshow 2008 fuarında jinlun standında 150 cc lık motorun fiyatını 2050 ytl 250 cc olanının fiyatınıda 3050 ytl olarak gördüm ve yetkiliye nedenini sordum 2008 modeller piyasaya gelmiş ellerinde kalan 2007 cıkışlı makinaları bu fiyata satıyorlarmıs sizce bu fiyata alınır mı aklımı kurcalıyor ama bir anlamda güvenemiyorumda:S

ayriyetten yetkili kendisinin 150 cc liğini kullandığını gayet keyifli olduğunu söyledi. ve şiddetle tafsiye etti.servisini sorduğumda ayriyetten suzuki servisiymişler dediki suzuki motorları tamir eden ustalar ile jinlun motoru tamir eden ustalar aynıymış.bilemem artıkaslında sıcak bakılabilir sizin yorum ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

merhaba danışmak istediğim bir konuda şudur ki motoshow 2008 fuarında jinlun standında 150 cc lık motorun fiyatını 2050 ytl 250 cc olanının fiyatınıda 3050 ytl olarak gördüm ve yetkiliye nedenini sordum 2008 modeller piyasaya gelmiş ellerinde kalan 2007 cıkışlı makinaları bu fiyata satıyorlarmıs sizce bu fiyata alınır mı aklımı kurcalıyor ama bir anlamda güvenemiyorumda:S

ayriyetten yetkili kendisinin 150 cc liğini kullandığını gayet keyifli olduğunu söyledi. ve şiddetle tafsiye etti.servisini sorduğumda ayriyetten suzuki servisiymişler dediki suzuki motorları tamir eden ustalar ile jinlun motoru tamir eden ustalar aynıymış.bilemem artıkaslında sıcak bakılabilir sizin yorum ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Alkan1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 25 Siyah
    bence bu fiyata cok uygun bu fiyata scooter yok ama işte ucuz diyede almakta mantıklı değil.siz ne dersiniz yardımcı olursanız sevinirim motorlar sıfır dı:(

bu arada regal raptorun fiyatı 5,350ytl arada ucurum var desem yeridir kalitedeki ucurumun okadar olacağinida tahmin etmiyorum .3,300 ytl fark az değil nerdeyse birinden 1 tane diğerinden 3 tane alınacak bence 3 jinlun 1reptor yaparve 1 i bozulsa diğerini sonra kullanmaya baslasam bile heralde 3 tanesi bozulana kadar regalde bozulur

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler